Fekete doboz autó - DOD VRH3

Termék kódja: 55-002 Kérdésem van
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük us
Nettó ár $210.83
Ár ÁFA-val $253.00

Termékleírás Fekete doboz autó - DOD VRH3

Fekete doboz autó - DOD VRH3 üveg lencse és nagy sebességű rögzítés mód 60 képkocka másodpercenként (felbontása 1280x720 pixel). Autó kamera beépített G-szenzor, amely megjeleníti a túlterhelés a mellékelt szoftver-lejátszó és védi a fájlokat ellen felülírás. Fájlok lehet védeni kézzel SOS gomb. A kamera is csatlakoztatható egy külső GPS-érzékelő (még jobb rögzítés GPS jel), amely lehet megvásárolni, mint opcionális tartozék.

Szög kilátás kamera DOD VRH3 ultra szélesvásznú - panaromic - akár 160 ° vízszintesen. 2,0 „LCD-kijelző, ahol láthatjuk a kamera képét a valós időben, vagy a beállítások módosítására autó kamera. A fekete doboz az autó lehet rögzíteni egy új típusú tapadókorong forgó közös.

Fekete doboz autó - DOD VRH3

Eladó jó áron meg lehet vásárolni online e-bolt. Certified e-shop - biztonságos vásárlás.
Fekete doboz - DOD VRH3
Jellemzői fekete doboz
 • HD videofelvétel 60 képkocka másodpercenként
 • 6G éles üveglencse
 • Széles látószög 160 °
 • Kiváló teljesítmény gyenge fényben
 • G-Sensor - automatikus indítás fájl védelem ütközés
 • GPS logger, automatikus kalibráció ideje
 • DOD médialejátszó - (videó lejátszás, a Google Maps, YouTube)
 • Intelligens felhasználói felület
 • HDMI videokimenet
 • Kézi sürgősségi felvétel
 • Parkolás-segítő rendszer
 • Mozgásérzékelés funkció
HD videofelvétel Car Camera DOD van ellátva HD videofelvétel 60 fps (1280x720 mód). Még nagy sebességgel meghajtót, a kamera rögzíti tiszta videó, és képes a legjobb teljesítményt a folyamatos videofelvétel.
6G éles lencse 6G éles üveg lencse, széles látószögű, akár 160 °. Ez történt a 6 rétegű üveg, amelyen keresztül felveheti elképesztően tiszta és torzításmentes képek, világosabb részletek (lemezek, útjelző táblák, stb.)
Nagy teljesítményű Fekete doboz VRH3 kiváló teljesítmény gyenge fényben. Vagy a városi területeken, az autópályán vagy a hegyekben, VRH3 termel elképesztően tiszta video.
g-szenzor G-szenzor hatása az adatok védelme. Az összeomlás, vészfékezés vagy ha az autó meg van döntve, G-szenzor automatikusan védi az összes tárolt és az aktuális video fájlokat. Ezzel a funkcióval a fontos fájlokat nem lehet törölni, vagy felülírni egy időben hurok felvételt.
auto védelem Kézi SOS védelmet. Vészhelyzetben lehetővé teszi a felhasználók védelme érdekében a meglévő fájl hosszú megnyomásával az „SOS” buton, aktát vezet a hurok felvétel ellen felülírását.
GPS logger GPS logger, automatikus idő kalibrálást. Ez a GPS-jeleket, és rögzíti az „idő”, „Dátum” és „GPS pozíció” ugyanabban az időben. A szoftver segítségével mutatja meg útvonalát a Google térképen.
auto felül a fájlokat Automatikus felülírás adatok - időhurokban. Ha a kapacitás a micro sd kártya megtelt, a fényképezőgép automatikusan felülírja a régebbi felvételeket újabbak.
eszközt, anélkül, zavaró hatások Fekete doboz beavatkozás nélkül. Az elektromos berendezések kölcsönösen befolyásolják a normál vezetés során. VRH3 kamera autó átment az BSMI tesztelés, a konfiguráció nem torzítás.
UI technologia Legújabb felhasználói felület működik, sokkal kényelmesebb, egyszerű grafikus gombok működését.
HD interfész HDMI videó kimenet. Beépített HD Multimedia Interface (HDMI) adatátvitelt biztosítja akár sebesség 5 Gbps, küld hangjeleket tömörítés nélkül és HD videó jelek valós időben.
parkolási rendszer DOD VRH3 egy beépített funkció, hogy figyelje a parkoló jármű, amely biztosítja a folyamatos felvétel a jármű körül.
1. megjegyzés: Ha az „a parkolási szabályozás üzemmódban” indított, a mozgás érzékelés automatikusan kikapcsol, összesen SOS Vészhelyzeti felvétel és a G-szenzor.
2. megjegyzés: Ez a funkció használható, ha a fényképezőgép csatlakoztatva van egy állandó áramellátás, ami szintén működik, ha a gyújtás ki van kapcsolva.
Mozgásérzékelés Mozgásérzékelés videofelvétel funkcióval. A videó felvétel automatikusan elindul, amikor a jármű mozog, megnyomása nélkül bármilyen gombot.

Termékleírás:

LCD 2,0 „TFT LCD
5 megapixeles CMOS érzékelő
GPS külső forrás: (nem kötelező)
G-szenzor 3 tengely, 4G
6G fix objektív
Látószög - 160 ° (H) / 100 ° (H) / 71 ° (V)
Rekesz tartomány: F / # 2.0
Videó felbontása:
1920 x 1080 (30 fps)
1280 x 720 (60 fps)
1280 x 720 (30 fps)
H.264 videó kódolási
Fájlformátum - MOV
Csatlakozás USB 2.0 / HDMI Out / AV Out
Nem tartalmaz akkumulátort
Tápellátás: DC 5V 1A
Support Micro SDHC kártya (akár 32GB)
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C ~ 70 ° C-on
Működési páratartalom: 20% ~ 85%
Méret: 87 (L) X65 (W) X27 (H) mm
Súly: 100 g

Tartalmazza kiegészítők:

1x Fekete doboz az autóban DOD VRH3
1x autós töltő
1x gyors tapadókorong
1x ragasztó tapadókorong
1x USB kábel
1x Használati utasítás

Hozzászólások

Egyéb termékek