Go Pro HD HERO kamera 3+ Silver Edition + 32GB micro SD ingyene

Termék kódja: 46-002 Kérdésem van
kedvezmény Go Pro HD HERO kamera 3+ Silver Edition + 32GB micro SD ingyene
Gyártó GoPro
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük us
Nettó ár $286.45
Ár ÁFA-val $343.74 $438.15

Termékleírás Go Pro HD HERO kamera 3+ Silver Edition + 32GB micro SD ingyene

Go Pro HD HERO kamera 3+ Silver Edition 32 gigabájt Class 10 micro SD kártya ingyenes.

Miután megvásárolta a GoPro kamerát sportok hero3 + automatikusan fogadja utalványt az összeg 10% -os vásárlási high-end kamera autómárka DOD www.dod-tec.sk

Go Pro HD HERO kamera 3+ új kiadás kamerák Silver Edition - egy professzionális sport kamera számos tartozékkal Full HD. Az új GoPro HD HERO kamera 3+ Silver Edition 20% -kal könnyebb és 15% -kal kevesebb, mint az eredeti HD HERO kamera GoPro 2. Számunkra az eladási ár = amit nem tud visszautasítani. Személyes fogyasztás lehetséges Besztercebányán

GoPro Hero 3 + Silver Edition

GoPro HD HERO 3+ Silver ment egy csomó változás, mint az új újratervezett lencse felületét egy vízzáró tartályban a lenyűgöző képélesség víz felett és a víz alatt. A videó minősége nem csak, hogy a mérnökök GoPro nyerte, azt is felülvizsgálták és javították hangfelvétel, szélzajcsökkentés, hogy rögzítse több természetes zvukkov kevesebb szélzaj a nagysebességű tevékenységét.

Hozzáadott volt a WiFi technológia, amely hozza az új ellenőrzési lehetőségek és használja a kamerát, GoPro HD HERO 3+ Silver Edition. Köszönhetően a beépített WiFi akkor csatlakoztassa a fényképezőgépet GoPro az okostelefonra, tablet PC vagy, illetve a videót forgatták élő közvetlenül az előnézeti képernyőn, ahogy meg lehet változtatni a kamera beállításait.

3+ GoPro kerékpár

Hero3 + Silver Edition kompatibilis minden tartozék GoPro idősebb generáció BacPacs ™ együtt az újabb generációs LCD monitorok és touch 2. generációs Battery BacPac. Azonban, mint minden hero3 + új fényképezőgépek mérete és alakja igénylő hero3 + kiterjed az új helyettesítő kamera.

Mi van a csomagban:
1 hero3 + Silver Edition kamera
1x vízálló burkolat a 40m
1x újratölthető Li-ion akkumulátor
2 Alap Holder
1 trojramenný közös
1 ívelt ragasztó csatolási
1 lapos ragasztó csatolási
1x USB töltőkábel

Az áru raktáron kész hajózás.

A vállalati vezetők Media Ltd. hivatalos forgalmazója GoPro kamerák. Garancia szakértelmét és megbízhatóságát, valamint az ügyfélszolgálat.

Silver Edition
GoPro HERO 3+ Silver Edition összevetik a közelmúltban elődei 1 5% -kal kisebb és 20% -kal könnyebb, miközben 2x nagyobb teljesítményt és a legújabb technológiát. Vízálló burkolat révén a videó hajtás, hogy a mélysége 40 méterrel a felszín alatt. A kamera rögzíti a videókat szakmai minőség 1 080p a 60fps és 10 megapixeles fényképeket akár 10 képkocka másodpercenként. Természetesen a fejlett beépített Wi-Fi, a kamera is jobb teljesítményt nyújt gyenge fényben és 30% -kal hosszabb akkumulátor-élettartam.

2 további ezüst kiadás

GoPro 3+ Silver Edition 2x erősebb, mint az előző modell. HERO 3+ Edition Silver bejegyzések 1080p 60fps és 720p 120fps. Azt is kínál még jobb teljesítmény gyenge fényben.

Emmy Silver Edition

Lenyűgöző képminőség bizonyítja az a tény, hogy a kamera GoPro hero3 + legkelendőbb kamera a piacon nagy felbontású 1080p60, 960p100 és 720p120 videó mód professzionális minőségű felvétel szuper lassított.

GoPro Silver Edition 3+

A legerősebb fotó érzékelő hero3 + Silver Edition lehetővé teszi, hogy elfog a legjobb minőségű képek akár 10 fps indítvány 10Mpx, ami ideálissá teszi a gyors akciójelenetek. A lassított mód automatikusan rögzített kép 0,5, 1, 2, 5, 10, 30 vagy 60 másodperces időközönként.
GoPro 3+ SUN Legújabb Auto Scan Mode gyenge fényviszonyok között. Nem akarjuk, hogy a forgatás során az interferencia beállításával a kamera, amikor a változó fényviszonyok mellett? Az Auto Low Light intelligens azonnal változtassa meg a képfrissítési szerint a fényviszonyok jobb teljesítményt gyenge fényviszonyok mellett.

GoPro Hero lencse 3+

A legélesebb video - kisebb torzítás. Rendezni egy átlagos kép és a háttér szinte profi minőségű felvétel? GoPro hero3 + nyújt tisztább képek a csökkentett torzítással és 3x kisebb értékű képalkotó leletek.

Hang GoPro hero3 +

Hangminőség. Nem csak a hagyományos fényképezőgépek, hanem a sport kamerák, a hangminőség nem marad el a videó minősége. . Hero3 + Silver Edition jobb hangminőség, készítse el a legapróbb részletekre audio, hogy lövés rekord a hangok a zene vagy rev a motort. Továbbfejlesztett anti szélzajcsökkentés technológia biztosítja a hang tisztább során a tevékenység.


Akkumulátor GoPro Hero 3+

Akár 30% -kal nagyobb az akkumulátor kapacitása, amely lehetővé teszi a helyzetet, hogy elfog több utazások és a különböző örömteli pillanatot.


Wifi távoli GoPro Hero 3+
Akár 4x gyorsabb, ellenőrzés, megtekintés és megosztására. 4x gyorsabb Wi-Fi kapcsolat, amelynek köszönhetően képes kapcsolódni GoPro App hol jeleníti meg a videókat közel valós idejű, és megoszthatja fotóit és videóit a közösségi hálózatokon gyorsabban, mint valaha. Ez az alkalmazás is megkönnyíti irányítani a GoPro kamerát, amely bekapcsolja a smartphone vagy tabletta távirányító a kamera. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék akár 50 kamera egyidejű belül 180 méter.

Hozzászólások

Egyéb termékek