GoPro HD Hero 3 Black Edition

Termék kódja: 46-001 Kérdésem van
kedvezmény GoPro HD Hero 3 Black Edition
Gyártó GoPro
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük us
Nettó ár $200.29
Ár ÁFA-val $240.35 $286.35

Termékleírás GoPro HD Hero 3 Black Edition

GoPro HD Hero 3 Black Edition high-end professzionális kamerák - Termék raktáron kész hajózás.

Az új GoPro HD Hero 3 Black Edition 25% -kal könnyebb és 30% -kal kevesebb, mint az eredeti GoPro HERO HD. Számunkra az eladási ár = amit nem tud visszautasítani. GoPro HD Hero 3 Black Edition vízálló sport kamera beépített WiFi.

Profivá

GoPro HD Hero 3 White már számos változáson ment keresztül, mint például az új újratervezett lencse felületét vízzáró tartályban elképesztő élességű a felület felett és víz alatt. A videó minősége nem csak, hogy a mérnökök GoPro nyerte, azt is felülvizsgálták és javították hangfelvétel, szélzajcsökkentés, hogy rögzítse több természetes zvukkov kevesebb szélzaj a nagy sebességű tevékenységét.

Hozzáadott volt a WiFi technológia, amely hozza az új ellenőrzési lehetőségek és használja a kamerát, GoPro HD Hero 3 Black Edition. Köszönhetően a beépített Wi-Fi, akkor csatlakoztassa a fényképezőgépet GoPro az okostelefonra, tablet PC vagy, illetve a videót forgatták élő előnézetét közvetlenül a képernyőn, ahogy meg lehet változtatni a kamera beállításait.

GoPro kamera

Hero3: White Edition kompatibilis minden GoPro kiegészítők idősebb generáció BacPacs ™ együtt új generációs LCD-érintőképernyő és 2. generációs Battery BacPac. Azonban az ilyen kamerák összes hero3 új mérete és alakja, cserére szorulnak konténerek új hero3 kamera.

Mi van a csomagban:
1x hero3: White Edition kamera
1x vízálló tartály akár 60m
1x újratölthető Li-ion akkumulátor
1x íves öntapadó szerelhető
1 lapos ragasztó csatolási
1 Alap Holder
1x USB töltőkábel

GoPro összehasonlítás

Ha érdekel a személyes gyűjteményét, vagy tanácsot kiválasztása sport kamerák, mi várjuk üzletünkben közvetlenül Besztercebányán.

A vezetők Media Company Ltd. a hivatalos forgalmazója GoPro kamerák. A garancia szakértelmét és megbízhatóságát, valamint az ügyfélszolgálat.

Hozzászólások

Egyéb termékek