GoPro HD HERO kamera 3+ Black Edition + 32GB micro SD ingyenes

Termék kódja: 46-003 Kérdésem van
Gyártó GoPro
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük us
Nettó ár $430.29
Ár ÁFA-val $516.35 $553.15
- +

Termékleírás GoPro HD HERO kamera 3+ Black Edition + 32GB micro SD ingyenes

GoPro HD HERO kamera 3+ új kiadás Black Edition 32GB Class 10 Micro SD kártya ingyenes.

Miután megvásárolta a GoPro kamerát sportok hero3 +   automatikusan fogadja utalványt az összeg 10% -os vásárlási high-end kamera autómárka DOD www.dod-tec.sk  

GoPro HD HERO kamera 3+ Black Edition a legfejlettebb sport kamera, értékesítő WiFi technológia és vízálló mélységig 40m. Áruk raktáron - személyes átvétel Besztercebánya ..

Hero3 BlackEdition + GoPro WiFi Remote

Az új GoPro kamera hero3 + Fekete hoz sok hír, a korábbi modell kisebb, könnyebb és 2x erősebb, ami tükröződik a gyakorlati haszna a kamerák, hanem magas minőségű videó, hogy lehet rögzíteni a nagy felbontású up 4kp.

A kamera büszkélkedhet akár 12 megapixeles kamera, amely képes rögzíteni užasnej 30 képkocka másodpercenként 2X jobb teljesítmény alacsony fényviszonyok, mint a korábbi modellek.

Az új újratervezett lencse felületét egy vízzáró tartályban a lenyűgöző élességet fenti víz és a víz alatt.

Hozzáadott volt a WiFi technológia, amely hozza az új ellenőrzési lehetőségek és használja a kamerát, GoPro HERO 3+ Black Edition. Köszönhetően a beépített WiFi akkor csatlakoztassa a fényképezőgépet GoPro az okostelefonra, tablet PC vagy, illetve a videót forgatták élő közvetlenül az előnézeti képernyőn, ahogy meg lehet változtatni a kamera beállításait. A csomag GoPro hero3 + fekete is található egyedi távirányító (Wi-Fi Remote), így könnyen ellenőrizzék a kamera távolról.

BLACK 3+

Hero3 + Black Edition kompatibilis minden tartozék GoPro idősebb generáció BacPacs ™ együtt az újabb generációs LCD monitorok és touch 2. generációs Battery BacPac. Azonban, mint minden hero3 + új fényképezőgépek mérete és alakja igénylő hero3 + kiterjed az új helyettesítő kamera.

Mi van a csomagban:
1 hero3 + Black Edition kamera
1x vízálló burkolat a 40m
1x távirányító
1x újratölthető Li-ion akkumulátor
2 Alap Holder
1 trojramenný közös
1 ívelt ragasztó csatolási
1 lapos ragasztó csatolási
1x USB töltőkábel

Az áru raktáron kész hajózás.


GoPro fekete 3+
Kisebb, könnyebb és erősebb.
Mutassa be, hogyan tudod az életed keresztül hero3 + GoPro Black Edition. Hero3 + a generációs kamerák GoPro, amelyek mintegy 20% -kal kisebb, könnyebb és több kivételes képminőséget és funkciókat összpontosítani sokoldalú és kényelmes használni ezeket a sport kamerák. SuperView ™ egy új videó mód, amely rávilágít a világ lenyűgöző széles látószöget, míg az Auto mód Kevés fény intelligensen beállítja a képfrissítés a gyenge fényben. Kombinálva 30% -kal hosszabb akkumulátor-élettartam, gyorsabb 4x beépített Wi-Fi és élesebb lencse hero3 + Black Edition a legfejlettebb GoPro kamera.

3+ GoPro Black Edition oldalán wiev

Még kisebb és könnyebb generációs GoPro kamerák hero3 + Black Edition 20% -kal kisebb és könnyebb, mint a korábbi modellek, annál ideális és praktikus kezelhetőség és tapadás a kamerát.

GoPro fekete 3+ felbontás

Lenyűgöző képminőség bizonyítja az a tény, hogy a kamera GoPro hero3 + bestseller kamera a piacon, a nagy felbontású, nagy frame rate 1440p48, 1080p60, 960p100 és 720p120 videó mód professzionális minőségű felvétel szuper lassított. 4Kp15 és 2.7Kp30 lehetővé ultra nagy felbontású mozi minőségű videofelvétel.

GoPro Black Edition fotó

A legerősebb fotó érzékelő hero3 + Black Edition készítését teszi lehetővé a legjobb minőségű képek akár 30 képkocka másodpercenként a felbontása 12MP, így ideális a gyors akciójelenetek. Time Lapse mód lehetővé teszi, hogy automatikusan elfog kép 0,5, 1, 2, 5, 10, 30 vagy 60 másodperces időközönként. Folyamatos fotózásra teljes felbontású állóképeket stabil 3, 5 vagy 10 képkocka másodpercenként, miközben az exponáló gombot.

HERO 3+ SuperView

SuperView szobában a videó mód, amely képes rögzíteni még lenyűgöző világába széles látószöget. Ez lehetővé teszi, hogy egymáshoz és elfog további események a környéken egy vonzóbbá és valósághű képeket.

Hero3 + autofókuszos

Legújabb Auto Scan Mode gyenge fényviszonyok között. Nem akarjuk, hogy a forgatás során az interferencia beállításával a kamera, amikor a változó fényviszonyok mellett? Az Auto Low Light intelligens azonnal változtassa meg a képfrissítési szerint a fényviszonyok jobb teljesítményt gyenge fényviszonyok mellett.

gopro3 + Black Edition hajol

A legélesebb video - kisebb torzítás. Ülepedni egy átlagos kép és a háttér szinte profi minőségű felvételt? GoPro hero3 + rendelkezik fényerő nem képeket a csökkent torzítás és 2x kisebb értékét képalkotási hibák.

Black Edition hang

Hangminőség. Nem csak a hagyományos fényképezőgépek, hanem a sport kamerák, a hangminőség nem marad el a videó minősége. . Hero3 + Silver Edition jobb hangminőség, készítse el a legapróbb részletekre audio, hogy lövés rekord a hangok a zene vagy rev a motort. Továbbfejlesztett anti szélzajcsökkentés technológia biztosítja a hang tisztább során a tevékenység.

Hero 3+ akkumulátor

Akár 30% -kal nagyobb az akkumulátor kapacitása, amely lehetővé teszi a helyzetet, hogy elfog több utazások és a különböző örömteli pillanatot.

GoPro Black Edition wireles

Akár 4x gyorsabb, ellenőrzés, megtekintés és megosztására. 4x gyorsabb Wi-Fi kapcsolat, amelynek köszönhetően képes kapcsolódni GoPro App hol jeleníti meg a videókat közel valós idejű, és megoszthatja fotóit és videóit a közösségi hálózatokon gyorsabban, mint valaha. Ez az alkalmazás is megkönnyíti irányítani a GoPro kamerát, amely bekapcsolja a smartphone vagy tabletta távirányító a kamera. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék akár 50 kamera egyidejű belül 180 méter.


Ha érdekel a személyes fogyasztás, és tanácsot ad válogatott sport kamerák, mi várjuk üzletünkben közvetlenül Besztercebányán.

A vállalati vezetők Media Ltd. hivatalos forgalmazója GoPro kamerák. Garancia szakértelmét és megbízhatóságát, valamint az ügyfélszolgálat.

Hozzászólások

Egyéb termékek