GoPro HERO 4 Silver Edition

Termék kódja: 46-064 Kérdésem van
Gyártó GoPro
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük us
Nettó ár $363.21
Ár ÁFA-val $435.85

Termékleírás GoPro HERO 4 Silver Edition

GoPro HERO4 Silver Edition + teljesen egyedi LED-es lámpák póló + GOPRO matricákat

Korlátozott ajánlat !!!

GoPro HERO4 kamera Silver Edition jön sok hasznos funkciók és hihetetlen teljesítményt. Ez az első alkalom a gyártó úgy döntött, hogy GoPro bele érintőképernyő közvetlenül a fényképezőgép, amely kiterjeszti lehetőségeit annak használatát. A kamera is kipróbált már technológiákat, mint a beépített Wi-Fi és a Bluetooth. Ez a fényképezőgép lehetővé teszi, hogy párosítani más eszközökkel, például okostelefonokon, táblagépeken, mikrofonok és így tovább ... Az új GoPro HERO 4 Silver elődjéhez képest, a fellebbezési ezüst felszerelt jobb optika, amely lehetővé teszi a felvétel 4K minőségű 15 fps és a klasszikus FULL HD 1080p kamera lőni 60fps, 720p akár 120fps, mely kiválóan alkalmas egy egyedülálló lassított felvételek. A kamera is használható, mint egy nagy, 12 megapixeles kamerát tört mód, amely képes kezelni a 30 képkocka másodpercenként. Együttműködés GoPro kamerák egy védőtok, amely biztosítja a víz ellenállását, hogy a mélysége akár 40m.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Az áru raktáron kész hajózás.

Media sro társaság vezetői. a hivatalos forgalmazótól GoPro kamerák.
Garancia szakértelmét és megbízhatóságát, valamint az ügyfélszolgálat.

Kiváló képminőség és a beépített érintőképernyő:

Ragadja meg a világot HERO4 Silver, a nagy teljesítményű GoPro egy beépített érintőképernyős kijelzőn. A fényképezőgép kezelése, keretezés felvételek és tartalom lejátszására most rendkívül kényelmes, csak nézetben érintse meg és húzza a képernyőn. HERO4 Silver ragadja 1080p60 és 720p120 videó élethű egyértelműség, valamint 12 megapixeles fényképeket a megdöbbentő 30 képkocka másodpercenként. Beépített videó trimming1 hozhat létre, és mentse rövid kiemelt klipeket az egyszerű megosztáshoz. Hilight címke lehetővé teszi, hogy jelölje meg a kulcsfontosságú pillanatokban, hogy könnyebb legyen megtalálni őket később. Vízálló 40m, HERO4 Silver egyesíti a sokoldalúság és nagy teljesítmény capture a kényelmet egy érintőképernyő.

GoPro Hero 4, Silver, LCD kijelző

Beépített LCD érintőképernyő:

HERO4 Silver a nagy teljesítményű GoPro integrált érintőképernyős kijelzőn. Használja előnézeti képek és videók képernyőn csak a felvételre tökéletesen. Játssza le nagy pillanatait a helyszínen, valamint hozzon létre és mentse a rövid videó clips1 egyszerű megosztását a GoPro App. Gyorsan navigálhat kamera menük és beállításokat, csak érintse meg és húzza az ujját.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

A legjobb minőségű videó:

Több fokozott érzékelő, HERO4 Silver dicsekedhet még jobb képminőséget biztosít, mint bármely legkelendőbb GoPro kamerák elé került rá. Capture lenyűgöző 1080p60 video, ami élesebb és életszerű, mint valaha. Nagy felbontású, magas frame rate 960p100 és 720p120 videó szállít kivételesen egyenletes lassított lejátszás az összes kiemeli. 4K és 2.7k videó ultra nagy felbontású, mozi-minőségű rögzítés.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Capture fotó gyorsabb és erősebb:

A 12 megapixeles fotók Burst egy hólyagosodás 30 képkocka másodpercenként, HERO4 Silver segít elfog a pillanatok nem akarsz lemaradni. Capture egyetlen fotót, vagy válasszon Time Lapse módban lőni fotók automatikusan beállított időközökben 0,5-60 másodperc-nagy fogaskerék szerelt lövések, amikor az exponáló gomb nem érhető el.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Az új beállítás gyenge fényviszonyok között:

Capture az éjszakai égbolt egy teljesen új módon. New Night Photo és éjszakai Lapse módban a testreszabható expozíciós beállítások akár 30 másodperc alatt egy és Time Lapse fotókat. Akár a forgatás a Tejút, vagy a tábortűz társalgóba, éjszakai fotó és éjszakai Lapse lehetővé teszi, hogy elfog ultra alacsony megvilágítású, mint még soha.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Ellenőrző, megtekintheti és megoszthatja keresztül WiFi és Bluetooth:

HERO4 Silver funkciók a beépített Wi-Fi és Bluetooth, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a GoPro App, a Smart Remote és így tovább. A GoPro App átalakítja a telefon vagy tabletta egy élő video távvezérlő a kamera, amely teljes ellenőrzést az összes funkció és beállítás, könnyen lövés előnézet és lejátszás, plusz megosztás SMS-ben, e-mailben, a Facebook és így tovább. A Smart Remote lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék több GoPro kamerák távolságig 180m.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Hilight - jelöljék meg a legjobb pillanatok:

Hilight címke lehetővé teszi, hogy jelölje meg a kulcsfontosságú pillanatokban felvétel közben vagy lejátszása video, így könnyű megtalálni, megtekintése, szerkesztése és megosztása a kedvenc videoklipek a GoPro App vagy GoPro Studio. Csak nyomja meg a dedikált gomb a kamera vagy Smart Remote, vagy használja a GoPro App címkézni a kiemeli.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

SuperView videó mód:

HERO4 Silver funkciók SuperView ™, a GoPro-exkluzív videó mód, amely rávilágít a világ leginkább magával ragadó széles látószöget. Ez lehetővé teszi, hogy rögzítse több magad és a környéken, a lövés, ami annak köszönhető, lenyűgöző, ultra megnyerő felvételek minden kaland.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Auto Kevés fény mód:

Hagyja, hogy a fényképezőgép nem a gondolkodás az Ön számára. Auto Kevés fény mód intelligensen megváltoztatja keretarányokkal a fényviszonyoknak megfelelően az optimális teljesítmény gyenge fényben, amely lehetővé teszi, hogy mozog sötét és világos környezetben anélkül, hogy módosítsa a fényképezőgép beállításait.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Gyors működés köszönhetően QuickCapture:

Légy kész megragadni a pillanatot egy pillanat alatt az új QuikCapture módban. Kiderült a GoPro egy egygombos kamera, amely lehetővé teszi a hatalom, és automatikusan elindul a felvétel a sajtó egyetlen gomb. Nyomja meg egyszer a videofelvételt, nyomja meg és tartsa 2 másodpercig, hogy elfog Time Lapse fotókat. Soha ne aggódj megint hiányzik egy epikus lövés.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Nagy teljesítményű hangfelvétel:

Az erős új audio-rendszer, HERO4 Silver rögzíti tiszta, hifi hangzás. Élenjáró mikrofonnal szerelt majdnem 2x a tartományt, míg a legjobb a kategóriájában audio algoritmus biztosítja a felvételek hang simább és természetesebb, mint valaha. A hozzáadott teljesítmény, a fényképezőgép kompatibilis a különböző külső mikrofonok használata esetén az opcionális 3,5 mm-es mikrofon adapter.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Protune a fotó és videó:

Protune kinyitja a kamera teljes potenciálját, nyilvánított minimálisan tömörített, mozi kaliberű videó optimalizált szakmai produkciók, és a fejlett kézi vezérlésű fotók és videók. Flex a kreativitás testreszabható beállítások Színes, ISO Limit, fehéregyensúly, élesség és expozíció-és élvezik a legnagyobb mértékű kézi vezérlés kapható GoPro kamerát.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Jobb kamera vezérlés:

HERO4 Silver tartalmaz egy új, dedikált gomb, amely lehetővé teszi a gyors hozzáférést és a fényképezőgép beállításainak megadásához. Egyszerűsített menük a navigációt beállítások intuitívabb, mint valaha.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

GoPro APP + szoftver:

Bővítse GoPro élményt a szabad GoPro App és GoPro Studio szoftver. A GoPro App lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a kamera segítségével távolról telefonon vagy táblagépen, megtekintheti és megoszthatja tartalmát és nézni „best of” videók GoPro Channel. Használja GoPro Studio, hogy saját magával ragadó GoPro stílusú videókat megosztani a világgal.

GoPro, ezüst, HERO 4 LCD kijelző

Műszaki adatok:

 • Beépített LCD érintőképernyő
 • Videó: 4K15 /2.7K30 / 1440p48 / 1080p60 / 960p100 / 720p120 fps
 • Photo: 12 megapixeles, akár 30 képkocka másodpercenként
 • Beépített Wi-Fi + Bluetooth
 • Protune ™ fotókat + videó
 • hilight Tag
 • SuperView ™
 • Auto Low Light
 • Night View éjszaka + automatikus érzékeléssel
 • Gyors fényképezés
 • Beépített mikrofon
 • Vízálló tartályban 40m mélység

A csomag tartalma GoPro 4 Silver Edition:

 1. HERO4 ezüst fényképezőgép beépített Touch kijelző
 2. Szabványos ház 131' (40m)
 3. Váz + Touch Hátsóajtó
 4. Újratölthető elem
 5. Íves Adhesive: Mount
 6. Lapos Adhesive: Mount
 7. Gyorscsat
 8. 3-utas Pivot Arm (Szerelési anyagok)
 9. USB kábel

Hozzászólások

Egyéb termékek