GoPro HERO kamera 4 - Black Edition

Termék kódja: 46-063 Kérdésem van
TOP kedvezmény GoPro HERO kamera 4 - Black Edition
Gyártó GoPro
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük us
Nettó ár $449.46
Ár ÁFA-val $539.35 $608.35

Termékleírás GoPro HERO kamera 4 - Black Edition

GoPro HERO kamera 4 - Black Edition + teljesen egyedi LED-es lámpák T + GOPRO matricákat. Korlátozott ajánlat !!!

Company GoPro ismét azt mutatják, hogy mindig legyőzni, és bevezette a piacra egy új kamera a „Black” sorozat. A legnagyobb változások a fényképezőgép belsejébe, ahol azok elhelyezkednek 2 új nagy teljesítményű processzorok frekvenciája 2-szer gyorsabb képfrissítés videót. Ez lehetővé teszi, hogy még látványosabb és lenyűgöző lassított képek minden felbontásban. Hála az új processzor végzi, kamera elért jobb hihetetlenül nagy felbontású 4K / 30fps 1080p nagyfrekvenciás képalkotó / 120fps video, így a képek lesznek még profi. GoPro eltolt szinten az ágazat a sport kamerák, és állítsa be újra a bár kicsit magasabb.


GoPro, 4 HERO Black Edition, Hero 4 fekete

Az áru raktáron kész hajózás.

Media sro társaság vezetői. a hivatalos forgalmazótól GoPro kamerák.
Garancia szakértelmét és megbízhatóságát, valamint az ügyfélszolgálat.

A legfejlettebb GoPro kamera, amit valaha is tett:

HERO4 Fekete veszi Emmy díjnyertes GoPro teljesítményt a következő szintre a legjobb képminőség még plusz 2x erősebb processzort, amely szuper lassított 240 képkocka másodpercenként. Hihetetlen nagy felbontású 4K30 és 2.7K60 videó ötvözi 1080p120 és 720p240 lassított, hogy lenyűgöző, magával ragadó szalag van, és a világot. Protune ™ beállításokat a fényképeket és videó kinyit kézi vezérlés a színes, ISO Limit, expozíció és így tovább. Vízálló 40m a 12 megapixeles fotók 30 képkocka másodpercenként, és jobb hangot. HERO4 Fekete a végső élet-capture megoldás azok számára, akik a legjobbat.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

4K / 30fps. 4x 1080p:

4K30, 2.7K60, 1080p120, 720p240-HERO4 fekete az első kamera a maga nemében jellemző ultra nagy felbontású, magas frame rate videó olyan erős, mint ez. Miután a kizárólagos területen a nagy és drága kamerák, HERO4 Fekete szállít igazán profi képminőséget biztosít egy kis csomagban. Lenyűgöző világosság. Folyékony-sima lassított lejátszás. Mozi-minőségű rögzítés. HERO4 Fekete hozza az egészet.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Gyors és hatékony fényképezés:

A 12 megapixeles fotók Burst egy hólyagosodás 30 képkocka másodpercenként, HERO4 Fekete segít elfog a pillanatok nem akarsz lemaradni. Capture egyetlen fotót, vagy válasszon Time Lapse módban lőni fotók automatikusan beállított időközökben 0,5-60 másodperc-nagy fogaskerék szerelt lövések, amikor az exponáló gomb nem érhető el.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Az új beállítás gyenge fényviszonyok között:

Capture az éjszakai égbolt egy teljesen új módon. New Night Photo és éjszakai Lapse módban a testreszabható expozíciós beállítások akár 30 másodperc alatt egy és Time Lapse fotókat. Akár a forgatás a Tejút, vagy a tábortűz társalgóba, éjszakai fotó és éjszakai Lapse lehetővé teszi, hogy elfog ultra alacsony megvilágítású, mint még soha.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Irányítani, megtekintheti és megoszthatja keresztül WiFi és Bluetooth:

HERO4 Fekete funkciók a beépített Wi-Fi és Bluetooth, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a GoPro App, a Smart Remote és így tovább. A GoPro App átalakítja a telefon vagy tabletta egy élő video távvezérlő a kamera, amely teljes ellenőrzést az összes funkció és beállítás, könnyen lövés előnézet és lejátszás, plusz megosztás SMS-ben, e-mailben, a Facebook és így tovább. A Smart Remote lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék több GoPro kamerák távolságig 180m.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Hilight - jelölje meg a legjobb pillanatok:

Hilight címke lehetővé teszi, hogy jelölje meg a kulcsfontosságú pillanatokban felvétel közben, így gyorsan megtalálhatja a legjobb klip később a kényelmes lejátszást, szerkesztést és megosztását a GoPro App vagy GoPro Studio. Csak nyomja meg a dedikált gomb a kamera, vagy a Smart Remote hozzáadni hilight Tag. Ön is használja a GoPro App címkézni a kiemeli.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

SuperView videó mód:

HERO4 Fekete funkciók SuperView ™, a GoPro-exkluzív videó mód, amely rávilágít a világ leginkább magával ragadó széles látószöget. Ez lehetővé teszi, hogy rögzítse több magad és a környéken, a lövés, ami annak köszönhető, lenyűgöző, ultra megnyerő felvételek minden kaland.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Auto Kevés fény mód:

Hagyja, hogy a fényképezőgép nem a gondolkodás az Ön számára. Auto Kevés fény mód intelligensen megváltoztatja keretarányokkal a fényviszonyoknak megfelelően az optimális teljesítmény gyenge fényben, amely lehetővé teszi, hogy mozog sötét és világos környezetben anélkül, hogy módosítsa a fényképezőgép beállításait.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Gyors működés köszönhetően QuickCapture:

Légy kész megragadni a pillanatot egy pillanat alatt az új QuikCapture módban. Kiderült a GoPro egy egygombos kamera, amely lehetővé teszi a hatalom, és automatikusan elindul a felvétel a sajtó egyetlen gomb. Nyomja meg egyszer a videofelvételt, nyomja meg és tartsa 2 másodpercig, hogy elfog Time Lapse fotókat. Soha ne aggódj megint hiányzik egy epikus lövés.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Nagy teljesítményű hangfelvétel:

Az erős új audio-rendszer, HERO4 Fekete rögzíti tiszta, jó hangminőséggel. Élenjáró mikrofonnal szerelt majdnem 2x a tartományt, míg a legjobb a kategóriájában audio algoritmus biztosítja a felvételek hang simább és természetesebb, mint valaha. Ráadásul az új, integrált ADC (analóg-digitális átalakító), HERO4 Fekete kompatibilis a többféle szakmai alacsony érzékenységű külső mics3 számára is lebilincselő sztereó audio felvevő és fokozott teljesítményt, akár a felvétel hangját, akusztikus jam session, vagy egy élő show.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Protune a fotó és videó:

Protune kinyitja a kamera teljes potenciálját, nyilvánított minimálisan tömörített, mozi kaliberű videó optimalizált szakmai produkciók, és a fejlett kézi vezérlésű fotók és videók. Flex a kreativitás testreszabható beállítások Színes, ISO Limit, fehéregyensúly, élesség és expozíció -és élvezik a legnagyobb mértékű kézi vezérlés kapható GoPro kamerát.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Továbbfejlesztett kamera vezérlés:

HERO4 Fekete tartalmaz egy új, dedikált gomb, amely lehetővé teszi a gyors hozzáférést és a fényképezőgép beállításainak megadásához. Egyszerűsített menük a navigációt beállítások intuitívabb, mint valaha.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

GoPro APP + szoftver:

Bővítse GoPro élményt a szabad GoPro App és GoPro Studio szoftver. A GoPro App lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a kamera segítségével távolról telefonon vagy táblagépen, megtekintheti és megoszthatja tartalmát és nézni „best of” videók GoPro Channel. Használja GoPro Studio, hogy saját magával ragadó GoPro stílusú videókat megosztani a világgal.

GoPro Hero 4 Black Edition 4 HERO Fekete

Műszaki adatok:

 • Beépített LCD érintőképernyő
 • Videó: 4K30 / 2.7K50 / 1440p80 / 1080p120 / 960p120 / 720p120
 • Photo: 12 megapixeles, akár 30 képkocka másodpercenként
 • Beépített Wi-Fi + Bluetooth
 • Protune ™ fotókat + videó
 • hilight Tag
 • SuperView ™
 • Auto Low Light
 • Night View éjszaka + automatikus érzékeléssel
 • Gyors fényképezés
 • Beépített mikrofon
 • Vízálló 40m mélységig

Csomag tartalma:

 1. HERO4 Fekete fényképezőgép
 2. Szabványos ház 40m
 3. Skeleton Backdoor
 4. Újratölthető elem
 5. Íves Adhesive: Mount
 6. Lapos Adhesive: Mount
 7. Gyorscsat
 8. 3-utas Pivot Arm (Szerelési anyagok)
 9. USB kábel

Hozzászólások

Egyéb termékek