GoPro HERO + LCD

Termék kódja: 46-073 Kérdésem van
Gyártó GoPro
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük us
Nettó ár $280.04
Ár ÁFA-val $336.05

Termékleírás GoPro HERO + LCD

GoPro HERO + LCD szállít 1080p60 video, 8MP képek és funkciók a kényelmet, a érintőképernyő. Csatlakoztassa a kamerát a Wi-Fi és Bluetooth® közvetlenül a GoPro App Élő nézet, a teljes kamera vezérlés és könnyű a tartalom megosztása Instagram, Facebook, Twitter és más közösségi hálózatok.

GoPro HERO LCD +

Egy kiváló megoldás „all in one” komfort + érintőképernyő:

Rögzíthető a nagyszerű pillanatokat és azonnal tölteni őket újra. GoPro HERO kamera + LCD szállít video 1080p / 60fps, 8MP képek és a beépített érintőképernyő. Alkalmazásával összefüggésben GoPro App lehetővé teszi a beépített WiFi és Bluetooth, amely lehet, hogy a miniatűr kép, a teljes fényképezőgép-vezérlés és egyszerű megosztása a telefon vagy tabletta Instagram, Facebook, Twitter és mások. GoPro HERO + LCD tartós és vízálló 40 méter, azzal a lehetőséggel, hogy viszont a azonnal elkészítheti a gombnyomásra, és ezáltal egy okos megoldás, hogy rögzítse az élet és minden a kalandokat.

GoPro Hero LCD +

Beépített érintőképernyő:

A hős + LCD érintőképernyő segítségével, megtekintheti a lövés, hogy a keret a jelenet tökéletesen. Ez egyszerűsíti a kamera vezérlésére, azáltal, hogy könnyedén navigálhat a menük és beállításokat a kényelmet az érintés.

GoPro Hero - Érintőképernyő

Videó minőség:

HERO + LCD funkciók ugyanolyan magával ragadó 1080p60 és 720p60 videó, ami készült GoPro híres. Felhasználóbarát módok, mint QuikCapture, SuperView és Auto Low Light könnyebb, mint valaha, hogy rögzítse a professzionális minőségű felvételeket.

GoPro Hero - Video Quality

Univerzális rögzítés fotók:

Lő 8MP képek megosztani barátaival Instagram, Facebook, Twitter és így tovább. Time Lapse mód automatikusan megörökíti beállított időközökben 0,5-60 másodperc. Burst mód kapura 5 fotó egy másodperc -Tökéletes a gyors akciójelenetek.

GoPro Hero - univerzális befogó fotók

Egyszerű vezérlés, megtekintésére és megosztására keresztül WiFi és a Bluetooth:

HERO + LCD funkciók a beépített Wi-Fi és Bluetooth, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a GoPro App és a Smart Remote. A GoPro App átalakítja a telefon vagy tabletta egy élő video távvezérlő a kamera, amely teljes ellenőrzést az összes funkció és beállítás, könnyen lövés előnézet és lejátszás, plusz megosztás SMS-ben, e-mailben, Instagram és így tovább. A Smart Remote lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék több GoPros távolságról akár 180m.

GoPro Hero - WiFi és Bluetooth

Vágás és megosztása videók:

HERO + LCD könnyebb, mint valaha, hogy ossza meg kedvenc felvételeit a Instagram, Facebook és így tovább. Most is létrehozhat, és mentse rövid kiemelni küldhetünk a videók közvetlenül a fényképezőgép és ossza meg őket a GoPro App. El is mentheti azokat a számítógépre, és összekapcsolják őket, hogy epikus szerkesztést a legjobb felvételeket.

GoPro Hero - vágás és videómegosztó

Robusztus és vízállóság:

HERO + LCD épül közvetlenül egy masszív housing2 ami vízálló 40m. Úgy tervezték, hogy túlélje szennyeződés, homok, víz és majdnem bármi mást, amit lehet dobni rajta. Surf, hó, háziállat vagy gyerek-elfog az egészet anélkül, hogy aggódni.

GoPro Hero - ellenállás és vízállóság

QuickCapture + hilight Tag:

Kapcsolja be a GoPro és indítsa el a felvételt a sajtó egyetlen gomb. QuikCapture fordul a GoPro egy egy gomb kamera, így mindig készen áll, hogy rögzítse a kulcsfontosságú pillanatokban. Hilight Tag jelölhet meg azokat a pillanatokat felvétel vagy lejátszás közben, így gyorsan megtalálhatja azokat később szerkesztésre vagy megosztását a GoPro App vagy GoPro Studio.

GoPro Hero - QuickCapture és hilight tag

Videó mód SuperView:

HERO + LCD kijelző SuperView ™, a GoPro-exkluzív videó mód, amely rávilágít a világ leginkább magával ragadó széles látószöget. Ez lehetővé teszi, hogy rögzítse több magad és a környéken, a lövés, ami annak köszönhető, lenyűgöző, ultra megnyerő felvételek minden kaland.
GoPro Hero - videó mód

Auto Kevés fény mód:

Hagyja, hogy a fényképezőgép nem a gondolkodás az Ön számára. Auto Kevés fény intelligensen megváltoztatja keretarányokkal a fényviszonyoknak megfelelően az optimális teljesítmény gyenge fényben, amely lehetővé teszi, hogy mozog sötét és világos környezetben anélkül, hogy módosítsa a fényképezőgép beállításait.
GoPro HERO - Auto Mode Low Light

Csomag tartalma:

- GoPro HERO + LCD beépített kamera + csomagolás
- Integrált LCD kijelző, beépített
- Beépített akkumulátor
- Nyissa ki a hátsó ajtót Touch
- Ívelt ragasztó szerelhető
- Lapos ragasztó szerelhető
- Szerelési Buckle
- USB kábel

Műszaki adatok:

Beépített LCD érintőképernyő

• Videó: 1080p60 / 720p60 fps
• Fotó: 8MP / akár 5 másodpercenként
• Gyors szkennelés
• Beépített Wi-Fi + Bluetooth ®
• funkció beépített vágás Videó
• hilight Tag
• SuperView ™
• Auto Low Light
• Beépített mikrofon
• mélységig vízálló 40 méter

Hozzászólások

Egyéb termékek