GoPro Hero Session 4 - a legkisebb GoPro kamera

Termék kódja: 46-072 Kérdésem van
kedvezmény GoPro Hero Session 4 - a legkisebb GoPro kamera
Gyártó GoPro
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük us
Nettó ár $161.96
Ár ÁFA-val $194.35 $263.35

Termékleírás GoPro Hero Session 4 - a legkisebb GoPro kamera

GoPro HERO Session 4 + teljesen egyedi LED-es lámpák Shirt GOPRO

Korlátozott ajánlat !!!

Kis súly és méret:
GoPro HERO 4 Session fele világosabb, és akár 40% -kal kisebb, mint egy korábban kamerák. GoPro HERO kamera jelzi a negyedik utolsó GoPro vált a legkönnyebb csatlakoztatható kamerával egyáltalán. Az új forma a fényképezőgép még sokoldalúbb, mint korábban volt. Alkalmas a különböző sport, extrém nyugtató barátaival.

GoPro Session mérete

Felülmúlhatatlan rugalmasság megszilárdítása kamera:

HERO4 Session jön speciálisan tervezett tartók és tartozékok, amelyek zökkenőmentesen együttműködnek más GoPro felszerelés, hogy még több felszerelési lehetőség, mint valaha.

Alacsony profilú keret kamera:
Az alacsony profilú keret ad HERO4 Session legalacsonyabb profilja minden GoPro kamera.

GoPro Session frame

Normál keret:
A szabványos Keret GoPro csatolja létre a legkülönbözőbb ultra kompakt hajtómű setup.

GoPro Session Frame szabvány

Gömbcsukló Buckle:
A gömbcsukló Buckle megadja a szabadságot, hogy változtatni a dolgokat, anélkül, hogy hagyja abba, és un-bajonettes fényképezőgép.

GoPro 360 ° Frame

A videó minősége, mint a professzionális kamerák:
HERO4 Session szállít lenyűgöző képminőséget. Capture nagyfelbontású 1440p30 és 1080p60 video, ami éles és élethű. Nagy frame rate 720p100 videó teszi kivételesen egyenletes lassított lejátszást a legjobb pillanatokat.

GoPro Session Profil Videók

Kiváló minőségű fényképek capture:
Szeg a lövés a különböző fotó mód. Capture 8MP egyetlen fotók, Time Lapse fotók beállított időközönként 0,5-60 mp és Burst képek 10 képkocka másodpercenként. Mikor jön a sokoldalú fényképrögzítési, HERO4 Session bármit megtalál.

Legjobb minőség Photo

Könnyen módosíthatja mód + beállításokat.
HERO4 Session ragadja 1080p30 Ultra Wide videó és 8MP Time Lapse képek 0,5 másodperces időközönként jobb kívül a doboz. Könnyen ezeket a beállításokat a camera2 vagy módosítsa az összes módot és a beállításokat a GoPro App vagy Smart Remote.3 az alkalmazás vagy távoli könnyedén válthat a Time Lapse, Burst és egyetlen fénykép, videó felbontások, frame rate, látómezők és több .

És távirányító app

Ellenállás és vízállóság:
HERO4 Session robusztus és vízálló 10m, így nincs szükség külön házban. A kényelmes, ready-to-go kialakítás megkönnyíti kijutni az ajtón gyorsan megragadni, és élvezze a munkamenet.

Vízállóság GoPro

Képes irányítani egy gombot:
Egy megnyomja a kioldó gombot hatásköröket a kamerát, és elkezdi a videofelvételt vagy Time Lapse fotók automatikus. A második megnyomásakor az exponáló gomb leállítja a felvételt, és kikapcsolja a kamerát. Ez ilyen egyszerű.

Egy gomb ellenőrzés

SuperView video:
HERO4 Session funkciók SuperView ™, a GoPro-exkluzív videó mód, amely rávilágít a világ leginkább magával ragadó széles látószögű látómezőt. Ez lehetővé teszi, hogy rögzítse több magad és a környéken, a lövés, ami annak köszönhető, lenyűgöző, ultra megnyerő felvételek minden kaland.

A legjobb GoPro videó

Automatikus alacsony fényviszonyok mód:
Hagyja, hogy a fényképezőgép nem a gondolkodás az Ön számára. Auto Kevés fény mód intelligensen megváltoztatja keretarányokkal a fényviszonyoknak megfelelően az optimális teljesítmény gyenge fényben, amely lehetővé teszi, hogy mozog sötét és világos környezetben anélkül, hogy módosítsa a fényképezőgép beállításait.

Kevés fény, hogy menjen

Protune videó:
Protune kinyitja a kamera teljes potenciálját, nyilvánított minimálisan tömörített, mozi kaliberű videó optimalizált szakmai produkciók.

GoPro Protula

A legjobb pillanatok köszönhetően hilight tag:
Hilight címke lehetővé teszi, hogy jelölje meg a kulcsfontosságú pillanatokban felvétel közben, így gyorsan megtalálhatja a legjobb klip később a kényelmes lejátszást, szerkesztést és megosztását. Csak nyomja meg a gombot a fényképezőgép vagy Smart Remote3 készítése közben egy pillanatra szeretne címkézni. Akkor is tag kiemelésekből a GoPro App.

hilight tag

Dupla mikrofon:
HERO4 Session funkciók két mikrofon: az egyik a kamera előtt, és egy a hátsó. Amikor a forgatás szeles időben, vagy a nagysebességű tevékenységek, mint a motorsport, a kamera automatikusan átvált a mikrofont, ami a legjobban illeszkedik felvételéhez optimális hang. Az eredmény? Csökkentett szélzaj és a továbbfejlesztett audio capture, nem számít, milyenek a körülmények vagy a tevékenység.

Dupla mikrofon

Beépített akkumulátor:
Az akkumulátor építik be a kamerát, és kínál akár 2 órányi felvételi idő a teljes charge.4 a mellékelt USB kábel segítségével a töltés a fényképezőgép és a számítógép vagy a GoPro Auto vagy a Wall Charger.

integrált akkumulátor

Kapcsolja ki a fényképezőgépet „fejjel lefelé”, és kapcsolja be a szokásos módon:
Amikor a kamera felfelé van fordítva, Auto Image Rotation automatikusan beállítja a rögzítés tájolása jobb oldalával felfelé, így nincs szükség a flip a felvételeket az utómunka.

Auto Image Rotation

Használja az összes GoPro tartók:
HERO4 Session kompatibilis az összes GoPro tartók. Tehát akár van egy stash tartók otthon vagy keres friss módon, hogy elfog a kedvenc tevékenysége, akkor jó lesz menni. Viselje a sisakot vagy mellkasi egy egyedi terv. Csatlakoztatni kell kerékpárok, táblák, motorkerékpárok és elfog magával ragadó felvételeket a tapasztalat. Viseld. Csatlakoztatni. Szeretem.

tartozék

Ellenőrző megtekintésére és megosztására keresztül WiFi és a Bluetooth:
A beépített Wi-Fi és Bluetooth, tud-e csatlakozni a GoPro App hogy ellenőrizzék a kamera távolról a telefon vagy tabletta, megtekintheti a tartalmat, amit készített, és ossza meg kedvenc felvételeit Instagram, Twitter és így tovább. Azt is azonnali hozzáférést biztosít a GoPro Channel, így kap a fix a legújabb GoPro videók a világ minden tájáról. A Smart Remote3 lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék több GoPro kamerák távolságig 182m.

illesztőprogramok

GoPro Studio az egyszerű szerkesztés:
Bővítse GoPro élményt a szabad GoPro Studio szoftver. Használd az import és megtekintheti a GoPro média és hozza létre saját magával ragadó GoPro stílusú videókat megosztani a világgal.

GoPro HERO Session 4 Tartalom:

- GoPro HERO kamera Session 4
- Speciális keret
- Alacsony profilú keret
- Ívelt ragasztó szerelhető
- Lapos ragasztó szerelhető
- gömbcsukló csat
- Szerelési csatok + hardver
- Micro USB kábel
- GoPro Led pólóval
- Szlovákul kézikönyv

vízálló nyersen

GoPro Hero4 Session Műszaki adatok:

Videó: 1440p30 / 1080p60 / 960p60 / 720p100 fps
Fotó: 8MP / 10 fps sorozatfelvétel
Vízálló akár 10 méter
Beépített Wi-Fi + Bluetooth
Protune ™ Video
Kettős mikrofon rendszer
Auto Image Rotation
SuperView ™
Auto Low Light
hilight Tag

Hozzászólások

Egyéb termékek