Intelligens otthon - SH100 indítási csomag

Termék kódja: 90-001 Kérdésem van
Gyártó Smart-i
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük us
Nettó ár $142.79
Ár ÁFA-val $171.35 $240.35
- +

Termékleírás Intelligens otthon - SH100 indítási csomag

Smart Home - Smart-i SH100 indítási csomagot, az első lépés, hogy megoldja biztosítása intelligens otthoni biztonsági rendszert, amely lehetővé teszi a széles körű ellenőrzése az otthoni, irodai, tárhely és sok egyéb tárgy. Ez az intelligens biztonsági rendszer integrált CCTV kamerák és biztonsági érzékelők is kínál távoli vezérlésére elektromos készülékek, minden könnyen vezérelhető okostelefon app, ez egy tökéletes védelmi rendszer a modern élet, valamint az irodák, raktárak és egyéb tárgyakat.

Egyszerű működés és szerelése a Smart Home rendszer Smart-i szükségessége nélkül nagyobb technikai tudás.

A rendszer egy intelligens Smartbox Gateway, amely lehetővé teszi a bővítés akár 24 érzékelő eszközök és CCTV 4 (Wi-Fi) kamerák. Küld e-mail értesítést minden esemény közvetlenül a PC vagy okostelefon / tabletta.

Ezen kívül a rendszer tartalmaz egy kiváló minőségű vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő, hogy lehet szerelni a vakolat (fal), a vezeték nélküli érzékelő ajtók és ablakok, valamint egy kulcstartó távirányítóval, minden felszerelt a hosszú élettartamú akkumulátor.

Okos és intelligens otthoni biztonsági rendszerek

intelligens otthon és az intelligens

A teljes intelligens otthon rendszer is vezérelhető a Smart-i Protect alkalmazás táblagépekre és okostelefonokra, amely letölthető ingyenesen az App Store a Google Play vagy az Apple App Store. Amint csatlakozik a hálózathoz (az interneten), akkor az ellenőrzés egy csomó dolog, csak a mi intelligens rendszer bárhol a világon egy okostelefon (Android), tabletta, PC és Mac (iOS) számítógépek.

okos és védő alkalmazás

P2P technológia a gyors és brzproblémové hálózati kapcsolat.

P2P technológia a gyors és egyszerű csatlakozás a hálózathoz.E-mail értesítés

E-mail notificatios összes esemény közvetlenül a számítógépre, vagy Smartphone.


WiFi


Wi-Fi (Maximum 4 kamera)

A cég Smart-kínál intelligens megoldásokat Smarthome biztonsági rendszer, így akkor már a ház, iroda és egyéb területek teljes mértékben ellenőrzött és könnyen ellenőrizhető távolról az okostelefon és alkalmazása intelligens és Protect .

Alapegysége a rendszer Smartbox Gateway, amely tud csatlakozni a routerhez. Akkor lehet, hogy más eszközöket a Smart-én, mint a Smart CCTV kamerák, mozgásérzékelők, WiFi elektromos hálózathoz akár intelligens szirénák vagy a teljes készlet Intelligens otthon az egész háztartás.

További információ a Smart Home intelligens rendszerek is megtalálhatók ebben a cikkben: Smart Home rendszer Smart-i

Csomag tartalma

1x Smartbox Gateway SHG100
1x Smart Wireless Remote Control
1x SHDM vezeték nélküli érzékelő ajtók és ablakok
1x SHDP intelligens vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő

Hozzászólások

Egyéb termékek