Intelligens vezeték nélküli érzékelő ajtók és ablakok SHDM

Termék kódja: 90-010 Kérdésem van
Gyártó Smart-i
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük us
Nettó ár $23.00
Ár ÁFA-val $27.60 $33.35
- +

Termékleírás Intelligens vezeték nélküli érzékelő ajtók és ablakok SHDM

Intelligens vezeték nélküli érzékelő nyílászárókhoz SHDM diszkrét alacsony profilú kialakítás felületi szereléshez. A nem tervezett megszakadása ajtó vagy ablak automatikusan riaszt, és ugyanabban az időben történik, Smartbox Gateway, az érzékelő riasztást küldjön a smartphone vagy tabletta. A SHDM nagyon alacsony energiafogyasztás és alacsony akkumulátor kapacitása azt is küld üzeneteket az okostelefon / tabletta. Ez használ legújabb 868 MHz vezeték nélküli átvitel, és egy sor legfeljebb 150 méter (kültéren).

A cég Smart-kínál intelligens megoldásokat Smarthome biztonsági rendszer, így akkor már a ház, iroda és egyéb területek teljes mértékben ellenőrzött és könnyen ellenőrizhető távolról az okostelefon és alkalmazása intelligens és Protect .

Alapegysége a rendszer Smartbox Gateway, amely tud csatlakozni a routerhez. Akkor lehet, hogy más eszközöket a Smart-én, mint a Smart CCTV kamerák, mozgásérzékelők, WiFi elektromos hálózathoz akár intelligens szirénák vagy a teljes készlet Intelligens otthon az egész háztartás.

További információ a Smart Home intelligens rendszerek is megtalálhatók ebben a cikkben: Smart Home rendszer Smart-i

Hozzászólások

Egyéb termékek