MUVI HD kamera LCD kijelzővel és távirányítóval

Termék kódja: 16-058 Kérdésem van
Gyártó MUVI
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük us
Nettó ár $161.96
Ár ÁFA-val $194.35 $218.50

Termékleírás MUVI HD kamera LCD kijelzővel és távirányítóval

MUVI HD sport kamera tökéletes maximális használata szélsőséges körülmények között. A kamera rögzíti a videót a Full HD minőségben, 30 képkocka per másodperc (fps) és rögzíti az ultra-széles látószögű, akár 170 ° C. Hála 1.5 "színes LCD kijelző van egy élő előnézet a témát és mindig tudja, hogy mit veszel fel. A kijelzőn egyszerűen megtekintheti és törölheti rögzített videók és fotók. Ez 8MPoptics az éles és tiszta képek. MUVI HD 3x digitális zoom, így elsősorban a részletekbe.

MUVI HD kamera egy távirányító és egy sor 5 méter, és akkor start / stop vezérlése, fényképeket akkor is, ha a fényképezőgép ki az elérést. Beépített 1400 mAh Li-ion akkumulátor biztosítja az állóképességet rekord több mint 3 órányi felvétel. A kamera egy bemeneti 2,5 mm-es jack csatlakozó külső mikrofon még továbbítja minőségű hangfelvételt. MUVI HD kamera mérete mindössze 80x47x19mm és súlya mindössze 81 gramm a megfelelő választás minden sportolónak és adrenalin furcsaság.

MUVI HD kamera egy távirányító és egy sor 5 méter, és akkor start / stop vezérlése, fényképeket akkor is, ha a fényképezőgép ki az elérést. Beépített 1400 mAh Li-ion akkumulátor biztosítja felvétel 3 óra alatt. A kamera egy bemenet 2,5 mm-es jack csatlakozó külső mikrofon még magasabb minőségű hangfelvétel. MUVI HD kamera méretei csak 80x47x19mm és súlya mindössze 81g a megfelelő választás minden sportoló és adrenalin rajongók.

Tartalom:
- MUVI HD ™ fényképezőgép
- Távirányító
- 4GB-os SD kártya
- Fedél a kamera
- Szoftver
- Csuklópánt
- Univerzális csipesz
- Sport szerelőkészlet
- USB kábel
- USB adapter
- Helmet klip

Hozzászólások

Egyéb termékek