Okos otthon

Kérdezze Paul

Segítségre van szüksége az Okos otthon tartozékok kiválasztásában vagy az Ön háza teljes intelligens rendszer kiépítésében? Olvassa el ezt a cikket, vagy ha szükséges, egyenesen kérdezze meg szavatosunkat.

Kérdését a konkrét termékre egyenesen a "I have a question" könyvjelzőbe írhassa be a termék oldalán.

Okos otthon a Smart-i rendszer gyártójától az Ön intelligens életteréhez (okos ház vagy apartman), és a házak, irodák, valamint a tárhelyek és még sok más hely megfigyelésére. Nagyon egyszerű felszerelés és installáció.

 

Kijelzett 1 - 14 Termékek (14 z 14)

Okos intelligens készletek

Okos intelligens készletek - előkészítettük az okos rendszerek teljes kollekcióját a Smart-i gyártójától - érzékelők, CCTV kamerák, WiFi driverek stb., amelyeket nagyon könnyű telepíteni.

Okos driverek

Smart Home biztonsági rendszer okos (intelligens) driverjei és alapegységei a Smart-i gyártótól, minden kifinomult megoldás alapvető eleme.
Egyszerű vezérlőrendszer.

Okos kamerák

Vezeték nélküli kinti és benti okos biztonsági kamerák, távmegfigyeléssel WiFi-n vagy okostelefonon keresztül.

Okos biztonsági érzékelők

Okos vezeték nélküli biztonsági érzékelők ablakokra, ajtókra és mozgásérzékelők, amelyek egyenesen telefonodra egy Smart-i app-on keresztül figyelmeztetnek egy lehetséges behatolásról, vagy automatikusan bekapcsolják a riasztót.

Okos riasztók

Nagyon intelligens (okos) kinti és benti riasztók fénykijelzővel, melyek távúton irányíthatók okostelefonon vagy táblagépen keresztül egy Smart-i app-al.

Okos WiFi konnektorok

Okos (intelligens) WiFi konnektorok/foglalatok otthonába vagy irodájába melyek lehetővé teszik az elektromos készülékek vezeték nélküli vezérlését okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

Kijelzett 1 - 14 Termékek (14 z 14)