OSA Pack Lite - Box tartozékok sport kamerák

Termék kódja: 16-107 Kérdésem van
Gyártó OSA
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük us
Nettó ár $66.13
Ár ÁFA-val $79.35
- +

Termékleírás OSA Pack Lite - Box tartozékok sport kamerák

OSA PACK Lite egy alap esetében kiegészítők, ami mindent tartalmaz, amire szükség van a sport kamera. Tartozékok alkalmasak sokféle sport kamerák. OSA - univerzális kompatibilis tartozékok sport kamerák márkák, mint a GoPro, Xiaomi SJCAM, Muvi, Lamax AEE Magicam, Niceboy és még sokan mások.

Egyedi alkatrész vannak elrendezve egy robusztus hordtáskában, amely megvédi kiegészítők károsodás ellen. Ideális Gopro kiegészítők, SJcam kiegészítők, Xiaomi kiegészítők, Lamax, Magicam, Niceboy, Muvi és mások.

Hordtáska fényképezőgép és tartozékok

Hordtáska márka OSA használják biztonságos szállítására és tárolására a sport kamerák és tartozékok. Hála az ügyes elrendezés az egyes rekeszek egy dobozban, akkor gyorsan és egyszerűen megtalálja kiegészítők kamerák, amire szüksége van.

sport fényképezőgépek Tartozékok

1. Lebegősáv Bobber - Úszó tartó kezébe

Úszó tartó kezedbe szerelésére alkalmas sport kamera körülmények, amikor lőni a képeket a víz vagy a víz. A kamera van felszerelve a tetején a konzol segítségével a rögzítő csavart. Holder is az úszó, így ha kamerát vízbe esik, akkor a felszínén úszik. Holder is csatolni kell a kezét használva ringli.

Úszó konzol a kézben

2. Fej szíj - szerelhető kamera fej

Ez alkalmas felszerelés sport kamera a fejét, ha kell, hogy a kihangosító és lőni igazi, amit látsz. A hevedert készült elasztikus anyagból és egy klip, amellyel be lehet állítani a pántok mérni. A kamera van rögzítve, hogy az első adapter segítségével a rögzítő csavart.

Fényszóró a fényképezőgépet a fejen

3. Mellkas tartó - birtokosa kamera mellkas

Ezzel a rendszerrel a pántok lehet csatolni a sport kamera a mellkason. Hevederek rugalmas anyagból készült, és segítségével több klip beállíthatja azokat mérni. A Mount telepítve van a mellkas nagyon gyorsan csapótárcsás csattal. A mount van egy sín, ahol lehet csatolni a szükséges adaptert, majd sport kamera.

Konzol mellkasi

4. tapadókorong

A tartónak tapadókoronggal lehet csatolni, hogy a különböző sima felületeken, mint a a szélvédőre, az autó ajtaját, vagy egyéb felületeken. Holder két mozgatható ízületek, hogy lehet beállítani, hogy a kívánt helyzetbe vízszintesen és függőlegesen. Ahhoz, hogy a felső része, a toldat is csatlakoztathatja a sport kamera.

Tapadókorongos tartó


A csomag tartalma doboz tartozékok O31:

1x hordtáska - Hordtáska
1x Lebegősáv Bobber - Úszó konzol a kéz
1x Head szíj - fejpánt szerelhető kamera fej
1x Mellkas tartó - A szerelvény kamera mellkasi
1x Tapadókorong - Tapadókorongos tartó

Hozzászólások

Egyéb termékek