4k autós kamera GPS DOD GS980D + 5G WiFi + rekesz f/1,5 + 3" kijelző

Termék kódja: 55-220 Kérdésem van
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 133 332 Ft
Ár ÁFA-val 160 000 Ft
- +

Termékleírás 4k autós kamera GPS DOD GS980D + 5G WiFi + rekesz f/1,5 + 3" kijelző

4k autós kamera GPS DOD GS980D +5G WiFi + apertúra f/1.5 + 3" kijelző. Új generációs NEXT GEN autós kamerák - DOD GS980D akár 256GB micro SD kártya támogatásával. Autókamera teljesen új OmniVison OS08A10 képérzékelővel előlapi kamerához és SONY STARVIS IMX307 CMOS-hoz.A hátlapi kamera szenzora garantálja a forradalmi éjszakai látást még éjszaka és teljes sötétségben is A DOD GS980D egy autós kamera teljes videó rögzítéssel 4K felbontásban elől és FULL HD felbontás a hátlapi kamerához páratlan minőségben mindkét kamera videocsatornáján 30 fps felvételi frekvenciával, H.265 videotömörítéssel és f/1.5 rekesznyílással a kristálytiszta kép érdekében.

Beépített szuperkondenzátor Li-Ion akkumulátor helyett – a még jobb tartósság és a fényképezőgép élettartama érdekében. A kamerakészletben akár 140°-os széles látószögű objektív található az első és a hátsó kamera számára, amivel igazán nagy látószöget figyelhetünk meg autónk körül, megközelítve a halszem paramétereit. Az előlapi kamera kis méretei, mindössze 97x54x40 mm garantálják, hogy nem vonzza magára a figyelmet, vagy nem akadályozza a kilátást.

Autókamera - Kettős 4k + 1K kamera kiegészítő hátsó kamerával

Így nem marad le egyetlen részletről sem, és a jármű hátsó részéből is van felvétel (hátulütközés esetén stb.). A hátlapi kamera használata opcionális, az előlapi kamera külön is használható. Lehetőség a kép 180 fokkal történő elfordítására az első és a hátsó kamera esetében (a kamera "fejjel lefelé" szerelhető).

a legjobb autós kamera GPS DOD GS980D 5G WiFi f/1.5 és 3" kijelző

f/1,5 rekesznyílású objektív a világos és tiszta képért. H.265 képtömörítés, MP4 fájl. Micro SD támogatás 256 GB-ig. Az autós kamera ISO-érzékenysége is eléri a 6400 -at, így gyenge fényviszonyok mellett kiváló felvételeket készíthet és éjszakai videózást is biztosít. A beépített GPS processzor lehetővé teszi a vezetők számára, hogy nagy pontossággal rögzítsék a sebességet és a pozíciót. A kamera egyszerűen vezérelhető gombokkal és átlátszó 3.0"-os LCD kijelzővel . A kamerák közötti kábelcsatlakozás kb. 6m hosszú . A DOD S980D kamera 12/24V-os tápegységre csatlakoztatható , így minden nélkül használható problémák más járművekben, pl. teherautókban vagy buszokban. Az elülső kamera könnyen rögzíthető az autó szélvédőjére is a 3M öntapadós GPS-naplózóval.

A legjobb dupla GPS autós kamera 5G Wifi támogatással és 4K felbontással

A legjobb 4k 5G autós kamera GPS-szel

CE minősítésű autókamera az Európai Unió egész területén használható

Tanúsítvánnyal rendelkező autókamera az EU egész területén (azaz Ausztriában, Németországban és más tagállamokban is) használható. Megfelel a műszaki szabványok követelményeinek, és a járműben használható.

CE tanúsítvánnyal rendelkező autókamera EU - autókamerákhoz

Műszerfal kamerák az új generációs NEXT GEN - DOD GS980D autóhoz

A legjobb autókamera és a díjnyertes tajvani DOD-TECH új zászlóshajója.  

professzionális autókamera dod gs980d – a kamerák új generációja

Akár 4K + 1K felvételi felbontás a fényképezőgépről

Így nem marad le egyetlen részletről sem (például a rendszám olvashatóságáról), ha gyorsan, rossz fényviszonyok mellett (eső, hó, sötétség stb.) vezet.

Akár 4K + 1K felvételi felbontás a fényképezőgépről – dod gs980d

Nagy sebességű adatátvitel - 5G WIFI

Adatok megtekintése és megosztása közvetlenül a mobiltelefonon keresztül, a memóriakártya eltávolítása nélkül

5G wifi adatátviteli nagy sebességű dod kamera

Android/iOS alkalmazás

A DOD (Android/iOS) áttekinthető alkalmazása okostelefonokra vagy táblagépekre, ahol Wifi-n keresztül párosítás után lejátszhatja vezetési videóit, nyomon követheti aktuális pozícióját a google maps segítségével, vagy módosíthatja a kamera beállításait.

alkalmazás a DOD Android/iOS-ről - dod autós kamera

Az f/1.5 rekesz nagy érzékenységet és éles képet garantál még rossz fényviszonyok mellett is nappal vagy éjszaka

Nagy teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett – A rekesznyílás mérete tükrözi a felvétel során az érzékelőt érő fény mennyiségét. Minél nagyobb a rekesznyílás (kisebb f-szám), annál több fényt fog rögzíteni a fényképezőgép érzékelője. A legszélesebb rekesznek köszönhetően, amely 66%-kal nagyobb a piaci versenytársakhoz képest, a DOD kamerák készítik a legélesebb képet.
4k kamera f/1.5 rekesznyílású ultra HD 4k dod gs980d

Beépített GPS modul szabadalmaztatott tartóban 3M matricával

Szabadalmaztatott, igazán erős rápattintható tartó a rezgések vagy a nem kívánt hangok kiküszöbölésére a felvételen 3M matricával (USB-C csatlakozóval a tápellátáshoz közvetlenül a tartóból) beépített GPS-érzékelővel.

dod gs980d - beépített GPS modul a tartóban

Az autós kamera tápellátása az USB-C interfészen keresztül történik

A DOD GS980D autós kamera tápellátása USB-C interfészen keresztül történik (nem a klasszikus micro vagy mini USB), vagyis a nagy sebességű adatátvitel új szabványa, valamint az autókamera tápellátása.

tápegység a DOD GS980D fényképezőgéphez - usb C kábel

A HDR technológiának köszönhetően tökéletes éjszakai látás éles képet biztosít még sötétedés után is

Ez a High Dynamic Range technológia, amely lehetővé teszi a kép nagyon világos és nagyon sötét részei egyidejű megtekintését. A HDR rövidítés egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a részletek fokozott reprodukálását a rögzített jelenet sötét és világos részein egyszerre.
High Dynamic Range technológia - GS980D

Vezető a felügyelet és az autóbiztonság piacán – vadonatúj, 5. GENERÁCIÓS PARKOLÁSI MÓD

Nagy előnye az új generációs frissítés 5.0 továbbfejlesztett parkolási mód funkciórendszere. Egy jó kamera vezetés közben rögzít, de egy jobb kamera éjjel -nappal megfigyelés alatt tartja járművét. A kamera két lehetőséget kínál a parkolásvédelemre. Az első a TIMELAPS funkció használatával történő rögzítés. Ez egy időzített felvétel, ahol a kamera 1 másodpercenként készít képeket , amelyeket aztán videóvá egyesít, így nem marad le egyetlen rögzítési részletről sem, amelyet ellenőriznie kell.

A második mód az ÜTKÖZÉSÉRZÉKELÉS közben történő rögzítés. Ebben az üzemmódban a kamera aktív G-szenzorral rendelkezik , amely érzékeli a túlterhelést, és ütközés esetén elindítja a videofelvételt. A parkolási mód állandó tápellátást igényel, ideális esetben a kínálatunkban található állandó kábelkészleten keresztül.

új 5. generációs parkolási mód - erős autókamera

Szuperkondenzátor

A DOD GS980D fényképezőgép beépített szuperkondenzátorral rendelkezik lítium akkumulátorok helyett. A szuperkondenzátor jobb védelmet biztosít a magasabb hőmérsékletekkel szemben, és nincs károsodás vagy robbanás veszélye, mint a klasszikus akkumulátoroknál. Hosszabb élettartamot biztosít, mint a lítium-ion akkumulátorral rendelkező műszerfalaké.

szuper kondenzátor - dod autókamera GS980D

Akár 256 GB-os micro SD kártya támogatása

Az autókamera 256 GB-ig támogatja a micro SD kártyákat (a normál autókamerák csak 128 GB-ig). Ütközés, hirtelen fékezés vagy az autó billenése esetén a kamerakészlet G-szenzor funkcióval rendelkezik , amely ütközés esetén védi a fájlokat. Ezenkívül vészhelyzetben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az "SOS" gomb megnyomásával manuálisan védjék a meglévő fájlokat.
memóriakártya - 256 GB-os micro SD kártya

G-szenzor adatvédelem ütközés esetén

Ütközés, vészfékezés vagy az autó billenése esetén automatikusan megvédi az összes mentett és aktuális rekordot. Ezzel a funkcióval a fontos fájlok nem törlődnek vagy íródnak felül , még időhurokban történő rögzítéskor sem.

G érzékelő adatvédelem

Hurokfelvétel – Ciklikus felvétel

Ha megtelik a behelyezett micro SD kártya tárhelye, automatikusan felül tudja írni a régebbi fájlokat újabbakkal, így a fájlok folyamatosan újratörlődnek.

hurokban történő felvétel - a kamera ciklikus rögzítése

Új H.265 videotömörítés

Az autós kamera új H.265 tömörítéssel van felszerelve, amely biztosítja a felvételek kisebb méretben történő mentését. Az ilyen tömörítésű felvétel 30%-kal kevesebb helyet foglal el a memóriakártyán , miközben a képminőség megmarad. A memóriakártya tehát sokkal több felvételt tud elhelyezni a régebbi H.264-es tömörítéshez képest. 1 perc körülbelül 215 MB-ot vesz igénybe a 4K-s előlapi kamerán, és körülbelül 70 MB-ot az 1K-s hátsó kamerán.

) H.265 videó tömörítés - DOD autókamerák

Műszaki adatok:

Videó felbontás: előlapi kamera: 3840x2160@30fps, hátlapi kamera 1920x1080@30fps
Érzékelő: előlapi kamera: OmniVison OS08A10, hátsó kamera: SONY STARVIS IMX307 CMOS érzékelő
Kijelző: 3" IPS kijelző
Nagy látószögű objektív: 140° (elülső és hátsó kamera)
Rekesznyílás: f/1,5
ISO érzékenység: akár ISO 6400
Videó formátum: H.265 MP4
Felvételi adathordozó: Micro SDHC/SDXC Class 10 (256 GB-ig)
Hang: mikrofon és monó hangszóró (tartozék)
Akkumulátor: szuper kondenzátor
Bemeneti teljesítmény: 5V 2,5A
Elülső kamera méretei (l/sz/h): 97x54x40mm
Hátsó kamera méretei: 60x30x33 mm
Előlapi kamera súlya: 91,6 g
Hátsó kamera súlya: 28,2 g
Üzemi hőmérséklet -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Csomag tartalma:

1x DOD GS980D autó első kamera
1x tartó 3M matricával + GPS modul
1x Hátsó kamera
1x csatlakozó kábel a hátsó kamerához (6M)
1x 12-24V autós töltő
2x átlátszó védőmatrica a tartó könnyű rögzítéséhez az üvegre
1x kézikönyv

DOD autókamera GS980D - a csomag tartalma

Hozzászólások

Egyéb termékek