DOD LS360W - Portál kamera opcionális GPS

Termék kódja: 55-018 Kérdésem van
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 55 000 Ft
Ár ÁFA-val 66 000 Ft
- +

Termékleírás DOD LS360W - Portál kamera opcionális GPS

DOD LS360W - Portál kamera opcionális GPS. Lehet vásárolni online e-bolt. Újabb verzió a régi modell DOD LS330W. Rendkívül nagy érzékenységű szenzor, a nagy rekesze f / 1.6. Fejlett WDR képfeldolgozás és 3D zajcsökkentés rangsorolja a LS360W világszínvonalú kamerák és biztosítja hihetetlenül teljesítményt gyenge fényviszonyok mellett. Felszabadítja a félelmek szörnyű felvett videók rossz látási nélkül utcai lámpák. DOD LS360W még jobb, mint az előző modell DOD LS330W javított alkatrészeket. Testre szabva -   felszerelni a LS360W az opcionális GPS, ha kell még gyorsabban és helymeghatározást. Ha nem, hagyja ki. 5X sebesség GPS processzor, a leggyorsabb GPS technológia az autó DVR, hogy pontos nyomon követését.

A DOD LS360W rendelkezik azzal az első Sony érzékelő kifejezetten autós DVR, amely megduplázza a fény érzékenység ISO 3200. A kiváló érzékelő 20% -kal nagyobb a képméret és 60% -kal nagyobb pixel méretű, mint valaha, ami lehetővé teszi, hogy rögzítse a kamera a fény hatékonyabban, még a sötétben. Rendkívül nagy érzékenységű szenzor, a nagy rekesze f / 1.6, a fejlett technológia WDR, és a 3D zajcsökkentő rangsorolja a LS360W világszínvonalú kamerák és biztosítja hihetetlenül teljesítményt gyenge fényviszonyok mellett.

Legnagyobb ISO érzékenység Ever - A magasabb ISO-egy fényképezőgép, még jobb érzékenységet lesz. A legújabb érzékelő széles körű érzékenység ISO3200, a legmagasabb érzékenység alkalmazott autó DVR, jelentősen növeli a képességét, elfog a fény még gyenge fényben fényesség. Most, hogy a rendkívüli fényérzékenység, nincs félelem borzasztóan sötét rögzített videók nélküli utak utcai fény.

Video Quality Összehasonlítás

Hasonlítsuk össze a két alábbi képernyőképek az idősebb LS330W ellen újabb LS360W. Egymás mellé, és a forgatás ugyanazt a jelenetet változatlan állóképek kiemelje a javulás az átláthatóságot a LS360W.

Opcionális, külső GPSLS330W_External_GPSDOD_LS330W_External_GPS_2

Bizonytalan GPS-ről? Pénzt megtakarítani? Kell jobb vétel

Az opcionális, külső GPS segítségével kiválaszthatja, hogy mit legjobban megfelel az Ön igényeinek. A GPS-modul jobb vétel, mint az LS430W így ha él városi környezetben, vagy erdős területeken a jel kivágott ritkábban.

Beállítja a pozícióját, és Speed

Vehetünk fel a pozíció és sebesség és impresszum azt a videót. Lehetséges védelmi közlekedési jegyek, biztosítja az elszámoltathatóságot a munkavállalók és a munkaadók.

Automatikusan szinkronizálja a Time & Date szinkronizálva, az Atomic Clock

Automatikusan szinkronizálja az időt és a dátumot a atomóra az időzónádat.

5 Hz Közvéleménykutató Speed

Frissíti a sebesség másodpercenként 5-ször. Nagyobb pontosságot GPS naplózás. Gyors ahhoz, hogy használható a pályán.

Két szélvédő tartók kényelem

Suction_Mount_LS_Series_SideTape_Mount_LS_Series_Side

tapadókoronggal

Könnyen le- és felszerelésére a kamera. Biztonságos, télen és nyáron feltételekkel.

szalag: Mount

Kisebb, kevésbé észrevehető szerelhető. 3M szélvédő ragasztó nagyon biztonságos, csökkenti a rezgéseket, és eltávolítja a maradék nélkül maga mögött.

Előnyök és innovatív funkciói DOD LS460W kamera:


ls460w nagyobb érzékelő


A kiváló érzékelő 20% -kal nagyobb a képméret és 60% -kal nagyobb pixel méretű, mint valaha, ami azt jelenti, hogy képes összegyűjteni és gyártása 60% -kal több fény kép, hogy a legjobb eredményeket, kiváló teljesítményt gyenge fényviszonyok és pontos színeket. A nagy érzékelő és a nagy pixel ragyogó kép tökéletes részletességgel, élénk színű és a borotvaéles kép.

dod WDR technológia

WDR egy erős kép technológia célja, hogy lőni tiszta videókat még nagy kontrasztú, erős háttérfény, ragyogás, és a fényvisszaverődést segítségével különböző expozíciós szintek garantálják a tiszta kép, akár világos vagy sötét területek. Hála a fejlett technológia WDR, ez teszi éjszakai felvételek fényesebb, és csökkenti az erős fény hatására, hogy elérjék a legszebb képet.
ISO érzékenység A LS360W most támogat ISO3200. A kibővített növeli a világosság a gyorsan mozgó tárgyak éjjel. A kamera most elfog még részletesebben a rendkívül alacsony fényviszonyok között.
dod auto kamera lencséje hat A hat elem kamera lencséje csak a fényt hatékonyabban. Hála a pontos tervezése fény útját, az érzékeny lencse képes élesebb és kristálytiszta képet.
ls460w panoráma szög Panorámás fényképek akár 140 ° Ultra Wide Angle. A vadonatúj tervezésű optikai lencse képeket készít ultra széles látószögű, akár 140 fokos, torzítás nélkül, amely képes megragadni mindent első autója.
Full HD felbontású autós kamera Full HD CMOS szenzor biztosítja a legtisztább részletesebb és tisztább HD felbontásban 1080p videó, hogy a legjobb eredményeket, kiváló teljesítményt gyenge fényviszonyok és pontos szín ..
automatikus idő kalibrációs DVR Automatikus Time Calibration. Időtől független beállításokat. A beépített GPS 5X sebességű processzor, a pontos helyi idő van kalibrálva, és automatikusan tárolja a LS460W autó DVR.
Autó DVR hud iránytű HUD Speed és iránytű megjelenítése. A beépített GPS 5X sebességű processzor, valós idejű elektronikus iránytű jelenik meg a képernyőn, és képes arra, hogy azt az irányt fogsz. Sőt, 5X gyorsabb frissítés pontos követését autó sebessége.
DVR sebességtúllépés figyelmeztetés Intelligens Overspeed Figyelmeztetés. A beépített GPS 5X sebességű processzor, ha a gépkocsi sebessége meghaladja a beállított sebességhatár, a figyelmeztető jelzés jelenik meg a vezetők, hogy lassítja a haladási sebesség.
ls460w cpu Chio 2X Speed CPU Chip. A beépített új feldolgozott chip növeli a teljesítményt a videókat akár 2x-szer gyorsabb, mint másokkal a piacon. Ez biztosítja a jobb videó felvétel és nagy hatásfokú videó feldolgozás.


Time-lapse felvétel biztonsági szolgál, ha azt szeretnénk, hogy a kép rögzítéséhez képkocka ráta jóval alacsonyabb volt megtekinteni az sorozatot. Ez a funkció be van kapcsolva, ha a parkolás, amely rangsorolja a LS460W egy biztonsági modult.
Time lapse

Termékleírás:

Video felbontás: 1920x1080 @ 30fps 1280x720 @ 30fps 1280X720 @ 60fps 848x480 @ 30fps 640x480 @ 30fps
Érzékelő: SONY Exmor CMOS-érzékelő
Wide Angle Lens: 140 °
Rekesz: f / 1.6
Kijelző: 2,7” 16: 9 TFT LCD
Video formátum: MOV

Videó kimenet:

HDMI: CTS1.2 megfelelő, Support
1080 / 720p / WVGA / VGA kimenet üzemmód
Összetett: NTSC / PAL
Képfelbontás: 1,3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M

Felvételi média:

Micro SDHC kártya (maximum 32 GB)
Audio: mikrofon és hangszóró (mono) ellátott
Exponáló gombot: Elektronikus zár
Zársebesség: 1/2 - 1/1000 másodperc
Fehéregyensúly: Auto / napos / felhős / Tungsten / Fluorescent
Csatlakozás Port: USB 2.0 / HDMI / TV
Akkumulátor: 3.7V 240mAh újratölthető lítium-ion akkumulátor
USB: Nagy sebességű USB 2.0
Táp: 5V 1A
Méret: 118 (L) x 47 .5 (W) x 40,3 (H) mm
(4.7” (L) x1.9” (W) x1.6” (H))
Súly: 81g (0.18lbs)
Hőmérséklet: -25 ° C ~ 70 ° C (-13 ° F ~ 158 ° F)

A termék jellemzői:

G-szenzor automatikus trigger File Protection
Rendszám, User Input
Jelszó védelem
Mozgásérzékelés
Hot Key Mute
SOS fájlzárolás Function
HDMI kimenet

Mellékelt tartozékok:

1x Autó DVR DOD LS360W
1x autós töltő
1x konzol
1x Tapadókorong
1x Használati utasítás

Hozzászólások

Egyéb termékek