Hangrögzítő kulcstartóban hangérzékeléssel + 8 GB

Termék kódja: 09-097 Kérdésem van
újdonságok Hangrögzítő kulcstartóban hangérzékeléssel + 8 GB
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 33 332 Ft
Ár ÁFA-val 40 000 Ft
- +

Termékleírás Hangrögzítő kulcstartóban hangérzékeléssel + 8 GB

Hangrögzítő kulcstartóban hang (audio) érzékeléssel + 8GB memória + LED UV fény. Mini kémeszköz észrevétlen hangrögzítéshez. A digitális hangrögzítő LED UV lámpát is tartalmaz a hamis pénz észlelésére. Hangrögzítő - hordozható, úgy néz ki, mint egy kulcstartó vagy nyaklánc. A felvevőt vagy a mellékelt USB-kábel vagy egy újratölthető Li-polimer akkumulátor táplálja, amely teljesen feltöltött, és folyamatos hang- és hangrögzítést tesz lehetővé akár 10 órán keresztül WAV formátumban. Diszkrét hangfelvétel bárhol. A készülék alján lila UV LED lámpa található a hamis pénz észlelésére.

miniatűr diktafon kulcstartóban

Hordozható kompakt kialakításának köszönhetően hangrögzítőjét mindig egyszerűen tárolhatja és rögzítheti kémeszközként, például a zsebében, így titkos vagy diszkrét beszélgetéseket vagy különféle hangrészleteket rögzíthet. A hangrögzítő ideális mobil felvevő hangok rögzítésére nagyobb távolságból – akár 10 méterig.

kém diktafon - kulcstartó

Digitális hangrögzítő elegáns kulcstartóban, 8 GB belső memóriával. A készülék 4 funkciót kínál egyben - hangrögzítés, LED UV lámpa, USB meghajtó, automatikus hangrögzítés - elindul, ha megnövekedett zajszintet észlel . Ez egy innovatív készülék, amely ötvözi az elegáns dizájnt és egyben kellemes dizájnt, hogy minden funkcióját ki tudja használni. A medálba rejtett digitális diktafon a zajcsökkentésnek köszönhetően kiváló minőségben rögzíti a hangot, így remek kiegészítője lehet tréningeknek, üzleti találkozóknak, üzleti és egyéb beszélgetések rögzítésének. Az integrált 8 GB-os memória bőséges tárhelyet biztosít a hosszan tartó hangfelvételek rögzítéséhez - akár 30 órányi felvételt is, köszönhetően a 160 mAh kapacitású beépített lítium akkumulátornak is, amely körülbelül 10 órányi folyamatos felvételt biztosít. .

rejtett diktafon hang a kulcstartóban

A hangérzékelés funkció fontos – az automatikus felvétel a hang rögzítésekor indul el

Az integrált 8 GB-os memóriára különféle egyéb fájlok is feltölthetők, így a medál a hordozható USB flash meghajtó klasszikus funkcióját is ellátja. A mini diktafon egy hordozható és praktikus felvevőkészülék, miniatűr méreteinek és alacsony, mindössze 13 grammos súlyának köszönhetően különféle élethelyzetekben használható lesz, amikor a hangrögzítés észrevétlen módjára is szükség van.

mini hangrögzítő a medálban

Jellemzők:

Indítsa el az egyérintéses felvételt
Hangrögzítő
Automatikus rögzítési funkció hangérzékelés esetén
LED lámpa hamis pénz észlelésére
USB flash meghajtó 8 GB belső memóriával

Leírás:

Fekete szín
Hangfelvételi formátum: WAV
Jellemzők: egyérintéses hangrögzítés, automatikus hangrögzítés
Belső memória: 8 GB
Tápellátás: beépített újratölthető lítium akkumulátor 160mAh kapacitással
Felvételi idő (memóriakapacitás): akár 30 óra
Felvételi idő (elem-élettartam): akár 10 óra
Minőség: 192KBPS
Méretek: 60x32x9mm
Súly: 13g

Csomag tartalma:

1x digitális diktafon
1x csipke
1x USB kábel
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek