Hangrögzítő toll - Digitális rejtett hangrögzítő + 8 GB

Termék kódja: 09-096 Kérdésem van
újdonságok Hangrögzítő toll - Digitális rejtett hangrögzítő + 8 GB
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 40 000 Ft
Ár ÁFA-val 48 000 Ft
- +

Termékleírás Hangrögzítő toll - Digitális rejtett hangrögzítő + 8 GB

Hangrögzítő toll - Digitális rejtett hangrögzítő + 8 GB + MP3 lejátszó. Ideális diktafon a hangok nagy távolságból történő rögzítéséhez. A tollrögzítő 8 GB memóriával rendelkezik hangérzékelő funkcióval és a titkos hangrögzítéshez egy kijelzővel . A felvevőt vagy a mellékelt USB-kábel vagy egy újratölthető Li-polimer akkumulátor táplálja, amely teljesen feltöltött, és folyamatos hang- és hangrögzítést tesz lehetővé akár 38 órán keresztül WAV formátumban. A mellékelt fejhallgató audio fájlok lejátszására használható. Diszkrét hangfelvétel bárhol.

digitális hangrögzítő a tollban

A digitális hangrögzítő 1,2"-os LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen az egyes parancsok és funkciók menetét láthatja. Hordozható kompakt kialakításának köszönhetően a hangrögzítőt mindig egyszerűen tárolhatja és kémeszközként zsebben elrejtheti , így például titkos vagy diszkrét rögzíthet A hangrögzítő ideális mobil felvevő a nagy távolságok hangjainak rögzítésére, emellett MP3 lejátszó funkciót is kínál kedvenc dalaihoz, amit a mellékelt USB adatokon keresztül átvihet a készülékre. kábel.

hangrögzítő a tollba rejtett kém

Digitális hangrögzítő elegáns tollal - 8 GB belső memória. A készülék 5 funkciót kínál egyben - hangrögzítés, mp3 lejátszó, USB meghajtó, automatikus hangrögzítés - elindul, ha megnövekedett zajszintet észlel . Ez egy innovatív készülék, amely ötvözi az elegáns dizájnt és egyben kellemes dizájnt, hogy minden funkcióját ki tudja használni. A kulcstartóba rejtett digitális diktafon a zajcsökkentésnek köszönhetően kiváló minőségben rögzíti a hangot, így remek kiegészítője lehet tréningeknek, üzleti találkozóknak, üzleti és egyéb beszélgetések rögzítésének. A beépített 8 GB-os memória bőséges tárhelyet biztosít a hosszan tartó hangfelvételek rögzítéséhez, köszönhetően a beépített lítium akkumulátornak is, amely körülbelül 38 órányi folyamatos felvételt tesz lehetővé.

kémtoll - hangfelvétel hang

A hangfelismerési funkció fontos – az automatikus felvétel a hang rögzítésekor indul el

toll rejtett diktafonos kém hangrögzítővel

A digitális toll klasszikus tollat ​​tartalmaz, így jegyzeteket írhat, és egyszerre hangot rögzíthet megbeszélésekből, beszélgetésekből, telefonhívásokból anélkül, hogy bárki észrevenné. A toll MP3-lejátszóként is szolgál a beépített memóriának köszönhetően, amelyhez USB-kábellel rögzítheti kedvenc dalait, vagy lejátszhatja a rögzített beszélgetéseket, majd fejhallgatón keresztül hallgathatja azokat. A beépített 8 GB-os memóriára különféle egyéb fájlok is feltölthetők, így a toll a hordozható USB flash meghajtó klasszikus funkcióját is ellátja. A digitális toll a klasszikus toll méreteinek köszönhetően hordozható és praktikus, különféle élethelyzetekben szolgál majd, amikor a hangrögzítés észrevétlen módjára is szükség van.

diktafon tollban - automatikus felvétel

Jellemzők:

Teljes funkcionalitású toll
Hangrögzítő
Automatikus rögzítési funkció hangérzékelés esetén
MP3, WMA és WAV lejátszó
pendrive
Sztereó fejhallgató

Leírás:

Hangfelvételi formátum: WAV
Anyaga: cink ötvözet
Jellemzők: egyérintéses hangrögzítés, automatikus hangrögzítés, mp3 lejátszó, toll
Belső memória: 8 GB
Tápellátás: beépített újratölthető lítium akkumulátor
Súly: 50g
Felvételi idő (memóriakapacitás): akár 20 óra
Felvételi idő (elem-élettartam): akár 38 óra
Készenléti idő: akár 60 óra
Támogatott lejátszási formátumok: mp3, wav, wma
Kijelző: OLED 1,2"
Frekvencia: 48KHZ
Minőség: 192KBPS
Fekete szín
Méretek: 142x15mm

Csomag tartalma:

1x rögzítő toll
1x fejhallgató
3x tartalék toll utántöltő
1x USB kábel
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek