Hangszóró kamera – Spy Bluetooth hangszóró FULL HD Wifi P2P kamerával + mozgásérzékeléssel

Termék kódja: 10-633 Kérdésem van
újdonságok Hangszóró kamera – Spy Bluetooth hangszóró FULL HD Wifi P2P kamerával + mozgásérzékeléssel
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 53 332 Ft
Ár ÁFA-val 64 000 Ft
- +

Termékleírás Hangszóró kamera – Spy Bluetooth hangszóró FULL HD Wifi P2P kamerával + mozgásérzékeléssel

Hangszóró kamera - Bluetooth hangszóró FULL HD forgó Wifi P2P kamerával + mozgásérzékeléssel + zenelejátszóval. FULL HD1080P rejtett kamera széles látószöggel, a kamerák 180° -os távoli elforgatásának lehetőségével . Ez az USB wifi kém rejtett kamera FULL HD 1080p audio/video felbontással . A rejtett otthoni kamera objektívjét távolról vezérelheti okostelefonján (iOS/Android) lévő alkalmazás segítségével. A biztonsági kamera mozgásérzékelővel is rendelkezik.

Bluetooth hangszóró FULL HD Wifi P2P forgó kamerával


Hangszóró rejtett kamerával . Ez a kémkamera úgy néz ki, mint egy bluetooth hangszóró , és teljesen nem feltűnő. A rejtett WiFi kamera LIVE P2P internetes átvitellel rendelkezik intelligens mozgásérzékeléssel és push értesítésekkel közvetlenül az okostelefonjára. Amikor a mozgásérzékelés aktiválódik, ez a kis rejtett kamera riasztási üzenetet küld a készülékére. Ha nem tartózkodik otthonában, ez a kémkamera kiváló rejtett biztonsági kamera, vagy bébiszitterként gyermekei tevékenységéhez és biztonságuk érdekében, vagy őrzőkutyaként tolvajok, idősek, házi kedvencek valós időben történő megfigyelésére.

rejtett hangszóró kamera intelligens mozgásérzékelés


A WiFi kémkamera audio hangszóróval élőben sugározhat, videókat rögzíthet és távolról fotózhat. A hanggal ellátott rejtett kamera automatikusan micro SD kártyára menti a videót (nem része a csomagnak), max. 128 GB-ig és hurokrögzítés. A hanggal és videóval ellátott kémkamerák több eszköz egyidejű online megtekintését is támogatják, így megoszthatja csodálatos pillanatait és élményeit családjával és barátaival.

240 fokkal elforgatható kamera a hangszóróban


Miután csatlakoztatta a mobiltelefont a hangszóróhoz Bluetooth-on keresztül, zenét játszhat le . A kamera zenelejátszás és töltés közben is tud videókat rögzíteni. A készülék hurokrögzítés funkcióval rendelkezik, vagyis ha megtelik a memóriakártya, automatikusan felülírja a legrégebbi fájlt. A mozgás aktiválásakor a rejtett kamera értesítéseket küld a mobiljára, és automatikusan rögzíti az SD-kártyán tárolt fényképeket és videókat, hogy ne maradjon le egyetlen fontos információról sem. A minikamera automatikusan kilép a mozgásérzékelési módból, és energiatakarékos módba lép, ha nincs a közelben senki. A beépített 3000 mAh-s akkumulátor akár 2 órás üzemidőt is biztosít, de egy USB 5V-os adapteren keresztül állandó tápellátásra csatlakoztatható a hálózatról és így az akkumulátor élettartama nincs korlátozva.

Klasszikus bluetooth hangszóróként is működik

wifi kamera hangszóróban + zenelejátszó

Műszaki adatok:

Kamera felbontás 1080p
Töltési idő kb. 5 óra
Micro SD kártya támogatás 128 GB-ig (nem része a csomagnak)
Éjszakai látás: nem
Bluetooth támogatás: igen
Hurokfelvétel: igen
H.264 tömörítés
Videó formátum: mp4
3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó
Akkumulátor 3000 mAh
Rendszertámogatás: iOS/Android
Méretek: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm,

Csomag tartalma:

1x Bluetooth hangszóró wifi kamerával
1x USB kábel
1x 3,5 mm-es audio kábel
1x használati útmutató

Hozzászólások

Egyéb termékek