Hibaérzékelő + kémkamera + GPS-eszközök GSM-jellel 2G/3G/4G/5G

Termék kódja: 09-108 Kérdésem van
újdonságok Hibaérzékelő + kémkamera + GPS-eszközök GSM-jellel 2G/3G/4G/5G
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 66 668 Ft
Ár ÁFA-val 80 000 Ft
- +

Termékleírás Hibaérzékelő + kémkamera + GPS-eszközök GSM-jellel 2G/3G/4G/5G

Kézi hibaérzékelő + kémkamera kereső + GPS-eszközök 2G/3G/4G/5G/LTE GSM jellel. Nagy érzékenységű hordozható detektor. 1600 mAh kapacitású beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, élettartama akár 35 óra . Képes mágneses mezőket és elektromágneses hullámokat rögzíteni – rejtett wifi kamerákat, GPS lokátorokat, lehallgató eszközöket vagy GSM jellel rendelkező eszközöket fedezhet fel . Eredeti digitális mágneses térérzékelő technológiája hatékonyan képes észlelni a gyenge mágneses tér jeleit. A mágneses tér mérésének érzékelési távolsága legfeljebb 200 mm. A csomag tartalmaz egy praktikus , állítható hattyúnyakú LED-lámpát is.

Hordozható kémeszköz (bug, kamera, gsm eszköz) detektor kézi

Hordozható kémeszköz (hiba, kamerák, gsm-eszköz) kézi érzékelő

Ezt az érzékelőt a személyes adatok védelmére használják. Könnyen használható, és gyorsan megtalálja a wifi kamera rejtett lencséjét , és nyomon követheti a rejtett kamerák és lehallgató eszközök jelét. Érzékeli a GPS lokátort az autón, és nyomon követi a wifi és a GSM jel forrását . Az érzékelő beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mely USB kábelen keresztül tölthető. Az érzékelő könnyű, így bárhová magával viheti, akár üzleti útra, akár nyaralásra – óvja magánéletét a nem kívánt megfigyeléstől.

vezeték nélküli mágneses hibakamera detektor

Minden bizonnyal szállodákban, panziókban, irodákban, öltözőkben, nyilvános WC-kben, edzőtermekben stb. fogják használni. A kémkamerák sokféle dologban elrejthetők, mint például izzó, füstérzékelő, falióra, lámpa, TV, ébresztőóra, meteorológiai állomás, hangszóró, toll, kulcstartó, szemüveg vagy egyéb tárgyak. Ennek az eszköznek köszönhetően hatékonyan megelőzheti a lehallgatást, a titkos filmezést és a személyes adatokkal való visszaélést. A detektort minden bizonnyal értékelni fogják azok az emberek, akik gyakran használnak bankkártyát, gyakran utaznak és szállodákban alszanak, gyönyörű nők, akik megvédik magánéletüket a paparazziktól. Használhatja üzleti találkozókhoz, titkos találkozókhoz, vizsgákhoz és interjúkhoz is.

kézi hibakereső használata

Az érzékelő fény- és hangjelzésekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően gyorsan észlelheti a kémeszközt. Könnyen és gyorsan megtalálja az autóban elrejtett GPS lokátort . Az állítható keréknek köszönhetően beállíthatja az érzékelési érzékenységet.

gps detektor kém az autó kézi


Műszaki adatok:

Frekvencia tartomány: 1MHz-2,8GHz
Érzékelési dinamikatartomány:> 72Db
Érzékenység: .030.03mv
Érzékelési tartomány: 2,4 GHz-en 15 m2; 1,2 GHz-en 26 m2; mobil jel GSM/2G/3G/4G 5-25m2
Mágneses érzékelés: 50-300 mm
Jelzés: LED-ek és hangjelzések
Tápellátás: újratölthető lítium akkumulátor 3,7V, kapacitása 1600mAH
Külső LED lámpa: igen
Üzemi áram: 45-75mA
Kitartás: akár 20-35 óra
Anyaga: ABS
Súly: 275g
Méretek: 380x12x10mm

Csomag tartalma:

1x detektor
1x LED lámpa rugalmas nyakkal
1x USB/DC töltőkábel
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek