Kamera ébresztőórában WiFi P2P 10 IR LED-del + 24 órás megfigyelés és mozgásérzékelés

Termék kódja: 10-631 Kérdésem van
újdonságok Kamera ébresztőórában WiFi P2P 10 IR LED-del + 24 órás megfigyelés és mozgásérzékelés
Gyártó /
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 53 332 Ft
Ár ÁFA-val 64 000 Ft
- +

Termékleírás Kamera ébresztőórában WiFi P2P 10 IR LED-del + 24 órás megfigyelés és mozgásérzékelés

Kamera ébresztőórában WiFi P2P 10 IR LED-del + 24/7 monitorozás és mozgásérzékelés funkció. A digitális órában található kamera a kétirányú hangot is támogatja. A kémkamera és az ébresztőóra tökéletes kombinációja. Ezzel a termékkel figyelheti otthonát - zenét játszhat - ébresztőórát állíthat be. Képminőség FULL HD felbontás . A wifi kamera kiváló minőségű, 30 fps-es képet kínál élesebb és tisztább részletekkel. 150° széles betekintési szög és éjszakai látás, beépített 10 infravörös IR LED lámpával rendelkezik, hogy tisztábban lásson éjszakai környezetben, ezek az infravörös fények teljesen láthatatlanok éjszakai felvétel közben.

Az aktuális idő és az ébresztési idő beállítása, az aktuális hőmérsékletet is megjeleníti.

Full hd wifi p2p kamera ébresztőórában IR LED lámpákkal

A kétirányú hang és hallgatás lehetővé teszi, hogy mobiltelefonon keresztül beszélgessen és hallgasson, amikor különböző helyeken vannak. A készülék beépített 2000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Támogassa az iOS/Android alkalmazást az interneten keresztüli közvetlen megfigyeléshez 24 órás folyamatos P2P távfelügyelet mozgásérzékelési móddal .

A videó tömörítési formátuma H.264, amely nagyobb bitsebességgel rendelkezik, és memóriát takarít meg. Rejtett WiFi kamerával ellátott ébresztőóra figyeli, mi történik a lakásában távolléte alatt. Az eseményt megtekintheti távolról online, vagy visszajátszhatja. Többé nem kell attól tartania, hogy felügyelet nélkül otthon hagyja a gyerekeket vagy háziállatokat. Kompakt méreteinek és nem feltűnő megjelenésének köszönhetően bármilyen belső térbe illeszkedik, és könnyedén elhelyezheti otthonában vagy irodájában.

óra rejtett wifi kamerával

A 6 méteres távolságig éjjellátó rejtett kamera 150°-os szöget fed le, FULL HD felbontásban rögzít, mozgásérzékelés esetén pedig push értesítést kapsz az okostelefonodra. A rögzített felvételek opcionálisan akár egy behelyezett, maximum 128 GB kapacitású microSD kártyára (nem tartozék a csomagnak), vagy közvetlenül a telefonra menthetők, és a Wi-Fi kapcsolat támogatásának köszönhetően mindent a kamera előtt nézhet. távolról az okostelefonon. A klasszikus ébresztőórához hasonlóan itt is a felső gombokkal állítható be az aktuális idő és az ébresztési idő, és az aktuális hőmérsékletet is kijelzi. A kamera kezelőszervei az ébresztőóra hátulján a burkolat alatt találhatók az elemmel együtt, a kamera lencséje az órakijelzőben szépen el van rejtve a füstüveg alatt.

kém kamera az ébresztőórában

Ahhoz, hogy az ébresztőórában lévő rejtett kamerát mobiltelefonnal vagy táblagéppel Wi-Fi hálózaton keresztül kösse össze, telepítenie kell egy alkalmazást , amely ingyenesen letölthető a Google Play/App Store áruházból. Ekkor a rejtett kamera összes funkciója használható, mint például az élő előnézet megtekintésének lehetősége, a közvetlenül a telefonon készült felvételek rögzítése, majd visszajátszása, vagy a kameraparaméterek speciális beállításai. A rögzített videók egyszerűen lejátszhatók a számítógépen is. Az ébresztőóra eleme a mellékelt USB-kábellel PC-ről vagy egy hagyományos USB-adapterről tölthető. A beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor akár 2 órán keresztül is elegendő a kamera működéséhez, állandó hálózati csatlakozással gyakorlatilag megállás nélkül működhet mind az ébresztőóra, mind a kamera.

Jellemzők:

Rejtett kamera az ébresztőóra kijelzőjén
Mozgásérzékelés 6 méteres távolságból
Videó rögzítése Full HD felbontásban
Láthatatlan IR megvilágító az éjszakai látáshoz kb. 5-8 méter
Teljesen működőképes eszköz klasszikus ébresztőóraként vagy digitális óraként való használatra
Ez a WiFi kamera kompatibilis a 2,4 GHz-es hálózattal

Műszaki adatok:

FULL HD 1080p felbontás
Memóriakártyák támogatása 128 GB-ig (nem része a csomagnak)
Éjszakai látás: igen, 10 IR LED
Akkumulátor-kapacitás; 2000 mAh
Súly: 175 g
Mérete: 131x37,5x62,5mm

A rejtett kamera látószöge 150°
MicroSD memóriakártyák támogatása 128 GB-ig
Élő videó streaming lehetőség
Támogatja a hurokrögzítést
Értesítés a mobilalkalmazásnak, ha mozgást észlel
Egyszerű kamerabeállítás
Lehetőség a felbontás beállítására vagy a kamera fényerejének és kontrasztjának beállítására az alkalmazásban
Lehetőség képek vagy videók készítésére (a telefon memóriájába mentve)
30 FPS felvétel
A pontos idő, az ébresztési idő és a hőmérséklet megjelenítése a kijelzőn
Az akkumulátor élettartama akár 5 óra
Akkumulátor 3,7V, kapacitása 2000mAh
Lehetőség a non-stop működésre, állandó tápellátással a hálózatról
Üzemi hőmérséklet -10-60°C


Csomag tartalma:

1x ébresztőóra rejtett WiFi kamerával
1x USB tápkábel
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek