Kémkészlet – Szemüveg FULL HD Wifi kamera + valós idejű kommunikáció Spy fülhallgatón keresztül

Termék kódja: 10-620 Kérdésem van
újdonságok kedvezmény Kémkészlet – Szemüveg FULL HD Wifi kamera + valós idejű kommunikáció Spy fülhallgatón keresztül
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 100 000 Ft
Ár ÁFA-val 120 000 Ft 156 000 Ft
- +

Termékleírás Kémkészlet – Szemüveg FULL HD Wifi kamera + valós idejű kommunikáció Spy fülhallgatón keresztül

Spy készlet - Szemüveg FULL HD Wifi kamera + valós idejű kommunikáció Spy fülhallgatón keresztül - ideális a feltűnő videó rögzítéséhez és kommunikációhoz más személlyel. Kémszemüveg és kézibeszélő készlet - tökéletes álcázás a kamerához, és a Spy kézibeszélővel együtt ideális kémkombináció a megfigyelés nélküli megfigyeléshez és kommunikációhoz. A kémszemüveg gondoskodik a rögzített képek élő továbbításáról a helyi WiFi hatótávolságán belül, és a Bluetooth Spy headset segítségével kommunikálhat a másik személlyel telefonon. Az egyedi kémkészlet különféle élethelyzetekben talál majd hasznát, amikor titkos telefonos segítségre van szüksége, ugyanakkor élő videó adást kell biztosítania.

SET - Elegáns érintőszemüveg FULL HD kamerával és WiFi-vel + élő videó átvitel (Android/iOS) + valós idejű kommunikáció a Spy készüléken keresztül


Szemüveg WiFi kamerával + FULL HD + érintésvezérlés + élő videó átvitel (Android/iOS) - tökéletes kamera álcázás. A stílusos és egyben kémszemüveg praktikusan használható a környezet észrevétlen rögzítésére és a mindössze 40 grammos ultrakönnyű konstrukcióra. Kényelmesek a mindennapi használatra. Ugyanakkor egyetlen gombot sem kell megnyomnia, mert azok csak érintésre reagálnak. Ezekkel a kémekkel a szemüveggel pontosan azt rögzíted, amit látsz, és ugyanakkor szabad kezed van minden gyanú nélkül.

További előnye az élő átvitel WiFi kapcsolaton keresztül közvetlenül a mobiltelefonjára a " GPS CAM " alkalmazáson keresztül, amely ingyenesen elérhető Android és iOS rendszeren. Az alkalmazáson keresztül nem csak a rögzített képeket nézheti meg, hanem a már rögzített videókat is lejátszhatja. A szemüveg támogatja a saját Wi-Fi hálózat létrehozását akár 30 méteres hatótávolsággal , így élő felvételt nézhet a közelben lévő barátainak.

Szemüveges fényképezőgép wifi támogatással (mobilalkalmazáson keresztül) - tökéletesen álcázott kameralencse

Szemüveg FULL HD kamerával és WiFi-vel

A kamera a szemüveg keretébe van beépítve, és egy egyirányú átlátszó műanyagon pásztáz, ami biztosítja annak titkosságát. A kamera nem látható szabad szemmel, semmilyen szögben , illetve háttérvilágítás mellett. A kezelés meglehetősen egyszerű a szemüvegkeret külső oldalán található érintőpadon keresztül, és emellett nem feltűnő. A rögzített képet nagy Full HD felbontásban , 1920 x 1080p-ben, 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzítik egy maximum 32 GB kapacitású microSD-kártyára . A szemüveg integrált , 280 mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely közvetlenül a levehető karba van beépítve.

Ha újra kell töltenie az akkumulátort, pattintsa ki a kart, és töltse fel a mikro-USB-kábelen keresztül . Nagy előnye, hogy a csomagban van még egy tartalék kar akkumulátorral, amit a másik akkumulátor töltése közben a szemüvegre rögzíthetsz . Ez lehetővé teszi a folyamatos videó rögzítését. Értékelni fogja azt a funkciót is, hogy az akkumulátort a Powerbankon keresztül töltheti , amely biztosítja, hogy mindig kéznél legyen egy feltöltött akkumulátor.

WiFi SET - érintőszemüveg FULL HD kamerával + élő videó átvitel

A kémszemüveg a tökéletes választás az Ön számára, ha gyanú nélkül kell feltűnő felvételt készítenie egy találkozóról . A szemüvegek felhasználási lehetőségei széleskörűek, mert használhatod például nyaraláson, koncerten vagy különféle élettapasztalatok rögzítésekor. Ezek a kémszemüvegek tökéletes álcázást biztosítanak minden gyanú ellen, mivel stílusos kiegészítőjeként szolgál az öltözékedhez. Ha a Full HD szemüveget USB-n keresztül csatlakoztatja számítógépéhez, memóriakártya-olvasóként működik , és közvetlenül letöltheti a rögzített videókat és fényképeket számítógépére vagy laptopjára.

Kémszemüveg FULL HD kamerával

A szemüveg tulajdonságai:

Elegáns szemüveg HD kamerával
Videó Full HD felbontásban
Érintőgomb a szemüveg karján
WiFi kapcsolat támogatása
MicroSD kártya használata 32 GB-ig

A szemüveg jellemzői:

Optika: 2,0 MP CMOS
Videó felbontás: 1920x1080p
Képarány: 30 fps
Videó tömörítés: H.264
Videó formátum: AVI
Szkennelési szög: 70°
Memóriakártyák: microSD kártyák 8-32 GB
Akkumulátor: 280 mAh
Az akkumulátor élettartama: kb. 100 perc (munkaidő)
Töltési idő: 1-2 óra
Hálózati csatlakozás: WiFi
Tápellátás: DC-5V
Tápkábel: micro USB
Rendszertámogatás: iOS, Android
Méretek: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Súly: 40 g

Kém fülhallgató bluetooth erősítővel, a legújabb modell - mindenki ismeri azokat az élethelyzeteket, amikor megköszönné, ha valaki tanácsot adna, vagy segíthetne egy nehéz helyzetben anélkül, hogy bárki is tudna róla. Diákok számára készült vizsgák alatt, üzletemberek üzleti tárgyalások során és egyéb helyzetekben.

A kémfülhallgató egy forradalmi eszköz, amely lehetővé teszi, hogy valakivel távolról kapcsolódjon mobiltelefonján vagy adóján keresztül anélkül, hogy bárki is tudná. Az elv egyszerű, csak illessze be a vezeték nélküli kémfülhallgatót (ami a miniatűr mérete miatt nem látszik) a fülébe, és akassza a nyakába a bluetooth nyakláncot (mobiltelefonnal való párosításhoz) ultrateljesítménnyel és 20 W-os végerősítővel. , amelyen keresztül a jel vezeték nélkül továbbítódik a fülhallgatóba, ahol a jel hangra változik.

Javasoljuk vásárlóinknak, hogy ne vásároljanak olcsó, alacsony minőségű kémfülhallgató-utánzatot ellenőrizetlen eladóktól.

24 hónap garanciát vállalunk egy kémkészülékre. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás. A kémfejhallgató úgy van kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a dobhártyába, így egyáltalán nem észrevehető. Ártalmatlan anyagból készülnek.

kémhalló segítő

A népszerű kém fülhallgató legújabb fejlett modellje . Az előző modellhez képest továbbfejlesztett anatómiai alakkal rendelkezik, így tökéletesen védi a fület a hangok környezetbe való szivárgása ellen. A kézibeszélő egy érzékeny vevőből (tekercsből), egy stabil mikrohangszóróból áll, nagyon tiszta és tiszta hanggal, csökkentett zajjal.

kém hallássegítő beállítja a hallgatást

A fülhallgatót egyszerűen be kell helyezni a fülben lévő hallójáratba. A kézibeszélőhöz egy áttetsző kampó van rögzítve, amellyel a fülhallgató könnyen kivehető. A kézibeszélő még egyszerűbb kezeléséhez e-shopunkban egy mágneses csipeszt kínálunk. A csomag tartalmaz egy akkumulátort, amely akár 7 órát is bír.

kém fülhallgató és bluetooth hurok séma

A kém fülhallgató jellemzői

plusz Professzionális kialakítás, kiváló hangminőség
plusz Ergonomikus forma, kényelmes kezelés
plusz Akkumulátor: 1,55 V (337 SR 416SW) akkumulátor élettartama akár 7 óra
plusz Méretek: 13x6 mm
plusz Működési frekvencia: minden frekvencia
plusz Bluetooth kapcsolat mobil eszközökhöz.
plusz Könnyen irányítható és fogadható hívásokat.
plusz Kihangosító támogatás a kétirányú kommunikációhoz.
plusz A felvétel közvetlenül a telefonról történő elindítása - MP3 fájlok lejátszása.
plusz A beszélgetési idő egy töltéssel akár 12 óra, készenléti állapotban pedig akár 130 óra.
plusz A bluetooth hurok beépített 700 mAh kapacitású lítium akkumulátort tartalmaz
plusz A bluetooth hurok 20 W-os erősítőt tartalmaz
plusz Integrált mikrofon

kém fülhallgató paraméterei

A készlet csomagja tartalmazza

 1. WiFi szemüveg kamerával
 2. 2x szemüveg kar karokkal
 3. Micro USB kábel
 4. Törlőkendő
 5. USB szoftverrel
 6. Szemüveg kézikönyve
 7. A legújabb kém fülhallgató
 8. Mikrofon
 9. 20 W-os Bluetooth hurok a nyakba akasztáshoz
 10. USB kábel
 11. Adapter
 12. A kézibeszélő kézikönyve

Hozzászólások

Egyéb termékek