Meteo ébresztőóra kamera FULL HD IR LED + WiFi és P2P

Termék kódja: 10-531 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 52 000 Ft
Ár ÁFA-val 62 400 Ft
- +

Termékleírás Meteo ébresztőóra kamera FULL HD IR LED + WiFi és P2P

Meteo ébresztőóra kamera FULL HD IR LED + WiFi és P2P, mozgásérzékelővel és 3000 mAh beépített akkumulátorral és hőmérővel is rendelkezik. Elegáns, matt fekete dizájnnal bármilyen típusú belső térbe illeszkedik, anélkül, hogy bárki tudná, hogy rejtett kamerás készülékről van szó. Az ébresztőórán megjelenő kiváló minőségű kijelző intenzív nappal is biztosítja a megadott adatok problémamentes olvashatóságát. Az ébresztőóra kijelzőjén az aktuális idő és dátum látható, riasztást is beállíthat. A készülék beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, 3000 mAh-ig terjedő IR LED-es éjjellátó képességgel 6 m-ig. Minden háztartásban teljes funkcionalitású digitális ébresztőóraként használható. Kétségtelenül a legfontosabb és leghasznosabb funkció a környezet megfigyelés nélküli megfigyelése. A kamera támogatja az aktuális dátum és idő megjelenítését is.

Ébresztőóra - az ébresztőórába rejtett kamera

rejtett kamera ébresztőórában

A beépített rejtett kamera 1920x1080 Full HD felbontásban, hanggal rögzíti a videókat, azaz elegendő a részletes felvételek készítéséhez. Az akár 6 méteres távolságú IR LED éjszakai látásnak köszönhetően éjszaka is minőségi képet kap. A digitális ébresztőóra támogatja a P2P és a WiFi kapcsolatot, és vezeték nélküli, amely lehetővé teszi , hogy közvetlenül bárhol elhelyezhesse a belső térben. A rejtett kamera összes funkcióját távolról vezérelheti az okostelefonok (iOS, Android) számára ingyenesen elérhető "TinyCam" alkalmazáson keresztül, amelyen keresztül valós időben nézhet képeket és módosíthatja a kamera beállításait. A kamerával ellátott ébresztőóra WIFI vagy P2P segítségével csatlakoztatható otthoni útválasztóhoz, amely lehetővé teszi, hogy a képet bármikor és bárhol figyelhesse mobiltelefonján.

wifi kamera ébresztőórában

A digitális ébresztőóra tartalmaz egy mozgásérzékelési funkciót is , amelyet a mozgás térben történő rögzítésekor indítanak. Az érzékelő hatótávolsága 5 méter. Nagyszerű funkció, amelynek köszönhetően nem fog lemaradni egyetlen fontos felvételről sem, mert a felvételeket csak a tevékenység során rögzítjük. A rögzített felvételeket H.264 tömörítésnek vetik alá a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy támogatott micro SD kártyán tárolják, legfeljebb 128 GB-ig . A kétirányú hang lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt távolról - megnyugtathatja a háziállatot, beszélgethet egy gyerekkel stb.

kamera digitális ébresztőórában - mobilalkalmazás

Éjjellátás - a beépített IR LED- fénynek köszönhetően tökéletes képet készíthet akár teljes sötétségben is, akár 6 méteres távolságig is

wifi kamera az ébresztőórában - éjszakai látás és mozgásérzékelés

Jellemzők:

PLUSZ Rejtett kamera digitális ébresztőórában
plusz WiFi és P2P videoátvitel valós időben
plusz Óra, dátum, riasztás, hőmérséklet - a kijelzőn látható
plusz Mozgásérzékelési funkció
plusz Éjszakai IR LED látás 6 méterig

Specifikációk:

Képérzékelő: FULL HD 1920x1080p
Objektív: 1MP CMOS
Fotó felbontás: 1920x1080 képpont
Videofelbontás az alkalmazásban: 1920x1080 pixel
Videofelbontás a kártyán / PC-n: 1280x720 pixel
Képalkotás: 25 kép / mp
Tömörítési formátumok: H.264
Szkennelési szög: 120 °
Éjszakai látótávolság: 6 méter
Mozgásérzékelés: igen, PIR érzékelő
Memóriakártya: támogatja a Micro SD kártyát 128 GB-ig (nem tartozék)
Tápellátás: újratölthető 3000mAh lítium akkumulátor
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Töltés: mikro USB kábel
Méretek: 11,2x4,3x4 cm

Csomag tartalma:

1x digitális ébresztőóra FULL HD kamerával
1x USB kábel
1x adapter
1x USB olvasó a micro SD kártyához
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek