Minőségi tanúsítvány EN ISO 9001: 2015

Media Leaders Kft tulajdonában van a nemzetközileg elismert bizonyítvány rendszer minőségét. ISO 9001: 2015

A főbb céljai vezetők Media Ltd. tartozik az elérése a legmagasabb szintű minőségi ügyfelek szolgáltatásokat. Mi elsősorban a folyamatos fejlesztés a tevékenységek a szervezet, és mi folyamatosan dolgozik az elérése a célunk, területén a minőségi termékek és szolgáltatások teljesítményének nemzetközi minőségi előírásoknak. Az erőfeszítéseink eredménye az a felismerés, a minőségi szolgáltatásokat nyújtott nemcsak az online áruházak által működtetett Media Leaders Kft ügyfelek között és a megszerzése a nemzetközileg elismert minőségi bizonyítványt. Az ügyfeleink elégedettsége és minden érdekelt alapfeltevése az a hosszú távú sikert.

EN ISO 9001: 2015 szabvány speciális követelményei a rendszer a minőség, ha egy szervezet, bizonyítania kell, hogy képes következetesen olyan termékeket, amelyek elvégzésére a vevői igények és növelésére koncentrál az ügyfelek elégedettsége révén hatékony rendszer alkalmazása, beleértve a folyamatok eléréséhez folyamatos javítása a rendszer. Minden követelményeinek e nemzetközi szabvány általánosan alkalmazható bármely szervezet, függetlenül annak típusától, méretétől és típusú termékek nyújtanak.

A tanúsítvány igazolja, hogy a minőségbiztosítási rendszer vezetőinek Media Kft követelményeivel összhangban a rendszer minőségének EN ISO 9001: 2015.