Parkoló kamerák monitorral - 10" HD monitor + 2x HD kamera

Termék kódja: 19-099 Kérdésem van
újdonságok kedvezmény Parkoló kamerák monitorral - 10" HD monitor + 2x HD kamera
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 98 668 Ft
Ár ÁFA-val 118 400 Ft 136 000 Ft
- +

Termékleírás Parkoló kamerák monitorral - 10" HD monitor + 2x HD kamera

Parkoló kamerák monitorral - 10 "HD monitor + 2x HD kamera. Ez a tolatókészlet a legjobb irányváltó rendszer teherautókhoz vagy más gépekhez. A PROFIO ELECTRONICS márka monitorának és kamerájának AHD felbontása 1024x600p, ennek köszönhetően láthatja minden részlet világosan és élesen. Az AHD fényképezőgép nem csak a nap folyamán gondoskodik a minőségi képekről, hanem az 18 IR LED- vel ellátott éjszakai látás révén jól látja, ha éjszaka is tolat.

Az LCD képernyő mérete miatt ez a készlet ideális segítő a tolatáshoz. Ez az AHD rendszer a legjobb technológia kombinációja, amelyet kisteherautókhoz, kisbuszokhoz, lakókocsikhoz, buszokhoz, teherautókhoz, félpótkocsikhoz, traktorokhoz, kombájnokhoz és egyéb mezőgazdasági vagy építőipari gépekhez és járművekhez fejlesztettek ki. Értékelni fogja a AHD rendszerrel, különösen, ha telepítve van a nagyobb gépjárművek, ahol szükség van több különböző nézeteket, az ideális megoldás az Ön igényeinek tolatást és orientálása magát a helyet és haszonjárművek.

Legfeljebb 4 kamera csatlakoztatása, a kamera megjelenítési sorrendjének megválasztásával.

Az egyes kamerák egymás mellett jeleníthetők meg, vagy ha szükséges, kombinálhatják a kamerák elrendezését a monitoron.

Parkoló kamerák

Ennek a rendszernek köszönhetően pontosan tudni fogja, mi áll a jármű mögött vagy körül. A tolató AHD szett tartalmaz egy 10 hüvelykes LCD monitort + 1x kamerát IR éjszakai látással + 1x 5m, 10m, 15m, 20m kábelt, amelyet a készlet ára tartalmaz, és megrendeléskor igényei szerint választhatja ki. Az AHD készlet kivételes nemcsak a képminőség miatt, hanem akár 4 AHD kamerát is csatlakoztathat egyszerre a monitorhoz. A monitoron lehetőség van az összes kamera egyidejű megjelenítésére a jobb tájolás érdekében, vagy ha szükséges, válassza ki a fényképezőgép megjelenítésének változatát az Ön igényeinek megfelelően. A monitor menüben kiválaszthatja a kamera képének tükrözését is. Ez a tolatókészlet széles körű felhasználási területtel rendelkezik . A kamera IP-szintű védelme IP 66-ig , ami azt jelenti, hogy vízálló, porálló és sérülésekkel szemben ellenálló.

parkoló rendszer busz tolató irányításához

A piacon az első tolatókészlet 1024x600p felbontású, 1024x600p felbontású, 10 "-os LCD monitorral, akár 4 AHD kamera IR éjszakai látószögű csatlakoztatásának lehetőségével.

A monitor és a kamera AHD felbontásának köszönhetően minden részletet világosan és élesen lát.

Ezeknek a kameráknak a telepítése és összeszerelése nagyon egyszerű.

tolatókamerák és monitor kombájnhoz

A monitor tartalmaz egy OSD menüt, amely lehetővé teszi az élesség, a fényerő, a kontraszt beállítását, valamint lehetővé teszi a kép elforgatását és visszaverését a jobb és a bal oldal reális megjelenítéséhez. A távirányító megkönnyíti a funkciók kezelését. Tartalmaz egy beépített hangszórót és egy 1024x600px képernyőt 16: 9 felbontással . Minden kamerának megvan a saját csatornája, és az egyes kamerákat közvetlenül a monitor gombjaival vagy távirányítóval lehet kapcsolni. Az LCD-monitor lehetővé teszi a szükséges fényképezőgép csatlakoztatását a hátrameneti lámpák csatlakozóján keresztül, így tolatáskor lehetővé teszi a kiválasztott kamera automatikus váltását, amely megjelenik a monitoron. A kamera szöge állítható. A fényképezőgéppel ellátott monitor állítható tartóval van felszerelve, amelyet a kívánt helyre rögzíthet. Napellenzővel rendelkezik, amely tiszta képet és tükröződést biztosít.

Az IP 66-ig terjedő magas szintű védelem vízálló, porálló és sérülésekkel szemben ellenálló.

univerzális tolatási és parkolási készlet tűzoltókocsikhoz

Abban az esetben, ha a monitort más módon kell felszerelni, mint konzollal (amit a csomag tartalmaz), kínálatunkban további három állványtípust találhat, amelyek lehetővé teszik a monitor felhelyezését például szélvédőre vagy hol szükséges. Abban az esetben, ha a fényképezőgépet pótkocsira kell helyeznie, amely képes eltávolítani az autóból vagy teherautóról, e-boltunkban megvásárolhatja a tolatókamera csatlakozókábelét pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz. Ez biztosítja az irányváltó rendszer egyszerű leválasztását és újracsatlakoztatását.

AHD 10 "-os LCD monitor
Lehetőség akár 4 tolató kamera csatlakoztatására
Éjszakai látás 10 m-ig
A kamera látószöge 150 °
Lehetőség az összes kamera megjelenítésére a képernyőn
Kijelző felbontása 1024x600px

Monitor műszaki specifikációi:

Modell: Profio Quad View L10
10 " LCD-monitor
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
Monitor felbontása: 1024 x 600
Bemenetek: 4x AV
Kontraszt: 300: 1
Beállítás lehetősége: fényerő, kontraszt, szín
Tápegység: DC 12V-24V
Teljesítményfelvétel: 5W
Üzemi hőmérséklet: -10ºC és 60ºC között
Tárolási hőmérséklet: -20ºC - 70ºC

A kamera műszaki adatai:

Modell: Profio visszapillantó kamera L10
Képérzékelő: MIX SONY225 CMOS 1/3 "
Felbontás: HD 1024x600
Rendszer: PAL / NTSC
Minimális megvilágítás: 0,1 LUX
IR éjszakai látás: igen 18 IR LED
Éjjellátó távolság: 10 m
Megtekintési szög: 150 °
IP védettségi szint: IP 66 vízálló, porálló, ellenáll a sérüléseknek
Teljesítményfelvétel: 3W
Üzemi hőmérséklet: -20-70 ° C
DC tápegység: 12V-24V

Csomag tartalma:

1x 10 "AHD LCD monitor
1x AHD tolatókamera
1x csatlakozó kábel, amelyet választott 5 m, 10 m, 15 m, 20 m
1x távirányító
1x napellenző
1x konzol a monitor felszereléséhez
1x konzol a kamera felszereléséhez
1x kézikönyv

A kábelek hosszát az Ön igényei szerint választhatja ki: 5m, 10m, 15m és 20m. Adja meg a kábel hosszát a megrendelési jegyzetben.

Hozzászólások

Egyéb termékek