SET - WiFi kémszemüveg FULL HD kamerával LIVE átvitellel + SPY fülhallgatóval

Termék kódja: 10-620_1 Kérdésem van
újdonságok kedvezmény SET - WiFi kémszemüveg FULL HD kamerával LIVE átvitellel + SPY fülhallgatóval
Gyártó /
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 93 332 Ft
Ár ÁFA-val 112 000 Ft 156 000 Ft
- +

Termékleírás SET - WiFi kémszemüveg FULL HD kamerával LIVE átvitellel + SPY fülhallgatóval

SET - WiFi kémszemüveg FULL HD kamerával ÉLŐ videó átvitellel (Android/iOS) + SPY fülhallgató - észrevétlen megfigyelés és kommunikáció. A kamera tökéletes álcázása - kémszemüveg gondoskodik a rögzített képek élő közvetítéséről a helyi wifi hatótávolságán belül, a másik személlyel pedig telefonon kommunikálhatsz a Bluetooth Spy headset segítségével. Az egyedülálló kémkészlet különféle élethelyzetekben megtalálja a hasznát, amikor titkos telefonos segítségre van szüksége, ugyanakkor élő videó adást kell biztosítania.

SET - Elegáns érintőszemüveg FULL HD kamerával és WiFi-vel + élő videó átvitel (Android/iOS) + valós idejű kommunikáció a Spy készüléken keresztül


SET - Elegáns érintőszemüveg FULL HD kamerával és WiFi-vel + élő videó átvitel (Android/iOS) + valós idejű kommunikáció Spy készüléken keresztül - tökéletes kamera álcázás. A stílusos és egyben kémszemüveg praktikusan használható a környezet észrevétlen rögzítésére és a mindössze 40 grammos ultrakönnyű konstrukcióra. Kényelmesek a mindennapi használatra. Ugyanakkor egyetlen gombot sem kell megnyomnia, mert azok csak érintésre reagálnak. Ezekkel a kémekkel a szemüveggel pontosan azt rögzíted, amit látsz, és ugyanakkor szabad kezed van minden gyanú nélkül.

További előnye az élő átvitel WiFi kapcsolaton keresztül közvetlenül a mobiltelefonjára a " GPS CAM " alkalmazáson keresztül, amely ingyenesen elérhető Android és iOS rendszeren. Az alkalmazáson keresztül nem csak a rögzített képeket nézheti meg, hanem a már rögzített videókat is lejátszhatja. A szemüveg támogatja a saját Wi-Fi hálózat létrehozását akár 30 méteres hatótávolsággal , így élő felvételt nézhet a közelben lévő barátainak.

Szemüveges fényképezőgép wifi támogatással (mobilalkalmazáson keresztül) - tökéletesen álcázott kameralencse

kémszemüveg FULL HD kamerával wifi élő videó átvitellel

A kamera a szemüveg keretébe van beépítve, és egy egyirányú átlátszó műanyagon pásztáz, ami biztosítja annak titkosságát. A kamera nem látható szabad szemmel, semmilyen szögben , illetve háttérvilágítás mellett. A kezelés meglehetősen egyszerű a szemüvegkeret külső oldalán található érintőpadon keresztül, és emellett nem feltűnő. A rögzített képet nagy Full HD felbontásban , 1920 x 1080p-ben, 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzítik egy maximum 32 GB kapacitású microSD-kártyára . A szemüveg integrált , 280 mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely közvetlenül a levehető karba van beépítve.

Ha újra kell töltenie az akkumulátort, pattintsa ki a kart, és töltse fel a mikro-USB-kábelen keresztül . Nagy előnye, hogy a csomagban van még egy tartalék kar akkumulátorral, amit a másik akkumulátor töltése közben a szemüvegre rögzíthetsz . Ez lehetővé teszi a folyamatos videó rögzítését. Értékelni fogja azt a funkciót is, hogy az akkumulátort a Powerbankon keresztül töltheti , amely biztosítja, hogy mindig kéznél legyen egy feltöltött akkumulátor.

spy touch szemüveg rejtett kamerával

A kémszemüveg a tökéletes választás az Ön számára, ha gyanú nélkül kell feltűnő felvételt készítenie egy találkozóról . A szemüvegek felhasználási lehetőségei széleskörűek, mert használhatod például nyaraláson, koncerten vagy különféle élettapasztalatok rögzítésekor. Ezek a kémszemüvegek tökéletes álcázást biztosítanak minden gyanú ellen, mivel stílusos kiegészítőjeként szolgál az öltözékedhez. Ha a Full HD szemüveget USB-n keresztül csatlakoztatja számítógépéhez, memóriakártya-olvasóként működik , és közvetlenül letöltheti a rögzített videókat és fényképeket számítógépére vagy laptopjára.

kémszemüveg kamerával wifi élő adás

A szemüveg tulajdonságai:

plusz Elegáns szemüveg HD kamerával
plusz Videó Full HD felbontásban
plusz Érintőgomb a szemüveg karján
plusz WiFi kapcsolat támogatása
plusz MicroSD kártya használata 32 GB-ig

A szemüveg jellemzői:

Optika: 2,0 MP CMOS
Videó felbontás: 1920x1080p
Képarány: 30 fps
Videó tömörítés: H.264
Videó formátum: AVI
Szkennelési szög: 70°
Memóriakártyák: microSD kártyák 8-32 GB
Akkumulátor: 280 mAh
Az akkumulátor élettartama: kb. 100 perc (munkaidő)
Töltési idő: 1-2 óra
Hálózati csatlakozás: WiFi
Tápellátás: DC-5V
Tápkábel: micro USB
Rendszertámogatás: iOS, Android
Méretek: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Súly: 40 g

Kém kézibeszélő Bluetooth 20W-os erősítővel a legújabb modell - mindannyian ismerjük azokat az élethelyzeteket, amikor megköszönné, ha valaki tanácsot adna, vagy segíthetne egy nehéz helyzetben anélkül, hogy bárki is tudna róla.

A kém kézibeszélő egy forradalmi eszköz, amely lehetővé teszi, hogy valakivel távolról kapcsolódjon mobiltelefonján vagy adóján keresztül anélkül, hogy bárki is tudná. Az elv egyszerű, csak illessze be a vezeték nélküli kémfülhallgatót (ami a miniatűr mérete miatt nem látszik) a fülébe, és akassza a nyakába a bluetooth nyakláncot (mobiltelefonnal való párosításhoz) ultrateljesítménnyel és 20 W-os végerősítővel. , amelyen keresztül a jel vezeték nélkül továbbítódik a fülhallgatóba, ahol a jel hangra változik.

Javasoljuk vásárlóinknak, hogy ne vásároljanak olcsó, alacsony minőségű kémfülhallgató-utánzatot ellenőrizetlen eladóktól.

24 hónap garanciát vállalunk egy kémkészülékre. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás. A kémfejhallgató úgy van kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a dobhártyába, így egyáltalán nem észrevehető. Ártalmatlan anyagból készülnek.

kém hallókészülék

A népszerű kém fülhallgató legújabb fejlett modellje . Az előző modellhez képest továbbfejlesztett anatómiai formájú, így tökéletesen védi a fület a hangok környezetbe való szivárgása ellen. A kézibeszélő egy érzékeny vevőből (tekercs), egy stabil mikrohangszóróból áll, nagyon tiszta és tiszta hanggal, csökkentett zajjal.

kém fülhallgató + bluetooth nyaklánc

A fülhallgatót egyszerűen be kell helyezni a fülben lévő hallójáratba. A kézibeszélőhöz egy áttetsző kampó van rögzítve, amellyel a fülhallgató könnyen kivehető. A kézibeszélő még egyszerűbb kezeléséhez e-shopunkban egy mágneses csipeszt kínálunk. A csomag tartalmaz egy akkumulátort, amely akár 7 órát is bír.

kémkészlet - séma

A kém fülhallgató jellemzői

plusz Professzionális kialakítás, kiváló hangminőség
plusz Ergonomikus forma, kényelmes kezelés
plusz Akkumulátor: 1,55 V (337 SR 416SW) akkumulátor élettartama akár 7 óra
plusz Méretek: 13x6 mm
plusz Működési frekvencia: minden frekvencia
plusz Bluetooth kapcsolat mobil eszközökhöz.
plusz Könnyen irányítható és fogadható hívásokat.
plusz Kihangosító támogatás a kétirányú kommunikációhoz.
plusz A felvétel közvetlenül a telefonról történő elindítása - MP3 fájlok lejátszása.
plusz A beszélgetési idő egy töltéssel akár 12 óra, készenléti állapotban pedig akár 130 óra.
plusz A bluetooth hurok beépített 700 mAh kapacitású lítium akkumulátort tartalmaz
plusz A bluetooth hurok 20 W-os erősítőt tartalmaz
plusz Integrált mikrofon

kém hallókészülék összehasonlító táblázat

A készlet csomagja tartalmazza

 1. WiFi szemüveg kamerával
 2. 2x szemüveg kar karokkal
 3. Micro USB kábel
 4. Törlőkendő
 5. USB szoftverrel
 6. Szemüveg kézikönyve
 7. A legújabb kém fülhallgató
 8. Mikrofon
 9. 20 W-os Bluetooth hurok a nyakba akasztáshoz
 10. USB kábel
 11. Adapter
 12. A kézibeszélő kézikönyve

Hozzászólások

Egyéb termékek