Vezeték nélküli tolókamera HD 3x 7" HD monitorral - Biztonsági

Termék kódja: 19-092 Kérdésem van
újdonságok kedvezmény Vezeték nélküli tolókamera HD 3x 7" HD monitorral - Biztonsági
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 120 000 Ft
Ár ÁFA-val 144 000 Ft 176 000 Ft
- +

Termékleírás Vezeték nélküli tolókamera HD 3x 7" HD monitorral - Biztonsági

Vezeték nélküli HD 3x irányváltó kamera 7 "HD monitorral - Biztonsági másolatkészlet. Egyedülálló készlet kiváló minőségű, tiszta és éles képpel, valamint interferencia nélküli WiFi jel útján történő továbbítással. Nagy sebességű vezeték nélküli átvitelű tolató rendszer teherautók vagy egyéb szállító- és segédgépek számára. Az első AHD WiFi irányváltót a piacon olyan igényes munkakörnyezetek számára tervezték, amelyekben ismerni kell a tájékozódást és mindent kézben kell tartani.

Ennek a készletnek az előnye elsősorban az AHD felbontás (720p), amelyet WiFi átvitellel továbbítanak. A WiFi AHD készlettel kiváló minőségű és éles képet garantálnak, amelyet kábelek és bonyolult telepítés nélkül továbbítanak. Egyedülálló újdonság a PROFIO Electronics márka tolatókészleteinek kínálatában .

A tolatókamera, monitor AHD WiFi szettel, egyedülálló kiváló minőségű tiszta és éles képével, valamint WiFi jelzéssel, interferencia nélkül.

Lehetőség akár 4 AHD WiFi kamera csatlakoztatására

vezeték nélküli tolatókamera

Nyílt térben a WiFi jel hatótávolsága legfeljebb 200 méter. Ezeknek a paramétereknek köszönhetően a jel erőssége és stabilitása nagyon jó, anélkül, hogy a környező terület interferenciát okozna. A járművek és gépek fém alkatrészei nem befolyásolják a jelátvitelt. Vezeték nélküli tolatókamera teherautókhoz vagy mezőgazdasági gépekhez. A jel nagyobb távolságban is erős és stabil.

Tolató kamera WiFi AHD tolató készletet a wifi-kapcsolat rendkívül hosszú hatótávolsága jellemzi, legfeljebb 200 m szabad térben.

tolató ahd wifi kamera

Monitor nélküli vezeték nélküli tolatókamera 1x WiFi AHD 7 "-os autómonitort és 3x WiFi AHD tolatókamerát tartalmaz (max. 4 WiFi tolatókamerát lehet csatlakoztatni). A monitor és a kamera állítható konzollal van felszerelve, amelyhez csatlakoztatható a szükséges helyre. a készlet széleskörű felhasználási, köszönhetően a nagy teljesítményű wifi antenna alkalmas nem csak a nagyobb gépjárművek, hanem, lakókocsik, minibuszok, autóbuszok, teherautók, pótkocsik, mezőgazdasági vagy építőipari gépek egyéb járművek. A kamera védettségének IP-szintje IP66- ig terjed, ami azt jelenti, hogy vízálló, porálló és ellenáll a sérüléseknek. A hátsó vagy az első parkoló kamera olyan kisteherautókhoz is alkalmas, mint a fiat ducato, a mercedes sprinter és mások.

A kamerák képe külön-külön vagy mind a négy kamera egymás mellett megjeleníthető.

tolató rendszer aratógéphez

A WiFi monitorhoz egyszerre legfeljebb 4 WiFi kamera csatlakoztatható , amit különösen értékelni fog, ha nagyobb gépjárművekre telepíti, ahol több nézőpontra van szüksége különböző szögekből. Ennek a rendszernek köszönhetően pontosan tudni fogja, mi áll a jármű mögött vagy körül. A LED-monitor fényereje 500: 1, felbontása 1024x600. A széles , akár 150 ° -os fényképezési szögű kamera lencséje IR éjszakai látással is rendelkezik. A monitornak egyszerű OSD menüje van , amelyen keresztül beállíthatja a színt, a fényerőt és a kontrasztot. Az LCD mind a 4 kamerát egyszerre megjelenítheti, vagy válthat az egyes kamerák között. A wifi kamera rendelkezik egy kép tükrözés funkcióval is, amely lehetővé teszi, hogy beállítsa úgy, hogy a valódi jobb és bal oldalt jelenítse meg az Ön szemszögéből. Az egyes kamerák kép tükrözését közvetlenül a monitor gombjával állíthatja be. Könnyen aktiválhatja a kiegészítő tolatóvezetékeket is, és egy speciális gombbal a monitor automatikusan párosítja a csatlakoztatott WiFi AHD kamerákat.

WiFi tolatókamera monitorral - AHD tolatókészlet HD felbontással

tolatókamera ahd monitorral teherautókhoz

AHD WiFi 7 "-os LED-monitor tiszta és éles képpel
AHD WiFi tolató kamera, 200 m-es jeltartományig
Telepítés kábelek húzása nélkül, automatikus párosítás gombnyomással
Monitor akár 4 WiFi kamera egyszerre történő csatlakoztatásának lehetőségével
IR éjjellátó kamera funkció

Monitor műszaki specifikációi:

Modell: Profio Ultra View S7
7 “AHD LED monitor
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
Monitor felbontása: 1024x600
Bemenetek: 4 csatornás 2,4 G-os WiFi videojel bemenet
Kontraszt: 500: 1
Beállítás lehetősége: fényerő, kontraszt, szín
Tápegység: DC 12V-24V
Teljesítményfelvétel: 5W
Üzemi hőmérséklet: -10-60 ° C
Tárolási hőmérséklet: -20 - 70 ° C
Méretek: 180 x121 x 24 mm

A kamera műszaki adatai:

Modell: Profio S9 parkoló kamera
Képérzékelő: SHARP 1/4 CMOS
Felbontás: 720P
WiFi kapcsolat: 2.4G WiFi 100 m hatótávolsággal
Minimális megvilágítás: 1 LUX
IR éjszakai látás: igen
Megtekintési szög: 150 °
IP védettségi szint: IP 66 vízálló, porálló, ellenáll a sérüléseknek
Teljesítményfelvétel: 3W
Üzemi hőmérséklet: -10-60 ° C
Tárolási hőmérséklet: -20 - 70 ° C
Méretek: 86,5 x 77 x75 mm

Csomag tartalma:

1x 7 "LED AHD WiFi monitor
3x AHD WiFi tolatókamera
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek