WiFi FULL HD kamera AC / DC USB adapterrel Night Vision technol

Termék kódja: 10-149 Kérdésem van
újdonságok TOP WiFi FULL HD kamera AC / DC USB adapterrel Night Vision technol
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 50 000 Ft
Ár ÁFA-val 60 000 Ft
- +

Termékleírás WiFi FULL HD kamera AC / DC USB adapterrel Night Vision technol

WiFi FULL HD kamera AC / DC USB adapterrel, Night Vision technológiával 128 GB-os micro SD kártya tartóval egy kicsi, figyelmetlen kém kamera egy klasszikus töltőben, így könnyen használható követéshez. A készülék klasszikus töltőként működik, USB-portként mobiltelefonok, táblagépek vagy egyéb eszközök töltésére , így senki sem fog nagyobb figyelmet fordítani arra, hogy kém kamera lehet. A kamera lencséje a sötét plexiüveg mögött van elrejtve (ahol a 16x NIGHT LED-ek rejtve vannak, de nem világítanak, mint a klasszikus IR LED-ek), és a memóriakártya a töltő testében rejtve van a levehető fedél alatt.

A fényképezőgép WiFi funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy párosítsa kameráját az okostelefonnal a "Camwf" alkalmazással (iOS, Android), majd különböző fényképezőgépfunkciókat állíthat be, vagy nézheti közvetlenül a fényképezőgépről.

teljes hd kamera az adapterben

A fényképezőgép készenléti üzemmódba kapcsol, miután csatlakoztatta az adaptert a hálózathoz, és csak akkor kezd videofelvételt, ha mozgásérzékelést észlel. A mozgásérzékelés helyet foglal a memóriakártyán. Amikor a microSD kártya megtelt, a legrégebbi feljegyzések automatikusan felül lesznek írva (hurokfelvétel), ami biztosítja a folyamatos működést. A rekordok egy micro SD / TF kártyán tárolódnak, maximum 128 GB kapacitással. Az egyedülálló kém kamera ideális megfigyelésre és felvételre a munkahelyen vagy otthon a távollétében.

adapter teljes hd kamerával

Jellemzők:

Funkcionális USB adapter rejtett kamerával
FULL HD videofelvétel
WiFi kapcsolat
Állandó tápegység
Mozgásérzékelő funkció


Műszaki adatok:

Videó formátum: AVI
Videó felbontás: 1920x1080P
Felvétel: 30 fps
Külső memória: 128 GB-os micro SD-támogatás
Mozgásérzékelés: igen
Töltési feszültség: DC-5V
Interfész típusa: USB

Csomag tartalma:

1x AC / DC adapter WiFi kamerával
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek