Wifi kameraszemüveg FULL HD 32GB memóriával + IP22 vízálló

Termék kódja: 10-598 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 63 332 Ft
Ár ÁFA-val 76 000 Ft
- +

Termékleírás Wifi kameraszemüveg FULL HD 32GB memóriával + IP22 vízálló

Wifi kameraszemüveg (napszemüveg) FULL HD 32GB memóriával + IP22 vízálló gumírozott borítással + UV 400 védelem . Diszkrét felvétel – rejtett USB port. Gumírozott napszemüveg kamerával, egyedi kémkütyü a környezet észrevétlen fotózásához. A szemüvegben lévő kamera különféle helyzetekben használható a legjobb felvételek készítéséhez. Rögzítsen felejthetetlen pillanatokat egy nyaralásról vagy más eseményről közvetlenül a szeme szemszögéből, teljesen észrevétlenül és komplikációk nélkül. A Full HD kamerával felszerelt WiFi kémszemüveg a rejtett kamera legjobb formája . A rejtett kamerás szemüveg előnye más kamerákkal szemben, hogy azt rögzíti, amit éppen lát , mert más rejtett kamerákkal nem mindig azt rögzíti, amire szüksége van.

Ideális tapasztalatok megosztásához barátokkal, klasszikus és adrenalin sportokhoz, rendvédelmi szabályokhoz, utazások rögzítéséhez, üzleti találkozókhoz stb. Nincsenek kábelek a szemüvegből, a kamera teljesen feltűnő és felismerhetetlen. Csak nyomja meg a gombot, és indítsa el a felvételt. Ha rajta van a szemüveg, és a vezérlő LED nem látható, akkor értékelni fogja a vibrációs funkciót is, amely figyelmezteti Önt, ha a szemüveg be van kapcsolva. A Full HD kamerával felszerelt szemüveg is nagyon elegáns és gumírozott felülettel rendelkezik. A beépített FULL HD kamera kiváló minőségű CMOS érzékelővel 1920x1080-as felbontásban , 30 képkocka/másodperc sebességgel, kiváló hangminőség mellett képes videókat rögzíteni. Szemüveggel fényképeket is készíthet, és érdekes helyzeteket vagy felvételeket rögzíthet.

Stílusos szemüveg bármilyen alkalomra

wifi kémszemüveg full hd kamerával

A szemüveges kémkamera vízállóságának köszönhetően alkalmas vízi sportokhoz, kerékpározáshoz vagy túrázáshoz. Minden rögzített adat , például videók és fényképek a belső, 32 GB-os integrált memóriában tárolódnak, aminek köszönhetően a szemüveg hordozható tárolóként is szolgálhat. A szemüveg bekapcsolása és a felvétel a napszemüveg jobb oldalán, a keret alján található gombbal indul. A szemüveg belsejéből egy világos piros jelzőfény található, amely a keret rezgésével együtt villogva tájékoztat a szemüveg aktuális állapotáról.

Szemüveg – WiFi kapcsolat és alkalmazás (iOS/Android támogatás)

WiFi Hot Spot – csatlakozzon a szemüveg WiFi hotspotjához, így Ön vagy a közelben lévő barátai élőben nézhetik a képet, feltölthetik vagy megoszthatják.
élő közvetítés wifi szemüveg - kém napszemüveg

Rejtett USB port

A szemüveg rejtett USB csatlakozóval rendelkezik, amellyel közvetlenül a számítógépére töltheti a szemüveget, vagy tölthet le videókat, fényképeket . Teljesen feltöltött integrált akkumulátorral a szemüveg 1-2 órán belül képes folyamatosan videót rögzíteni. Az USB port a szemüveg testében van elrejtve.

szemüveg kamera diszkrét felvétellel - rejtett USB port

A stílusos szemüvegek a kamera funkción túl a napszemüvegek teljes funkcióját is betöltik , mivel üvegből készülnek UV szűrővel 400 . Ezért a szemüveg viselése közben a szeme védve lesz a nap káros UV-sugárzásától . Ráadásul az üvegek vízállóak is , így nem okoz problémát olyan kedvezőtlen körülmények között, mint az eső, hó és hasonlók. Ez az exkluzív napszemüveg használható különféle sporttevékenységekhez, például futáshoz, szörfözéshez, horgászathoz, kerékpározáshoz vagy akár hétköznapi viseletre is.

UV400 napszemüveg

Széles körű felhasználás

Személyi védelem – Mindig viseljen napszemüveget, és egy gombnyomással azonnal megkapja a szükséges bizonyítékot.
Állásinterjúk – Rögzítsen egy interjút mindkét oldalról későbbi áttekintés céljából, hogy javítsa interjúkészségeit.
Vigyázzon gyermekeire – a gyerekek félénkek lehetnek a kamera előtt, ha tudják, hogy felvételt készítenek, és spontán rögzíti őket, hogy értékes pillanatokat örökítsen meg.
Szállítás visszaigazolása – Ha árut vagy élelmiszert szállít, ugyanúgy megelőzheti az esetleges problémákat, minden szállítás rögzítésével.
Ügyfélszolgálati problémák – Bármilyen típusú üzletben az ügyfelekkel való kapcsolattartás során az ügyfél néha dühös vagy sértődött lehet. Legyen nálad ez a kamera, és amikor csak lehetséges, rögzítsd a problémát, hogy megvédd magad.
Eseményrögzítés – Vigye magával a szemüvegét bármely előadásra, eseményre vagy konferenciára, hogy rögzítse a kívánt és megosztani kívánt videót.
Tanterem vagy előadások – A kameraszemüveg nagyszerű eszköz a tantermek vagy előadások diszkrét rögzítéséhez.
Fényképezés – Rögzítsen nagyszerű, tiszta és gyors videót az első személy szemszögéből vadászat vagy fényképezés közben.
Sportesemények – Kiváló módja annak, hogy videót rögzítsünk egy sporteseményről, nem mindenkinek van lehetősége megörökíteni és megosztani ezeket a csodálatos sport pillanatokat. A kamerával ellátott poharak lehetővé teszik, hogy mindkét keze szabadon maradjon, és tapsolhat vagy élvezhet egy friss italt.

Jellemzők:

Full HD videofelvétel hanggal
Fényképezés
UV szűrő 400
Stílusos és modern szemüvegkialakítás
Vízálló kivitel

Műszaki adatok:

WiFi támogatás: igen (iOS/Android)
Funkciók: Videó, fotózás
Kamera: 5 Mpx CMOS + 90°-os széles látószög
Videófelbontás: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Fényképfelbontás: 1920 * 1080
Tömörítési formátum: H264
Videó fájlformátum: MOV
Fényképfájl formátum: JPEG
Memória: 32 GB belső memória
UV szűrő: 400
Vízálló fokozat: IP22
Méretek: 16,5x16x4,7 cm
Súly: 44 g
Akkumulátor: 420 mAh lítium akkumulátor
Videófelvétel: 1-2 órán belül
Akkumulátor töltés: kb 2 óra
USB port: Micro 5 pin


Csomag tartalma:

1x Stílusos szemüveg HD kamerával
1x hordtáska
1x USB kábel
1x Felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek