10,1 hüvelykes 4G DVR LCD monitor autó + LIVE közvetítés és GPS

Termék kódja: 15-045 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 116 668 Ft
Ár ÁFA-val 140 000 Ft
- +

Termékleírás 10,1 hüvelykes 4G DVR LCD monitor autó + LIVE közvetítés és GPS

10,1 hüvelykes 4G DVR LCD monitor az autóban + LIVE adatfolyam és a jármű helyzetének GPS nyomon követése. A monitor legfeljebb 2 SD kártyahellyel rendelkezik, 2 512 GB kapacitású kártyára történő rögzítéshez. 4 db AHD / HD kamera 2xSD kártyára rögzítéssel + 2xUSB a jármű mozgásának az élő okostelefonon lévő alkalmazáson keresztüli megfigyeléséhez. Autóbiztonsági rendszer - A 4 kamera bemenetével ellátott hibrid monitor , amely kompakt DVR-felvevő , nagyobb felvonók, kisteherautók, kisbuszok, buszok, teherautók, mezőgazdasági és építőipari gépek parkolásakor vagy mozgatásakor is alkalmas videofelvételre.

Ideális megoldás mindenhol, ahol nemcsak áttekintést kell készítenie a körülöttünk zajló eseményekről, hanem megfelelő videofelvételeket is készíthet ezekről a tevékenységekről. Ennek a funkciónak köszönhetően a DVR monitor valóban széles körű felhasználási területtel rendelkezik a különböző területeken. Minden kamera fényképét rögzíti a behelyezett SD-kártyára, legfeljebb 256 GB kapacitással. A monitor legfeljebb 2 SD-kártyahellyel rendelkezik, így két kártyára is felvehet, és tárolókapacitása 512 GB.

A mobiltelefonon keresztüli alkalmazás lehetővé teszi a kamerák ÉLŐ nézetének és a jármű aktuális GPS-helyzetének figyelemmel kísérését a térképen.

4g wifi autós monitor GPS

A 4G DVR LCD-monitor egy fekete doboz funkcióját látja el, amely ideális a mezőgazdasági gépek, az építőipari gépek, a teherautók, a furgonok stb. Munkájának nyomon követésére. A DVR monitor használható buszközlekedésben is, ahol nemcsak a a busz mozgása, de belülről is rögzíteni kell, például az utasok megfigyelésekor, vagy ajtók nyitásakor a buszra való fel- és leszálláskor. Ezzel a rendszerrel pontosan tudni fogja, mi áll a jármű mögött vagy körül. A monitor az irányítópulton állítható konzollal van felszerelve, amelyet a kívánt helyre rögzíthet. A második konzolt a mennyezetre szereléshez használják. Napellenző is tartozik hozzá, amely garantálja a tiszta képet és a visszaverődést. A még könnyebb vezérlés érdekében a monitor rendelkezik távirányítóval is.

dvr autómonitor élő GPS + kamerák nézettel

A monitor rendelkezik Wi-Fi kapcsolattal és egy SIM-kártyahellyel a 4G adatkapcsolathoz . Ennek köszönhetően akár mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül is megnézheti a kamerák képét, és akár távolról is megtekintheti a videókat. A 4G kapcsolatnak köszönhetően ez a monitor az autó biztonsági rendszerévé válik. A kamerákról készült felvétel még a jármű parkolása után is rögzíthető. A monitor beépített hangszórókkal és 2x USB porttal rendelkezik az USB egér csatlakoztatásához és a multimédiás tartalmak megtekintéséhez - MP5 lejátszó.

Autó biztonsági rendszer - 4G monitor élő megfigyeléssel

tolató autó kijelző - teherautó számára

Képesség mind a 4 kamera egyidejű megjelenítésére a monitoron , különféle kombinációkban

LCD autómonitor 4 kamera

Legfeljebb 4 AHD vagy HD kamera csatlakoztatható a monitorhoz. A jármű igényétől és típusától függően választhat és kombinálhat kínálatunkban fényképezőgépeket, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A kamerák 4 tűs kábelek segítségével csatlakoznak a monitorhoz, választható hosszúsága 5 m, 10 m, 15 m és 20 m. A kamerát a kábellel összekötő 4 tűs csatlakozó vízálló , valamint a kínálatunkban található kamerák, amelyek ellenállnak a pornak és a sérüléseknek. A rendszer telepítése egyszerű. A monitor kábelekkel rendelkezik a kamerák csatlakoztatásához és a monitor áramellátásához, amelyet cserélhető biztosíték véd a túlfeszültség ellen. A kamerák áramellátása közvetlenül a monitorról történik, így már nem szükséges külön a forráshoz csatlakoztatni őket, ami megkönnyíti a telepítést, és a kamerát bárhová a járműbe helyezheti. A monitor 3 kapcsolókábelt is tartalmaz, amelyeken keresztül a hátramenet kapcsolása után a kiválasztott kamerákon vezetővonalakat jeleníthet meg. A monitoron egyszerre több kamera is megjeleníthető, különféle kombinációkban.

parkolófigyelő - csatlakozás

Abban az esetben, ha a monitort más módon kell felszerelni, mint a konzollal (amit a csomag tartalmaz), kínálatunkban további háromféle állványt találhat, amelyek lehetővé teszik a monitor felhelyezését például szélvédőre vagy hova szükséges. Abban az esetben, ha a fényképezőgépet pótkocsira kell helyeznie, amely képes eltávolítani az autóból vagy teherautóról, e-boltunkban megvásárolhatja a tolatókamera csatlakozókábelét pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz . Ez biztosítja a tolatórendszer egyszerű leválasztását és újracsatlakoztatását.

hibrid monitor gépekhez és teherautókhoz

Jellemzők:

PLUSZ DVR funkció rögzítése 4 kameráról
plusz Felvétel két SD-kártyára, 2x256 GB-ig
plusz Lehetőség akár 4 tolatókamera csatlakoztatására
plusz Képesség mind a 4 kamera egyidejű megjelenítésére a monitoron, különféle kombinációkban
plusz Távfelügyelet alkalmazáson keresztül (PC és okostelefon)
plusz 4G, GPS, WIFI kapcsolat


Leírás:

Monitor mérete: 10,1 "digitális IPS monitor, LCD háttérvilágítás
Felbontás: 1024x600 RGB
Videocsatornák száma: 4 bemenet kamerákhoz (4 tűs csatlakozó)
Bemeneti jel támogatás: 1080P / 720P / 960P / CVBS videojel bemenet
CPU: Hi3520DV300
Operációs rendszer: Beágyazott Linux operációs rendszer
Vezérlés: OSD menü / távirányító / USB egér
Anyaga: Monitorház - alumíniumötvözet
Távfelügyelet: igen, az alkalmazást használó számítógépekhez és okostelefonokhoz
Tápegység: DC8V-36V
Üzemi hőmérséklet: -20 - 70 ° C
Fényerő: 500 cd / ㎡
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
Ciklikus felvétel: igen
Kijelző elrendezése: 1/2/3/4 kamera / osztott kijelző / több osztott mód
Tárolás: legfeljebb 256 GB-os SD-kártyák támogatása, 2x SD-hely, max. 2x256 GB.
USB port: igen, 2x (USB egér csatlakozáshoz és médialejátszáshoz - MP5 lejátszó)
GPS: igen + rögzítse a GPS helyzetét videofájlba
2G / 3G / 4G: igen, támogatja a CDMA / EDVO / GPRS / WCDMA / FDD LTE / TDD LTE
Wi-Fi: igen, 802.11b / g / n 2,4 GHz
Hangszórók: igen, beépített
LCD kijelző mérete: Szé / Ma / Mé 25 x 16 x 3 cm

Csomag tartalma:

1x 10,1 "LCD monitor 4G
1x távirányító
1x Wi-Fi antenna
1x GPS antenna
1x 4G antenna
1x műszerfal tartó a monitor felszereléséhez
1x mennyezeti konzol a monitor felszereléséhez
2x matrica a konzol alatt
1x szerelőkészlet
1x tápkábel biztosítékkal
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek