2 csatornás hibrid tolató, 5" -os AHD / CVBS autómonitor

Termék kódja: 15-040 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 40 000 Ft
Ár ÁFA-val 48 000 Ft
- +

Termékleírás 2 csatornás hibrid tolató, 5" -os AHD / CVBS autómonitor

2 csatornás hibrid irányváltó 5" autós monitor AHD / CVBS. Autó monitor kényelmes irányváltó 2 autó kamerák, távirányítóval. Hibrid monitor támogatja a vegyes input AHD 720P / 960P / 1080P / CVBS jelet több videó formátumokat, valamint a frekvenciák PAL / NTSC. A parkolási rendszer új generációja, amely tiszta, éles képet nyújt Önnek napközben, még gyenge fényviszonyok mellett is, valamint a gépjárművek és gépek biztonságos üzemeltetéséhez és vezérléséhez szükséges összes technikai eszköz. A monitor lehetővé teszi a váltást két kamera között , (az egyik vagy másik kamera külön-külön megjelenített képe). Ha hátramenetet kapcsol, a kép automatikusan átkapcsol a visszapillantó kamerára (2. csatorna), ahol a vezetővonalak is megjelennek, amelyek be- vagy kikapcsolhatók a fényképezőgépben. monitor menü. A csomag tartalmaz egy távirányítót is, a monitor még könnyebb vezérlése érdekében. A hibrid monitor támogatja a vegyes bemenetű AHD 720P / 960P / 1080P / CVBS jelet többféle videoformátumban, valamint PAL / NTSC frekvenciákat.

Autómonitorok (tolatás vagy parkolás) - 5 "

5 hüvelykes autómonitor parkoló tolatással

Minden fényképezőgépen beállíthatja például a kép tükrözését a monitoron keresztül, vagy bekapcsolhatja az irányváltó vezetőket, amelyeket a menüben külön-külön pontosan kalibrálhat az egyes kamerákhoz. Ezzel a rendszerrel pontosan tudni fogja, mi áll a jármű mögött vagy körül. Alkalmas személygépkocsikhoz, kisteherautókhoz, kisbuszokhoz, lakókocsikhoz, buszokhoz, teherautókhoz, félpótkocsikhoz, mezőgazdasági gépekhez és egyéb járművekhez. A monitor egy állítható konzollal van felszerelve, amelyet a kívánt helyre rögzít, és egy napellenzőt.

Hibrid monitor tolató kamerákhoz - két AV bemenet

ahd és cvbs autó monitor parkolás tolatás

2 kamera csatlakoztatható a monitorhoz - AHD vagy CVBS. A jármű igényétől és típusától függően választhat és kombinálhat kínálatunkban fényképezőgépeket, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A kamerák 4 tűs kábeleken keresztül csatlakoznak a monitorhoz. A monitor kábelekkel rendelkezik a kamerák csatlakoztatásához és a monitor áramellátásához. A kamerák áramellátása közvetlenül a monitorról történik, így már nem szükséges külön a forráshoz csatlakoztatni őket, ami megkönnyíti a telepítést, és a kamerát bárhová a járműbe helyezheti. A monitor kapcsolókábeleket is tartalmaz, amelyeken keresztül csatlakoztathatja a fényképezőgépet a tolatólámpákhoz. Ha hátramenetet kapcsol, a tolatókamera automatikusan megjelenik a monitoron. A monitor második bemenete a kamerán kívül használható pl. DVD / VCR-hez.

Autós monitor a kényelmes tolatáshoz

hibrid autómonitor a parkoláshoz

Abban az esetben, ha a monitort más módon kell felszerelni, mint a konzollal (amit a csomag tartalmaz), kínálatunkban további háromféle állványt találhat, amelyek lehetővé teszik a monitor felhelyezését például szélvédőre vagy szükséges. Abban az esetben, ha a fényképezőgépet pótkocsira kell helyeznie, amely képes eltávolítani az autóból vagy teherautóról, e-boltunkban megvásárolhatja a tolatókamera csatlakozókábelét pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz . Ez biztosítja a tolatórendszer egyszerű leválasztását és újracsatlakoztatását.

autó figyeli a tolatás parkolását

Jellemzők:

5 hüvelykes tolató monitor
mind az AHD, mind a CVBS jelre
A beállítások széles skálája a kijelzőmenüben
2 kamera csatlakoztatásának lehetősége
Különböző kamerakijelzési lehetőségek

Monitor műszaki specifikációi:

Modell: PROFIO-W50
Monitor: 5 "-es LCD képernyő
Rendszer: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Képarány: 16: 9/4: 3
A monitor felbontása: 800x480 RGB
Kijelző láthatósága: 70 ° mindkét oldalról
Kompatibilis jel: AHD720P / 960P / 1080P / CVBS jel (AHD + CVBS jel)
Bemenetek: 2x AHD / CVBS csatorna (AV1 DVD, videomagnó vagy egyéb eszköz az autóban, AV2 tolató kamera - ha hátramenetet kapcsol, a kép automatikusan AV2-re vált)
Fényerő: 500 cd / ㎡
Felvétel: nem
Kijelző elrendezése: 1/2 kamera
Az OSD beállításának lehetősége: fényerő, kontraszt, hangerő, nyelv
Tápegység: DC 9-32V
Audio bemenet: igen 1x
Csatlakozó: 4 tűs csatlakozó
Fekete szín
Távirányító: igen
Az LCD kijelző méretei: 14 x10 x 2,5 cm
Napellenző: igen


Csomag tartalma:

1x 5 "LCD-monitor
1x Monitor rögzítő konzol
1x kábel 2 bemenettel a kamerákhoz
1x távirányító
1x csavar készlet
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek