360 ° -os HD panoráma kém kamera WiFi + IR LED-del

Termék kódja: 10-150 Kérdésem van
újdonságok 360 ° -os HD panoráma kém kamera WiFi + IR LED-del
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 46 668 Ft
Ár ÁFA-val 56 000 Ft
- +

Termékleírás 360 ° -os HD panoráma kém kamera WiFi + IR LED-del

360 ° -os HD panoráma kém kamera WiFi + IR LED-del. Ezzel a fényképezőgéppel tényleg figyelemmel kísérheti a hely teljes terét - így mindent elkaphat.   Mozgásérzékeléssel és halszem szemlélővel és 100 négyzetméteres teljes lefedettséggel rendelkezik, így minden helyet elfoglal. Az ilyen széles körű lefedettséghez legalább négy közös kamera szükséges, de a 360 fokos panorámakameránknak köszönhetően sok pénzt takarít meg .

A fényképezőgép támogatja a WiFi-t , lehetővé téve a falon vagy mennyezeten történő könnyű telepítést , valamint a mobiltelefon vezérlésének képességét. Töltsd le a mobiltelefonodat (iOS, Android) az okostelefonodba, párosd mindkét eszközt, és elkezd játszani a képet valós időben. A biztonsági kamera csatlakoztatható házi útválasztóhoz a WiFi vagy a Hot Spot segítségével, így bármikor és bárhonnan megtekintheti a képet a mobiltelefon használatával. A beolvasott kameraképet úgy módosíthatja, hogy ujját ujjaival az okostelefonon lenyomva állítja be az ideális szöget, vagy akár 5 megjelenítési mód közül is elérhető . Mindegyik mód teszi a panoráma kamerát ideális beltéri használatra.

biztonsági kamera - halszem

A panoráma fényképezőgép mozgásérzékeléssel is rendelkezik , így a mobiltelefon minden egyes mozgása esetén mindig figyelmeztető jelzést kap a mobiltelefonra . A kamera figyelmeztető hangjelzésének beállítása a nemkívánatos vendégek figyelmeztetésére és a megfigyelt terület figyelmeztetésére. A tökéletes módja annak, hogy mindig otthona , irodája, boltja vagy garázsja legyen a távollétében. A fényképezőgépnek nincs semmi probléma a gyenge fényviszonyokkal, vagy akár az abszolút sötétséggel az infravörös LED-fénynek köszönhetően . Még mindig ugyanazt a kiváló minőségű HD képminőséget tartja, és 9 méteres éjszakai látást biztosít.

biztonsági kamera 360

A kamera kétirányú kommunikációt is kínál , mivel beépített nagy érzékenységű mikrofonja és hangszórója van. Hallgassa meg hallgatni és beszélgetni a gyermekeit vagy kedvenceit mobiltelefonon keresztül a videó megtekintésekor a munka közben. A rögzített rekordok a H.264 tömörítésen keresztül csökkentik a fájlméretet, majd egy max . 32 GB-os (nem tartozék) támogatott mikro SD-kártyán tárolják őket . Ha az SD kártya memóriája megtelt, elkezdi a felvételt egy hurokba, és felülírja a legrégebbi rekordokat, így nem fogja elveszteni az aktuális képeket.

panorámás kamera

Jellemzők:

Teljes HD valós idejű videó
Kétirányú kommunikáció
Mozgásérzékelés és automatikus riasztás
Felvétel hurokban
WiFi kapcsolat
Éjszakai infravörös látás

Műszaki adatok:

Videó felbontás: HD 1280x960
Hang: Beépített mikrofon és hangszóró
Memória: Támogatja a 32 GB-os micro SD kártyát
Működési hőmérséklet: -10 ~ 50 ° C belső hőmérsékleten
Rendszerintegráció: iOS 6.0 vagy újabb, Android 4.0 vagy újabb verzió.
Méretek: (W) 70 mm x (H) 36 mm
Súly: 60 g

Csomag tartalma:

1x 360 ° panoráma kamera
1x USB kábel
1x váltóáram 220V / USB adapter
1x Szerelési tartozékok
1x 3M matrica
1x tasak 2 csavarral
1x Felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek