4 csatornás autókamera DVR felvevő + GPS/WIFI/4G + valós idejű monitorozás - PROFIO X6

Termék kódja: 55-229 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 166 668 Ft
Ár ÁFA-val 200 000 Ft
- +

Termékleírás 4 csatornás autókamera DVR felvevő + GPS/WIFI/4G + valós idejű monitorozás - PROFIO X6

4 csatornás autókamerás DVR felvevő + GPS/WIFI/4G + 120°-os látószög. Monitoring kamerákról valós időben - PROFIO X6 a PROFIO ELECTRONICS-tól. Komplett felügyeleti rendszer személygépkocsihoz vagy kisteherautóhoz, teherautóhoz stb., mint GPS nyomkövető eszköz WIFI és 4G SIM támogatással a vezetés tökéletes , valós idejű áttekintése érdekében.

Autókamera távoli GPS-felügyelettel – olyan funkciókat kínál, mint a GPS Tracker és az élő GPS-es online járműkövetés telefonos alkalmazáson (Android/iOS) vagy PC webes platformon keresztül, valamint hangrögzítést a fő kamera helyén. A kamera beállításához AHD-kompatibilis 5"/7"/10" monitort kell használnia (közvetlenül kínálatunkból választhat)

PROFIO X6 - 4 csatornás wifi autós kamera 4G SIM FULL HD

PROFIO X6 - 4 csatornás wifi autós kamera 4G SIM FULL HD

A rendszer valós idejű ÉLŐ képet is kínál a kamerákról. Ez egy 4 csatornás autós DVR, beépített FULL HD 1080P elülső kamerával , 120°-os látószöggel és bármilyen további 3 kamera csatlakoztatásának lehetőségével a jármű külső vagy belső oldalára (oldalsó, hátsó, tolató), amelyet közvetlenül üzletünkben is megvásárolhat 4PIN csatlakozóval (a járműbe beépített kamerák is használhatók). A külső kamerák 3x Full HD felbontással vagy 1x Full HD + 2x HD kombinációval csatlakoztathatók . Beépített felvevő, amely lehetővé teszi mind a négy kameráról egyidejű felvételt . Nyílás 2x SD memóriakártya számára 256 GB -ig, azaz legfeljebb 512 GB tárhely. A kamera 12/24V-os tápegységre csatlakoztatható

Felügyeleti rendszer 4G SIM támogatással és további 3 kamera csatlakoztatásával ÉLŐ megfigyeléshez és róluk történő rögzítéshez

autókamera profio x6 4 kamera bemenet

Minden bizonnyal érdekes lesz a Wifi 4G hotspot létrehozásának támogatása behelyezett 4G SIM-kártyán keresztül . A kamera hangot is rögzíthet a mikrofonon keresztül , amely közvetlenül a fő kamera testében található. A képek legfeljebb 256 GB-os támogatott SD-memóriakártyára menthetők – a készülék két SD-kártyanyílással rendelkezik . A kamera teste kiváló minőségű anyagokból készült, így ellenáll a magas hőmérsékletnek vagy az extrém hidegnek (-20°C és 70°C között). A beépített G-Sensor, a ciklikus rögzítés, a kamera képének forgatása, átfordítása és tükrözése magától értetődő. A 3M matricának köszönhetően a kamerát a szélvédőre rögzítheti.

Élő GPS helymeghatározás valós időben és élő képkövetés akár 4 kamerával

4 csatornás wifi autós kamera

Opcionális tartozékok - akár 3 külső kamera csatlakoztatásának lehetősége 4 PIN-es csatlakozóval

Lehetőség akár 3 külső kamera vásárlására (csatlakoztatására) 4PIN csatlakozóval, amely lehetővé teszi a kamerák szükség szerinti kombinációját (a rögzítés típusától vagy méretétől és a kamera preferált kialakításától függően , éjjellátóval vagy anélkül, stb.). Személygépkocsi esetén a kamerákat úgy konfigurálhatja, hogy rögzítsék a jármű oldalait és a jármű mögötti teret. Autóbusztól eltérő közlekedési eszköz esetén kombinálható olyan kamerák, amelyeknél 2 kamera rögzíti a busz bejárati ajtaját és 1 kamera rögzíti a jármű mögötti teret vagy a sofőr viselkedését. A kamera beállításához bármilyen 4PIN csatlakozós MONITOR csatlakoztatása szükséges a kamerához, amelyen a vezető áttekintést kap a kamerákról és azok rögzítéséről (illetve tolatásnál is segítségül szolgálhat) vagy módosíthatja a kamera beállításait. A monitor használatakor a kamera a mellékelt távirányítóval állítható. A monitor és a külső kamerák nem részei a csomagnak, de megrendelhetők tőlünk.

A PROFIO X6 rendszer kapcsolási rajza - egy univerzális kamerarendszer járművekhez

profio x6 - univerzális kamera személygépkocsikhoz, teherautókhoz, kisteherautókhoz

Zárható kivitel

A manipulációbiztos, zárható kialakítás biztonságos illeszkedést biztosít, amely megakadályozza a fizikai hozzáférést a microSD-kártyanyíláshoz és a SIM-kártyanyíláshoz , nagymértékben csökkentve az adatok manipulálásának kockázatát.

profio x6 kamerazár SD kártya és SIM

Beépített SOS gomb

Az SOS gomb be van építve a műszerfali kamerába, amely lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy értesítsék a flottakezelést vagy más személyt vészhelyzet vagy potenciálisan veszélyes forgatókönyv esetén. A gomb megnyomásakor gyorsan értesítést küld a rendszernek.

Sürgősségi riasztások – Az SOS gomb megnyomásakor az adminisztrátor vagy más felhatalmazott személy automatikus riasztást kap az autó pontos GPS-koordinátáival a szoftver műszerfalán keresztül, lehetővé téve számukra, hogy gyorsan beavatkozzanak és segítséget nyújtsanak a vezetőnek.

profio x6 - full fd kamerarendszer az autóhoz

Kettős memóriakártya foglalat

A fényképezőgépben 2 memóriakártya foglalat található, amelyek kapacitása 256 GB lehet . Összességében a kamera legfeljebb 512 GB tárhellyel rendelkezhet. A kártyán tárolt felvétel körülbelül 2 GB óránként 1 rögzített csatornánként Full HD felbontásban. A csomag nem tartalmazza a memóriakártyákat.

wifi autós kamera profio x6 dual slot sd kártya

Külső GPS modul 3 m kábellel

A legtöbb autós kamerában közvetlenül a kameraházba van beépítve GPS modul, ez időnként problémákat okozhat a GPS-jel keresése során, különösen, ha a szélvédő további felületkezeléssel rendelkezik, például szélvédőfűtés, stb. A Profio X6 autókamera fel van szerelve egy külső GPS-modul, amely egy hosszú, 3 méteres kábellel rendelkezik , így a GPS-modult bárhol elhelyezheti a járműben.

4 csatornás DVR teherautóhoz, kisteherautóhoz, buszhoz, munkagéphez - tökéletes videofelvétel - nincs holttér

dvr rendszer

A járműhöz mobiltelefon-alkalmazáson , valamint PC-n vagy táblagépen a WEB platformon keresztül csatlakozhat .

A térkép megmutatja az aktuális tartózkodási helyét idővel, sebességgel és GPS-koordinátákkal. Az alkalmazás támogatja az élő előnézeti funkciót is, valós időben. A felügyeleti rendszerben (alkalmazás, web platform, PC szoftver) több eszközt is felügyelhet.

Átirányítás a WEB platformra

profio x6 webes platform alkalmazás

CMSV7 Android alkalmazásCMSV7 IOS alkalmazás
Android alkalmazás IOS alkalmazás

Élő, valós idejű megfigyelés – Nézze meg a műszerfalról készült felvételeket bármikor, bárhol

Élő, valós idejű megfigyelés - kamera profio x6

Wifi internet a járműben - 4G HOTSPOT

Csak helyezzen be egy 4G SIM-kártyát , és könnyen csatlakozhat az internethez. A SIM kártya készülékbe való behelyezése után aktiválhatja a hotspot funkciót és ez létrehoz egy 4G WiFi hozzáférési pontot (az adatszolgáltatást a SIM kártyán kell aktiválni). Támogatja a 2G GSM, 3G WCDMA és 4G (LTE) adatátvitelt. Így szinte bárhol csatlakozhat a nagy sebességű internethez, ahol van lefedettség. A motor beindítása után a wifi hotspot automatikusan bekapcsol.
Wifi internet a járműben - 4G HOTSPOT profio x6

Hurokfelvétel – Ciklikus felvétel

Ha megtelik a behelyezett micro SD kártya tárhelye, automatikusan felül tudja írni a régebbi fájlokat újabbakkal, így a fájlok folyamatosan megújulnak.

camera profio x6 - Felvétel hurokban – ciklikus felvétel

Megbízható balesettanú – beépített G érzékelő

A Profio X6 autókamera a beépített G-szenzornak köszönhetően válsághelyzetekben is megbízható partner. A fényképezőgép automatikusan érzékeli az ütközést , és zárolja a fájlt, hogy ne törlődik automatikusan. Az ilyen fájl egy dedikált mappában tárolódik, ahonnan nem törölhető a hurokrögzítés funkcióval.

autós kamerák g sensor profio x6

Folytonos felvétel

A videókat a rendszer 5 percenként menti a micro SD kártyára. Ha az SD-kártya megtelt, a régebbi felvételek automatikusan törlődnek, és újakkal cserélődnek.

autós kamerás full hd felvétel egy hurokban

Támogatja a WDR funkciót (széles dinamikatartomány)

Ez az autókamera támogatja a WDR funkciót, a WDR a kamerákon alkalmazott csúcstechnológia , függetlenül attól, hogy a környezet túl világos vagy sötét, vagy van-e árnyék, tükröződés, homály stb . a legsötétebb és legvilágosabb területek.

támogatja a Profio X6 WDR funkciót

WDR - széles dinamikatartomány - autókamerák

profi elektronika A Profio Tracking Cam X6 kamera az új PROFIO ELECTRONICS márka csúcsterméke, amely szorosan specializálódott olyan innovatív kamerák fejlesztésére és gyártására, amelyek új dimenziót hoznak a mindennapi használatba.

Leírás:

Processzor: Hi3521A
Operációs rendszer: Linux
TV rendszer: PAL
Videó tömörítés: H.264
Felbontás: 1080P/720P/960H/D1/CIF
Csatornák száma: 4
Hangtömörítés: G.726
Hangfelvétel: igen
Tárhely: 2xSD kártya max. 256 GB (nem tartozék)
Előlapi kamera: Igen, AHD 1080P
AV kimenet: CVBS
Riasztás bemenet: 4
GPS: igen
Wi-Fi: igen, 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Tápellátás: DC:8V~36V
A fő kamera méretei: 141,5 mm (sz) x 83 mm (h) x 47,5 mm (m)
Üzemi hőmérséklet: -20°C és 70°C között


Csomag tartalma:

1x Profio X6 DVR rendszer
1x külső GPS modul 3 m kábellel
1x összeszerelő készlet
1x hálózati hosszabbító kábel (hossza 5 m)
1x tápkábel
1x távirányító
2x kamerakulcs
1x kézikönyv

profio x6 csomag tartalma

Hozzászólások

Egyéb termékek