4 kamera WiFi parkolási rendszer + 7" LCD REC a mikro SD-n

Termék kódja: 19-076 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 133 332 Ft
Ár ÁFA-val 160 000 Ft 211 600 Ft
- +

Termékleírás 4 kamera WiFi parkolási rendszer + 7" LCD REC a mikro SD-n

4 kamera WiFi parkolási rendszer + 7" -os LCD kijelző micro SD felvétel. WiFi parkolási rendszer felvételt, mint egy fekete doboz a különböző helyzetekben, nem csak amikor a készüléket a parkolást és a tolatást készlet. Jelátvitel alapuló alkotások WiFi jel kamerák megkönnyíti a kamerák telepítését, és a fő előnye, hogy nem korlátozza az összekötő kábelek húzását, hanem a DVR-felvevő is.

Vezeték nélküli fordított kamera monitorral - 4x fényképezőgép + 7 "-es LCD-lejátszó, SD-kártyára való felvétel 128GB-os (videó és hang) a PROFIO Electronics márkájából. Ez a technológia megkönnyíti a munkát és különösen a biztonságos járműmozgás érdekében . rendszereit a lehető legszélesebb körű járművekre, például nagyobb autókra, kisteherautókra, teherautókra, építőipari és mezőgazdasági gépekre összpontosítja, ez a Wifi-rendszer nagy lehetőségeket kínál számos más tevékenységben való felhasználásra, ahol szükséges, hogy teljes körű áttekintést kapjon arról, hogy körülöttünk történik, és figyelemmel kíséri a munkát.
parkolás kamera wifi profio
A kamera felvételeket készít, és egy 128 GB-os SDXC memóriakártyára tárolja. A rekordot VGA felbontásban rögzítik, és 128 GB-os memóriakártyán több mint 200 óra (8 nap) rekordot takaríthat meg egy kamera vagy 50 óra mind a 4 kamera számára. Digitális, vezeték nélküli hálózati garantálja a jelátvitel max 100m, és a jel is elég erős, hogy ne zavarják a nagy fém alkatrészek a jármű vagy a rakomány. A videofelvétel mellett a micro sd hangfelvételeket is tárol .
Ez a készlet tartalmaz 1x WiFi DVR 7" monitor az autó és 4x-es WiFi tolatókamera. Monitor kamerával van felszerelve, állítható konzol, ahol elhelyezheti a szükséges helyet. A WiFi irányváltó halmaz széles körű használat, köszönhetően a nagy -Teljesítmény WiFi antenna alkalmas nem csak az autók, hanem van, minibusz, autóbusz, teherautó, pótkocsi, félpótkocsi, mezőgazdasági vagy építőipari gép és egyéb járművek. IP szintű kamera védelem akár IP66 vízálló, porálló, és ellenáll a kár .

WiFi visszaállító szett DVR-felvevővel és extra hosszú WiFi-csatlakozás 100 m-ig.

parkolókamerák a járművek számára

Lehetőség van akár 4 WiFi kamera csatlakoztatására a WiFi DVR monitorhoz egyidejűleg, különösen nagyobb motoros járművekre történő telepítésekor, ahol több nézetre van szükség különböző szögekből. Ezzel a rendszerrel pontosan tudja, mi van a jármű mögött vagy körül. A LED-monitor kontrasztja 300: 1 800x480 felbontással. A 150 ° -ig terjedő széles látószögű objektív infravörös éjszakai látással is rendelkezik. A WiFi jel 100 m-ig terjedő tartományban van , ami garantálja, hogy a visszavezető kamera minőségi vételt kap. A monitor egyszerű OSD menüvel rendelkezik , amelyen keresztül beállíthatja a fényképezőgépet az Ön igényeinek megfelelően. Az LCD monitoron mind a négy kamerát egyszerre több változatban is megjelenítheti, hogy két kamerát jelenítsen meg, vagy váltson a kamerák között. A kapcsolóáramkörön keresztül a fényképezőgép a visszafelé irányított lámpákhoz csatlakoztatható, hogy a váltáskor automatikusan váltson a kiválasztott kamerára.

A kamerákkal ellátott LCD-monitor különböző módon csatlakoztatható, a hátramenet vagy a jármű elindítása után bekapcsol. A DVR monitornak van egy kép tükrözési funkciója is, amely lehetővé teszi, hogy a kamerákat a jobb és a bal oldali oldalról megjelenítse. Tartalmaz egy távvezérlőt is , amely egyszerűsíti a vezérlést a kamerák váltásakor, vagy gyorsan beállítja a képet

Lehetőség a fényképezőgép funkcióinak tükrözésére + lehetőség arra, hogy az LCD-n minden kamerát egyszerre vagy minden egyes kamera külön-külön láthasson

Abban az esetben, ha a monitort másképp kell szerelni, mint a konzolon (ami a csomagban található), ajánlatainkban további három típus áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a monitorot könnyen elérhető helyre lehessen csatolni.

4 kamera fordított rendszer kombájnhoz

  • WiFi DVR 7 "TFT monitor
  • DVR felvételi funkció akár 4 kameráról
  • A monitor lehetőséget biztosít akár 4 WiFi kamera csatlakoztatására
  • Szerelés kábelek húzása nélkül

A műszaki előírások figyelése:

Modell: Profio Clear View S7
7 "LED monitor
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
A monitor felbontása: 800 x 480
Bemenetek: 4 csatornás 2,4 G WiFi videojel bemenet
Kontraszt: 300: 1
Állítható: fényerő, kontraszt, szín
Tápegység: DC 12V-24V
Áramfelvétel: 5W
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 60 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 70 ° C között
Méretek: 180 x 121 x 24 mm

A fényképezőgép műszaki adatai:

Modell: Profi parkoló kamera S7
Képérzékelő: SHARP 1/4 CMOS
Felbontás: 420 TV-vonal
WiFi kapcsolat: 2,4G WiFi 100 méteres tartományban
Minimális világítás: 1 LUX
IR éjszakai látás: igen
Megtekintési szög: 150 °
IP védelem: IP 66 vízálló, porálló, károsodásálló
Áramfelvétel: 3W
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 60 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 70 ° C között
Méretek: 86,5 x 77 x 75 mm

Csomag tartalma:

1x 7 "TFT WiFi DVR monitor
4x WiFi fordított kamera
1x Távirányító
1x Kézikönyv

parkolás kamera készlet csomag tartalma

Hozzászólások

Egyéb termékek