4G WiFi és SIM kettős autó kamera Live alkalmazással + GPS - PR

Termék kódja: 55-209 Kérdésem van
újdonságok 4G WiFi és SIM kettős autó kamera Live alkalmazással + GPS - PR
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 123 000 Ft
Ár ÁFA-val 147 600 Ft
- +

Termékleírás 4G WiFi és SIM kettős autó kamera Live alkalmazással + GPS - PR

4G HOTSPOT WiFi és SIM kettős autó kamera élő alkalmazással + GPS - PROFIO X4. Felhő kettős kamerás autó valós idejű távfelügyelethez. GPS nyomkövető eszközök WiFi és 4G SIM támogatással rendelkező járművekhez a vezetés tökéletes áttekintéséhez. Kettős autó kamera távoli GPS-figyeléssel - PROFIO X4 1080p és 720p + 4G + Élő nyomkövető alkalmazás . Ez a PROFIO Electronics Tracking Cam X4 autókamera olyan funkciókat kínál , mint a GPS Tracker , a jármű online GPS online követése a telefonon vagy a PC-n lévő alkalmazáson keresztül, valamint az élő kép valós időben történő megjelenítése a kamerából. Ez egy kettős autós kamera (elülső és külső), amely lehetővé teszi mindkét kameráról a felvételt, az elülső kamera FULL HD 1920x1080p felbontású, 120 ° -os szöggel. Értékelni fogja a WiFi 4G hotspot létrehozásának támogatását is a behelyezett 4G SIM-kártyán keresztül . A kamera hangot közvetlenül a fő kamera testében elhelyezett mikrofonon keresztül is rögzíthet.

A képeket egy támogatott micro SD memóriakártyán tárolhatja, legfeljebb 128 GB-ig . A fényképezőgép háza minőségi anyagokból készül, ami ellenáll a magas hőmérsékletnek vagy az extrém hidegnek . Lehetőséget kínál a SIM és a Micro SD kártya zárolására a rekordok illetéktelen szerkesztése ellen. Nagyon érdekes funkció a jármű motorjának távoli leállításának lehetősége (relét használva) járműlopás esetén is. Szükség esetén (SOS, áramkimaradás, automatikus akkumulátor meghibásodás) a kamera a mellékelt külső akkumulátoron is működik egy 450 mAh kapacitású kábelen. Ennek a kamerának nincsenek gombjai közvetlenül az eszközön, így megakadályozza az esetleges manipulációt és megkísérli a felvételek szerkesztését / törlését.

Felhős autókamerák kettős távfelügyelethez + valós idejű megfigyeléshez

kettős felhős profi x4 autó kamerarendszer GPS-szel

Van egy külső SOS gomb is a kábelen, és vészhelyzet esetén 3 másodpercig megnyomhatja az SOS riasztás aktiválásához. Ezután a kamera SOS SMS-t küld az előre beállított telefonszámokra, és elkezdi tárcsázni a telefont. hívásig. Értékelni fogja a rezgés riasztás funkciót is - A vibrációs riasztás akkor aktiválódik, amikor a motor 5 perc múlva leáll. Ha rezgést észlel a parkoló járműben, a Tracksolid APP értesítést küld erről. Vezetői viselkedés elemzése - A beépített 9 tengelyes G érzékelő lehetővé teszi, hogy a kamera jobban elvégezze a vezető viselkedésének elemzését. Nem megfelelő vezetői magatartás esetén, például gyors gyorsulás, erős fékezés vagy nagy motorfordulatszám esetén az autó kamera figyelmezteti Önt az alkalmazás segítségével, és ezzel egyidejűleg elmenti a vezetési rekordot az SD kártyára, valamint a Felhőbe szerver. A Profio Tracking CAM X4 ideális és kifinomult módszer az autó biztonságának növelésére folyamatos ellenőrzéssel, vagy átfogó megoldás a vállalatok számára a flotta mozgásának figyelemmel kísérése szempontjából.

A PROFIO Cloud kamerarendszerek egyes modelljeinek összehasonlítása

professzionális jármű kamerafelhő rendszerek

profi autókamerák profio - összehasonlítás

PROFIO X4 autós kamera járművédelmi funkciókkal és valós idejű távfelügyelettel

Élő videót nézhet a kamerából egy "Tracksolid " nevű, szabadon elérhető mobilalkalmazáson keresztül (Android / iOS támogatás), vagy a PC-n lévő webplatformon keresztül. Ezzel az alkalmazással valós időben is nyomon követhető a jármű online GPS-pozíciója a térképen. A kábelkészletet közvetlen csatlakoztatásra tervezték a 12 / 24V biztosítékdobozzal, lehetővé téve az autó kamera állandó áramellátását. Előny egy kettős kamerarendszer , amely az első vagy a hátsó kamerákról biztosítja a felvételeket. Tud-e csatlakozni a jármű a mobil telefon alkalmazás, valamint a PC platform vagy tabletta. A térkép megmutatja az Ön aktuális helyzetét, az időt, a sebességet és a GPS koordinátákat. Az alkalmazás valós időben támogatja az élő nézet funkciót is.

járművédelmi funkció - profio x4 kamera

Tud-e csatlakozni a járművet keresztül az alkalmazás a mobiltelefon, valamint az internetes platformot, a PC-n vagy tabletta.

A térkép megmutatja az Ön aktuális helyzetét, az időt, a sebességet és a GPS koordinátákat. Az alkalmazás valós időben támogatja az élő nézet funkciót is.

mobil alkalmazás trackolid - profio x4

Élvezze a GPS nyomkövetést közvetlenül a www.tracksolid.com internetes felületen keresztül

Nincs szükség semmilyen szoftver telepítésére. Minden elérhető az interneten keresztül egy asztali számítógépen, laptopon, táblagépen vagy mobiltelefonon található böngészőből. Az alapvető funkció a gépjármű nyomon követése, legyen az autó vagy teherautó. Ha a jármű online állapotban van, akkor a térképen látni fogja az aktuális helyzetét, és nyomon követheti az útvonalát. Ha offline állapotban van, megjelenik az utolsó ismert helye. Minden járműnek megvan a maga egyedi azonosító száma a regisztráció után, és ennek az azonosítónak a használatával megtalálhatja a vezetési nyilvántartást a vezetési előzményekben (7 napos előzmények). Az archivált út elindítása után láthatja a mozgást a térképen. A részletes menetrendben láthatja, hogy a pontos jármű mely időpontban és milyen címen tartózkodott abban a pillanatban. A GEO FENCE funkció lehetővé teszi e-mail értesítés küldését, amikor elhagyja a megjelölt helyet (ha a jármű vezetője véletlenül elhagyja a tervezett útvonalat). A funkciók használatához vásárolnia kell egy követési licencet.

GPS autókövetés - profio x4
mobilalkalmazás trackolid profio x4

Videóesemények a felhőbe

Súlyos baleset, ütközés vagy rendellenes viselkedés esetén a videó automatikusan feltöltődik a felhőbe . A 4G kapcsolatnak köszönhetően nagyobb adatsebességet és nagyobb lefedettséget érhet el, lehetővé téve azonnali reagálást vagy cselekvést.

viedo felhőátvitel - profio x4 kamera

DBA - A vezetési magatartás elemzése

A vezető viselkedésére vonatkozó adatok figyelése, beleértve az erős gyorsulást, a nagy fékezést és az extrém kanyarokat, segít csökkenteni a flotta baleseteit és javítani az üzemanyag-takarékosságot.

vezetői viselkedési elemzés - profio x4

Távirányító

Ez az egyedülálló rendszer lehetővé teszi a felvételek lejátszását a kameráról. Az a lehetőség, hogy fényképet készítsen pillanatfelvételről vagy videofelvételről közvetlenül a kameráról. A távoli motorleállítási funkció remek eszköz lopásvédelemként. A rezgésjelző figyelmezteti Önt a nem kívánt ütésekre (behatolás autóba, ütközés vagy baleset).

a jármű távirányítója - profio cam x4

Wifi csatlakozási pont

A motor beindításakor a WiFi hotspot automatikusan bekapcsol. A hotspot neve "IMEI", míg a jelszó az IMEI utolsó nyolc számjegye. Csak annyit kell tennie, hogy megnyitja a Car-Matrix alkalmazást, csatlakozik a megfelelő WiFi-hez, majd könnyedén lejátssza a felvételeit vagy módosíthatja a beállításokat.
wifi hotspot 4G - autós kamera profio x4

4G nagy sebességű adatátvitel

Csak helyezzen be egy 4G SIM-kártyát, és egyszerűen csatlakozhat az internethez. A Profio Tracking Cam X4 támogatja a 2G GSM, 3G WCDMA és 4G adatátvitelt. Így szinte bárhol csatlakozhat a nagy sebességű internethez.

4G nagy sebességű adatátviteli kamera profio x4

Vibrációs lopásgátló

Ha az ACC be van kapcsolva, a riasztás és a jelzőfények azonnal leállnak. A készülék a gépjármű motorjának leállítása után 5 perccel a jármű védelmi módjára kapcsol. Ha a kamera érzékelői érzékelik a jármű rezgéseit, akkor a riasztás megszólal, és 10 másodpercen belül értesítést küld az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül.

Vibrációs lopásgátló - profio x4 autó kamera

Üzemanyag / áramkimaradás

Amikor a telefon értesítés útján behatoló riasztást kap, lehetőség van motor leállítási parancs elküldésére. Csak biztonsági okokból lehetséges, és csak abban az esetben, ha az eszköz rendelkezik az azonosított GPS-pozícióval, és a jármű sebessége kevesebb, mint 20 km / h.

Az üzemanyag-ellátás leállítása - autóprofilok profio x4

Élő valós idejű követés

A CarMatrix mobilalkalmazás segítségével bármikor és bárhol megnézheti képeit az autó kamerájából közvetlenül az okostelefonján.

Élő valós idejű megfigyelés - profio x4 kamera

Beépített G-érzékelő

Vészfékezés, ütközés vagy ütközés esetén a G-érzékelő súlyosnak értékeli a helyzetet, és automatikusan megkezdi a felvételt. Ezután lezárja a videofájlt a baleset során. Ez a videó bizonyítékként szolgálhat a baleset esetén.

funkció g-szenzor profio x4 autó kamera

SOS segélyhívás

Vészhelyzet esetén 3 másodpercig megnyomhatja az SOS gombot az SOS riasztás aktiválásához. Ezután a kamera SOS sms-eket küld az előre beállított telefonszámokra, és megkezdi az előre beállított számok újratárcsázási ciklusát a hívás fogadásáig.

sos sürgősségi gomb - professzionális x4 kamerás autó

Járműpark kezelése

Ha cége járműparkkal rendelkezik, akkor egyszerre nyomon követheti őket egy számlán. A Tracksolid platformunk segítségével számos fiókot követhet egy fiókban. Kényelmes, ha folyamatosan figyelheti flottáját.

járműpark kezelése - professzionális x4 kamera

FULL HD 1080 videó minőség

A Profio Tracking Cam X4 tökéletes képképességet nyújt. A felvételeket nagy tisztasággal rögzítjük. Minden, amit e kamera rögzít, sima és lenyűgöző videókba kerül. Eljött az idő, hogy éles és gyönyörű felvételeket élvezzen.

FULL HD 1080 videó minőség - kamera profio x4 kamera

Folytonos felvétel

A videókat 3 percenként tároljuk a micro SD kártyán (a beállításoktól függően). Ha az SD kártya megtelt, a régebbi felvételek automatikusan törlődnek és újakra cserélődnek.

Hurokfelvétel SD-kártyára - profio x4

WDR (Wide Dynamic Range) támogatás

Ez a kamera támogatja a WDR funkciót. A WDR a kamera csúcstechnológiája, függetlenül attól, hogy a környezet túl világos vagy sötét. A kamera képe mindig tiszta és világos.

WDR funkció támogatás - profio x4 autó kamera

Teljes 3 sávos lefedettség

A vakfoltok csökkentése érdekében a Profio követőkamera X4 120 ° -os nagylátószögű üveglencsét használ, amely kényelmesen rögzít 3 sávot az utakon. A kamera nagyon érzékeny, és pontos és részletes képfelvételt tesz lehetővé.

120 fokos nagylátószögű, teljes üveg lencse Profio x4

Specifikációk:

Modell: PROFIO Tracking Cam X4
Processzor: ARM Cortex A53 négymagos 1,4 GHz
Operációs rendszer: Android 8,1 GO
Flash memória: eMMC 16G
RAM memória: LPDDR3 1 GB
GPS + BDS, GSM és WCDMA, 4G,
Videofelbontású elülső kamera: Full HD 1080p 30 kép / mp sebességgel, H.264 kódolással, felvételi szög 120 °
Videofelbontású külső kamera: 720p, felvételi szög 100 °
Wi-Fi: 802.11 b / g / n, 2.4 GHz frekvencia, hotspot
Távfelügyelet: PC és alkalmazás - PC interfész: www.tracksolid.com, APP mobilhoz: Tracksolid
Élő monitorozás: Mindkét kettős webkamera, vagy az APP segítségével
G-érzékelő: igen (6-utas)
Mikrofon: Igen
Beépített hangszórók: Igen
Micro SD támogatás: akár 128 GB
USB adat interfész: Micro USB 5 tűs
Külső akkumulátor: 450mAh
Tápellátás: 12V - 24V
Üzemi hőmérséklet -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)
A fő kamera méretei: Szé / Ma / Mé 6,8 x 4,8 x 10,9 cm
A kamera külső méretei: Szé / Ma / Mé 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
A fényképezőgép súlya: 225 g

a csomag tartalma - cam profio x4

profio elektronika A Profio Tracking Cam X4 az új PROFIO ELECTRONICS márka csúcsterméke, amely az innovatív kamerák fejlesztésére és gyártására specializálódott, amelyek új dimenziót hoznak a mindennapi gyakorlatban való használatukba.

Hozzászólások

Egyéb termékek