7" monitor IP68 vízálló + 4 bemenet VGA kamerákhoz + távirányító

Termék kódja: 15-057 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 70 000 Ft
Ár ÁFA-val 84 000 Ft
- +

Termékleírás 7" monitor IP68 vízálló + 4 bemenet VGA kamerákhoz + távirányító

7"-es monitor IP68-as vízálló védelemmel autókhoz/gépekhez/hajókhoz + 4 bemenet VGA kamerákhoz + távirányító. Ez a strapabíró teljesen fém univerzális monitor sokféle felhasználási lehetőséget kínál. A monitor és a kamera kiváló minőségű kialakítása lehetővé teszi, hogy tisztán és élesen látni az összes részletet.   Lehetősége van 4 VGA szabványú tolatókamerát csatlakoztatni, amit különösen értékelni fog, ha nagyobb gépjárművekre, csónakokra, utánfutókra, munkagépekre stb. szereli fel, ahol többféle nézetre van szüksége különböző szögekből. A kamerák akkor is nagy előnyt jelentenek, ha különböző típusú hajókkal manőverez, ahol áttekintésre van szüksége a helyzetről.

Univerzálisan használható minden típusú személygépkocsihoz és teherautóhoz, mezőgazdasági gépekhez, hajókhoz, csónakokhoz stb.

vízálló monitor csónakokhoz és jachtokhoz

Vízálló fém 7" monitor IP68 védelemmel autókhoz/gépekhez/hajókhoz stb

Vízálló, kiváló minőségű, teljesen fémből készült 7" LCD monitor

A monitor napellenzővel és távirányítóval is rendelkezik

vízálló monitormonitor munkagépekhez, hajókhoz, jachtokhoz

Ennek a monitornak köszönhetően pontosan tudni fogja, mi van a jármű, hajó vagy más közlekedési eszköz mögött vagy körül. Az IP68-as monitor védettsége vízállóságot garantál csónak, jacht, kisteherautó, mikrobusz, lakókocsi, busz, teherautó, félpótkocsi, pótkocsi, mezőgazdasági gép, építőipari gép és egyéb járművek számára. Tartalmaz egy OSD menüt, amelyen keresztül az igényeinek megfelelően állíthatja be a kijelzőt. A távirányító megkönnyíti a funkciók vezérlését. A monitor teste ütésálló, alumíniumötvözetből készült.

Univerzális monitor - ideális segítő tolatáskor. Lehetősége van 4 kamera csatlakoztatására (VGA felbontás)​, amelyet különösen értékelni fog, ha nagyobb gépjárművekre telepíti, ahol több nézetre van szüksége különböző szögekből. Ennek a rendszernek köszönhetően pontosan tudni fogja, mi van a jármű mögött vagy körül. A monitor állítható konzollal van felszerelve , amelyet a kívánt helyre rögzíthet. Napellenző is jár hozzá, amely tiszta képet és tükröződésmentességet garantál. Ha a monitort a monitor részét képező konzoltól eltérő módon kell felszerelnie, akkor kínálatunkban három másik típusú állványt is talál, amelyek segítségével felszerelheti a monitort például a szélvédőre, vagy ahol szükséged van rá.

Jellemzők:

PLUSZ AHD 7" LCD monitor
plusz 4 VGA tolatókamera csatlakoztatásának lehetősége
plusz IP68 - vízálló + ütésálló - fém test
plusz OSD menü távirányítóval
plusz Kijelző felbontása 800x480 pixel

Leírás:

Típus: PROFIO Monitor JUI586
Típus: AHD LCD autós monitor
Kijelző mérete: 7"
Képarány: 16:9
Felbontás: 800x480 pixel
TV rendszer: PAL/NTSC/AUTO
Fényerő: 300 cd/m2
Kontraszt: 500:1
Videó formátum: CVBS
Képforgatás és tükrözés: igen
Csatornák száma: 4
Tápellátás: 12/24V
Üzemi hőmérséklet: -10 - 65°C
Védettség: IP68
Távirányító: igen

Csomag tartalma:

1x7"-os monitor
1x konzol
1x napellenző
1x szerelőkészlet
1x távirányító

Hozzászólások

Egyéb termékek

újdonságok kedvezmény
újdonságok kedvezmény