9 hüvelykes érintőképernyős tolató autómonitor + SD-kártya támo

Termék kódja: 15-039 Kérdésem van
újdonságok 9 hüvelykes érintőképernyős tolató autómonitor + SD-kártya támo
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 100 000 Ft
Ár ÁFA-val 120 000 Ft
- +

Termékleírás 9 hüvelykes érintőképernyős tolató autómonitor + SD-kártya támo

9 hüvelykes érintőképernyős tolató autómonitor + 256 GB-os SD-kártya támogatása. Nagy autó kijelző a kényelmes parkolásért. Érintőképernyő, micro SD-kártya felvétele (legfeljebb 256 GB) és akár 4x FULL HD vagy HD tolatókamera csatlakoztatásának lehetősége. Egy új generációs parkolási rendszer, amely tiszta, éles képet nyújt Önnek napközben, gyenge fényviszonyok mellett is, és minden szükséges technikai eszközt biztosít a gépjárművek és gépek biztonságos üzemeltetéséhez és vezérléséhez. A még könnyebb használat érdekében a monitor érintőképernyővel van felszerelve. A monitor lehetővé teszi a kamerák különböző megjelenítési változatai közötti váltást, attól függően, hogy hány kamerát csatlakoztatott, és melyiket szeretné megjeleníteni főként. A tolatómonitor tartalmaz egy menüt, amelyben számos lehetőség áll rendelkezésre az LCD-monitor és a hozzá csatlakoztatott kamerák beállításához.

Érintőképernyő tolató kamerákhoz kamerakép rögzítéssel

érintőképernyős monitor 9 hüvelykes autóhoz

Minden kamerán beállíthat például tükörképet a monitoron keresztül, vagy bekapcsolhatja az irányvonalakat, amelyeket pontosan kalibrálhat az egyes kamerákon közvetlenül a menüben. A tolatómonitor számos lehetőséget kínál a kamerák megjelenítésére, így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel. A kép átkapcsolása a kamerák között egy ujjal kezelhető, mert az az elv, hogy ujjal csúsztat az okostelefonon. Ezzel a rendszerrel pontosan tudja, mi áll a jármű mögött vagy körül. Alkalmas kisteherautóra, kisbuszra, lakókocsira, buszra, teherautóra, félpótkocsira, mezőgazdasági gépre és egyéb járművekre. A monitor állítható tartóval van felszerelve, amely a kívánt helyre rögzíthető.

teljes HD monitor teherautókhoz

A kamerákról készült felvételeket micro SD kártyán tárolják, amelyet 256 GB-ig támogat.

érintőképernyős autó - felvétel SD-kártyára

Legfeljebb 4 FULL HD kamera vagy 4 HD kamera csatlakoztatható a monitorhoz. A jármű típusától függően kiválaszthatja és kombinálhatja kínálatunkban a fényképezőgépeket. A kamerák 4 tűs kábeleken keresztül csatlakoznak a monitorhoz, opcionális hosszúságuk 10 m, 15 m és 20 m. A kamerát a kábellel összekötő 4 tűs csatlakozó vízálló, valamint porálló és sérülésekkel szemben ellenálló. A rendszer telepítése egyszerű. A monitoron kábelek vannak a kamerák csatlakoztatásához és a monitor áramellátásához, amelyet cserélhető biztosíték véd a túlfeszültség ellen. A kamerák áramellátása közvetlenül a monitorról történik, ezért ezeket már nem kell külön a forráshoz csatlakoztatni, megkönnyítve a telepítést, és a kamerát bárhová a járműre helyezheti. A monitor 4 kapcsolókábelt is tartalmaz a kiválasztott kamerák és a hátrameneti lámpák összekapcsolására. Tolatáskor a kiválasztott kamera automatikusan megjelenik a monitoron.

hd tolató monitor mezőgazdasági gépekhez

A monitor funkciója a csatlakoztatott kamerák felbontásának megváltoztatása. Ezért 4 Full HD 1920x1080P felbontású kamerát vagy 4 HD 1080x720P felbontású kamerát csatlakoztathat hozzá. Abban az esetben, ha a fényképezőgépet pótkocsira kell helyeznie, amely képes eltávolítani az autóból vagy teherautóról, e-boltunkban megvásárolhatja a tolatókamera csatlakozókábelét pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz. Ez biztosítja a tolatórendszer egyszerű leválasztását és újracsatlakoztatását

Monitor a kényelmes tolatáshoz érintőképernyővel

tolató monitor érintőképernyővel

Jellemzők:

9 hüvelykes tolató monitor
Érintőkijelző
A beállítások széles skálája a kijelzőmenüben
Legfeljebb 4 kamera csatlakoztatása lehetséges
Különböző kamerakijelzési lehetőségek

Monitor műszaki specifikációi:

Monitor: 9 “IPS érintőképernyő
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
Monitor felbontása: 1024 x 600
Videó felbontás: 1920x1080 @ 25fps vagy 1080x720 @ 25fps
Bemenetek: 4x Full HD / HD csatorna
Fényerő: 500 cd / ㎡
Felvétel: igen, 4 csatorna
Ciklikus felvétel: igen
Kijelző elrendezése: 1/2/3/4 kamera
Videotömörítési formátum: H.264
Videó formátum: TSStreaming Media
CPU: ebéd V526, 2 magos A7 processzor
RAM: DDR3 512M
Kamera támogatás: 720P NTSC, 720P PAL, 1080P PAL
Memória: támogatja a 10. osztályú micro SD kártyát, legfeljebb 256 GB (a memóriakártyát nem tartalmazza)
Állítható: fényerő, kontraszt, szín, megfordítható vezetővonalak
Tápegység: 9-36V
Éjjellátó támogatás: igen
Beépített hang: igen
Frekvencia: 50 / 60Hz


Csomag tartalma:

1x 9 "LCD érintőképernyő
1x Monitor rögzítő konzol
1x 3D ízület tartó
1x 3M matrica
1x tápkábel biztosítékkal
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek

újdonságok kedvezmény
újdonságok kedvezmény