A bug - vezeték nélküli távvezérlés akár 500m-ig terjed

Termék kódja: 09-043 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 30 000 Ft
Ár ÁFA-val 36 000 Ft
- +

Termékleírás A bug - vezeték nélküli távvezérlés akár 500m-ig terjed

A bug - vezeték nélküli távvezérlés akár 500m-ig terjed. A készülék használata valóban sokoldalú, akár az emberek közötti beszélgetés, akár a munkaterületek felügyelete, vagy a helyiség egyéb jelzőberendezése .

Hallgató eszköz a beszélgetések rögzítésére 500 m-en belül. Egyszerű, de hatékony vezeték nélküli kémeszköz a beszélgetések vagy más környező hangok elfogására. Ez egy vezeték nélküli eszköz, amellyel a hangokat 500 m távolságra hallgathatja . Házak vagy egyéb épületek esetében az elfogás tényleges távolsága a 300 méter.

A készülékkel való kezelés mindenki számára egyszerű. Egyszerűen helyezze el az adót egy csatlakoztatott akkumulátorral a kívánt helyre, kapcsolja be a fogadó eszközt csatlakoztatott fejhallgatóval, és meghallgathatja, mi történik az adó körül. A fogadott audió minősége egyszerűen növelhető a csatorna csatornavezérlésével. Az átfogó jelet az antennának az adóeszközön történő elforgatásával is javíthatja. A hallgatójelet az antennának az adóeszközön történő megfelelő elforgatásával is erősítheti.

a hiba - beszélgetések hallgatása

A készülék használata nagyon sokoldalú. A kiváló minőségű mikrofonnak, az integrált adókészüléknek köszönhetően kiváló minőségű hangot kaphat, függetlenül attól, hogy az emberek közötti beszélgetés, a munkaterületek ellenőrzése vagy a helyiségben lévő egyéb jelzőberendezés.

Termékleírás:

Vevő méretei: 78,8 mm × 50 mm × 16,5 mm
Vevő súlya: 53 g (akkumulátorral)
Üzemi feszültség: 3,7V
Üzemi áram: 20-30 mA
A távadó méretei (mikrofon) 27 mm x 19,5 mm x 15 mm
Adó súlya: 10 g (akkumulátor nélkül)
Adófeszültség: 9 V
Adóáram: 15-40 mA


Kiegészítők:

1x Hallgató eszköz - vevő
1x Hallgató eszköz - adó
1x 3,7V lítium akkumulátor
1x 9V akkumulátor
1x fejhallgató (3,5 mm-es jack)
1x USB töltőkábel
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek