AHD kábel SZETT parkoláshoz - 7" monitor + 1x HD kamera

Termék kódja: 19-121 Kérdésem van
újdonságok kedvezmény AHD kábel SZETT parkoláshoz - 7" monitor + 1x HD kamera
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 80 000 Ft
Ár ÁFA-val 96 000 Ft 112 000 Ft
- +

Termékleírás AHD kábel SZETT parkoláshoz - 7" monitor + 1x HD kamera

AHD kábel KÉSZLET parkoláshoz 1x hibrid 7" monitor + 1x HD kamera a kamerák felvételének a behelyezett micro SD kártyán való tárolásának lehetőségével. Tolatókamera HD felbontással 720P és éjjellátó 15m - 11 IR LED és IP68 védelem és 145 ° látószög és hibrid 7" AHD monitor egy olyan rendszer, amelyet nehéz és zavaros helyzetekben bármilyen terepen mozgó járművek mozgatására terveztek. A PROFIO ELECTRONICS márkájú kamerája 1280x720p AHD felbontású , aminek köszönhetően minden részletet tisztán és élesen láthat. A valóban nagyon kicsi , mindössze 55x55x55 mm-es AHD kamera nem csak nappal gondoskodik minőségi képről, de a 11 IR LED-es éjszakai látás révén (15m utófény) még éjszaka is jól fog látni tolatás közben. A 7"-es LCD-képernyő mérete előre meghatározza, hogy ez a készlet ideális segítő a tolatáshoz.

Ez az AHD rendszer a legjobb technológia kombinációja, amelyet kisteherautókhoz, mikrobuszokhoz, lakókocsikhoz, buszokhoz, teherautókhoz, félpótkocsikhoz, vontatókhoz, betakarítógépekhez és más mezőgazdasági vagy építőipari gépekhez és járművekhez fejlesztettek ki. Különösen értékelni fogja az AHD rendszert, ha nagyobb gépjárművekre telepíti, ahol több nézetre van szüksége különböző szögekből. A monitor DVR-felvevőként is szolgál kamerákról történő rögzítéshez (memóriakártyán tárolva 256 GB-ig).

Lehetőség akár 4 kamera csatlakoztatására, a megjelenített kamerák sorrendjének kiválasztásával.

Az egyes kamerák egymás mellett is megjeleníthetők, vagy szükség esetén kombinálható a kamerák elrendezése a monitoron.

ahd parkoló tolatószett monitor és kamera

Ennek a rendszernek köszönhetően pontosan tudni fogja, mi van a jármű mögött vagy körül. A tolatós AHD szett tartalmaz egy 7"-os LCD monitort + 1x kamera IR éjjellátóval + 1x (5m, 10m, 15m vagy 20m kábel) melyet a szett ára tartalmaz és rendeléskor igény szerint választhat. az AHD készlet kivételes kivéve minőségű képet és így a monitor tudja, hogy csatlakozni akár 4 (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) kamera egyszerre. a monitor lehet a jobb orientáció egyidejűleg az összes kamera melletti egyéb, vagy szükség szerint ilyen opció kiválasztásához az Önnek legmegfelelőbb kamera megtekintéséhez a hibrid monitor több videó formátum vegyes bevitelét és PAL / NTSC frekvenciát is támogat. a monitor menüje természetesen a kiválasztott tükörképe kamerát. az is lehetséges, állítsa be, hogy tolatáskor lesz kamera, hogy bemutassák a segédvonalak. Ez Irányváltás meghatározott széles körben alkalmazható.   A kamera IP védettségi fokozata IP 68- ig terjed, ami azt jelenti, hogy ellenáll a víznek, sárnak, pornak és mechanikai sérüléseknek.

Parkolókamera monitorral AHD SET - személygépkocsikhoz, kisteherautókhoz, teherautókhoz, munkagépekhez

kamera monitorral AHD SET - személygépkocsikhoz, kisteherautókhoz, teherautókhoz, munkagépekhez

A tolató monitor egy menüt tartalmaz, amelyben különféle lehetőségek közül választhat az LCD monitor és a hozzá csatlakoztatott kamerák beállításához. A monitor DVR-felvevőként is szolgál kamerákról történő rögzítéshez (memóriakártyán tárolva 256 GB-ig). A hibrid monitor több videó formátumban támogatja a vegyes bemenetű AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS-t, valamint PAL/NTSC frekvenciákat, egyszerre akár 4 kamera is csatlakoztatható a monitorhoz. Ez azt jelenti, hogy egy AHD felbontású 1080P, a másik pedig például 720P felbontású kamerát csatlakoztathat a monitorhoz, és a monitor egyszerre fogja megjeleníteni a képet mindkettőről.

A kamerák felvételei SD kártyán tárolódnak, amely 256 GB-ig támogatott.

hibrid autós monitor gép 7 hüvelykes támogatás sd kártya 256GB

Hibrid 7"-os tolatókocsi monitor (gépek) 4 AHD/CVBS kamerához SD kártyára rögzítéssel 256 GB-ig, akár 4x bármilyen típusú kamera csatlakoztatásának lehetőségével FULL HD, HD, CVBS stb. tolatókamerák. Új generáció a parkolási rendszer, amely hozza meg a tiszta, éles képet a nap folyamán, még gyenge fényviszonyok mellett, és minden szükséges technikai eszközök biztonságos működése és ellenőrzése a gépjárművek és gépek. a csomag tartalmaz egy távirányítót, a még egyszerűbb ellenőrzés a monitorról.

HD felbontású, építőipari gépekhez is alkalmas monitoros tolatókamera használata

parkoló kamerarendszer kamionokhoz kamerával monitorral

Akár 4 kamera is csatlakoztatható a monitorhoz - AHD vagy CVBS. Igénytől és járműtípustól függően kínálatunkból választhat és kombinálhat kamerákat az igényeinek megfelelően. A kamerák 4 tűs kábeleken keresztül csatlakoznak a monitorhoz. A monitoron kábelek találhatók a kamerák csatlakoztatásához és a monitor tápellátásához. A kamerák tápellátása közvetlenül a monitorról történik, így többé nem szükséges külön csatlakoztatni őket a forráshoz, ami leegyszerűsíti a telepítést, és a kamerát bárhol elhelyezheti a járműben. A monitor 4 kapcsolókábelt is tartalmaz, amelyeken keresztül csatlakoztathatja a kamerát a tolatólámpákhoz. A hátrameneti fokozat bekapcsolásakor a tolatókamera automatikusan megjelenik a monitoron. Ciklikus videofelvétel támogatás (24 órás parkolásfigyelő funkció).

Hibrid monitor tolatókamerákhoz 4 kamera képrögzítésével

tolatókamera készlet aratógéphez

Abban az esetben, ha a monitort más módon kell rögzíteni, mint a konzollal (amit a csomag tartalmaz), kínálatunkban további három további állványtípust találhat, amelyek lehetővé teszik a monitor rögzítését például a szélvédőre vagy hová szükséges. Abban az esetben, ha a kamerát az autóból vagy teherautóból levehető utánfutóra kell feltennie, e-shopunkban megvásárolhatja a tolatókamerának csatlakozó kábelét pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz. Ez biztosítja az irányváltó rendszer könnyű leválasztását és visszakapcsolását.

tolatókamera ir led éjjellátóval

Mini tolatókamera 55x55x55 mm HD felbontással 720P és éjszakai látással 15m - 11 IR LED és IP68 védelemmel és 145°-os látószöggel. Ez a nagy teljesítményű tolatókamera a megfelelő megoldás a jármű környezetének megfigyelésére. Áttekintést ad arról, hogy mi történik a jármű körül, amikor az mozog vagy tolat. A tolatókamera éjjellátóval rendelkezik, 11 IR LED-del és 15 méteres utánvilágítással. A kamera felhasználási lehetőségei széleskörűek, hiszen alkalmas nagyobb személygépkocsikra, kisteherautókra, kisbuszokra, buszokra, félpótkocsikra, pótkocsikra, mezőgazdasági gépekre vagy teherautókra. Az 1/4 CMOS képérzékelő 1280x720 pixeles HD felbontással kiváló minőségű és éles képátvitelt tesz lehetővé.

Az IP68-as védelem garantálja a víz, sár, por és mechanikai sérülések elleni védelmet

vízálló tolatókamera védelem IP68 víz- és porálló

A tolatókamera pásztázási szöge akár 145°, ami elegendő hatótávolság a tolatás vagy a jármű mozgásának figyeléséhez olyan környezetben, ahol fokozott odafigyelést igényel a biztonság. Ez a HD kamera megfelel az IP68 védelmi fokozatnak, így vízálló, porálló és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Magát a kameratestet egy tartós ötvözet tok védi. A kamera többféle felületre is felszerelhető, amit egy fém tartó segítségével lehet megdönteni és a kívánt pozícióba rögzíteni. A kamera tápellátása és a jelátvitel egy minőségi, árnyékolt, 4 tűs csatlakozóval ellátott csatlakozón keresztül történik, amely vízálló felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a munkát a telepítés során. A kamera tápellátása közvetlenül a tolató monitorról történik 12-24V feszültséggel.

Tolatókamerák nem csak személygépkocsikhoz, hanem teherautókhoz, furgonokhoz, pótkocsikhoz is

175 fokos tolatókamera kamionokhoz


Jellemzők:

PLUSZ Tolatókamera minden autóhoz
plusz 11x LED IR éjjellátó 15 m
plusz Strapabíró ötvözet kameratest
plusz Betekintési szög akár 145°
plusz IP68 vízálló, porálló és sérülésálló
PLUSZ 7 hüvelykes tolató monitor
plusz Beállítások széles választéka a kijelző menüben
plusz Akár 4 kamera csatlakoztatásának lehetősége

A fényképezőgép műszaki adatai:

Képérzékelő: CMOS 1/4"
Felbontás: HD 1280x720
Rendszer: PAL/NTSC
Minimális megvilágítás: 0 LUX (IR bekapcsolva)
IR éjszakai látás: igen 11 IR LED
Éjjellátó távolság: 15 m
Betekintési szög: 145°
IP védelmi fokozat: IP 68 vízálló, porálló, sérülésálló
Teljesítményfelvétel: 3W
Üzemi hőmérséklet: -20-70°C
DC tápellátás: 12-24V
Méretek: 55x55x55 mm

Monitor műszaki jellemzők:

Modell: Profio -W70
Monitor: 7" HD képernyő
Rendszer: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Képarány: 16:9
Monitor felbontás: 1024 x 600 RGB
Kijelző láthatósága: 180° mindkét oldalról
Videó felbontás rögzítéskor: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Kompatibilis jel: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Bemenetek: 4x AHD/CVBS csatorna
Háttérvilágítású gombok: igen, kék fény
Fényerő: 500-700cd/m2
Felvétel: igen, 4 csatorna
Ciklikus felvétel: igen
Kijelző elrendezése: 1/2/3/4 kamera
Videó formátum: AVI
Memória: támogatja a 10-es osztályú SD-kártyát, 256 GB-ig (memóriakártya nem tartozék)
Lehetőség az OSD beállítására: fényerő, kontraszt, hangerő, nyelv
Tápellátás: DC 12-36V (13V feszültség szükséges a tápellátáshoz még kamerával is)
Kimeneti feszültség: DC + 11,5V/3A
Audio bemenet: igen 1x
Csatlakozó: 4 tűs csatlakozó
Fekete szín
Távirányító: igen
Méretek: 18 x 12 x 2,5 cm
Napellenző: igen, levehető
Működési hőmérséklet: -20-70°C

Csomag tartalma:

1x hibrid 7" tolató monitor
1x AHD tolatókamera
1x csatlakozókábel 5m, 10m, 15m, 20m, tetszés szerint
1x távirányító
1x napellenző
1x monitor tartókonzol
1x tartó a kamera rögzítéséhez
1x kézikönyv

A kábelek hosszát igény szerint választhatja ki 5m, 10m, 15m és 20m. A rendelési megjegyzésben adja meg a kábel hosszát.

Hozzászólások

Egyéb termékek