AHD parkoló szett - 7" LCD monitor és kamera 18 IR LED

Termék kódja: 19-045 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 63 332 Ft
Ár ÁFA-val 76 000 Ft 81 600 Ft
- +

Termékleírás AHD parkoló szett - 7" LCD monitor és kamera 18 IR LED

AHD parkoló szett - 7" LCD monitor és kamera 18 IR LED-ek az éjszakai látást és 3x AHD bemenet a további tolatókamerák. Az AHD 1024x600p monitor felbontása és a kamera, akkor minden részletet látni tisztán és élesen. AHD kamera lesz vigyázni körülbelül minőségű kép nem csak a nap folyamán, de a 18 IR LED látni fogja jól hátrameneti akár éjszaka is. a méret az LCD-képernyő határozza ezt meg, mint egy ideális segítő visszafordítására.

Lehetősége van arra, hogy csatlakozni akár 3 tolatókamerák, hogy mit fog értékelni, különösen, ha telepíti a nagyobb gépjárművek, ahol szükség van több különböző nézeteket. Ennek a rendszernek köszönhetően, akkor pontosan tudja, hogy mi történik, vagy mögötte a jármű körül. Ez a készlet tartalmaz egy 7" LCD monitor + 1x IR éjjellátó kamera + 1x 20m kábel segítségével csatlakoztassa a kamerát egy monitort (2 több kamera is csatlakoztatható). Ez a készlet sokféle használatra. Alkalmas van, minibusz , lakókocsi, busz, teherautó, félpótkocsi, mezőgazdasági vagy építőipari gép és egyéb járművek. IP védelmi szintje a kamera akár IP 66 mi azt jelenti, hogy vízálló, porálló, és ellenáll a károkat.

Az első visszafordítjuk beállítani a piacon 1024x600p AHD felbontás és 7" LCD monitor a lehetőséget, hogy csatlakozni akár 3 AHD kamerák IR Night Vision.

Hála a AHD felbontás a monitor és a kamera látni fogja minden részletet tisztán és élesen.

Ahd parkoló készlet kellékek

A monitor tartalmaz egy OSD menü, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa az élesség, fényerő, kontraszt, és lehetővé teszi, hogy forgatni, és tükrözi a képet, hogy reálisan megjeleníteni a jobb és a bal oldalon. A távirányító megkönnyíti, hogy működik a funkció. Szintén tartalmaz egy pár beépített hangszórók és 1024x600px képernyő felbontása 16: 9. Minden kamera saját csatornát, és az egyes kamerák váltani meghatározva gombok közvetlenül a monitoron vagy a távirányítón keresztül. Az LCD monitor lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a fényképezőgép szükséges a tolatólámpa a kapcsoló áramkör, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan a kiválasztott kamera, amely megjelenik a monitoron tolatáskor. Lehet csatlakoztatni az LCD monitort a kamera különböző módokon, például, hogy bekapcsolja a hátrameneti vagy ha a jármű elindul. A kamera szöge állítható. A monitor a kamera van felszerelve állítható tartóval, amit csatolni a kívánt helyre. Ugyancsak tartalmazza a napellenző, ami garantálja a tiszta képet, és nem vakító.

Kvaci kamerovy készlet

Abban az esetben, meg kell szerelni a monitort más módon, mint a konzol (amit a csomagban), megtalálja kínálatunkban másik három fajta áll, amely lehetővé teszi, hogy csatolja a monitor például rá a szélvédő vagy hol van szükség. Abban az esetben meg kell tenni a fényképezőgépet egy trailer, amely képes eltávolítani az autó vagy kamion, meg lehet vásárolni a mi e-shop egy csatlakozókábel a tolatókamera pótkocsik és félpótkocsik. Ez biztosítja az egyszerű lekapcsolása az irányváltó, és újra kapcsolatot.

Vlastnoti:

AHD 7" LCD monitor
Lehetőség csatlakozni 3 további kamerák
Éjjellátó belül 10m
Látószöge a kamera 150 °
OSD menü távirányító
Kijelző felbontása 1024x600px

Műszaki adatok a kijelzőn:

7" LCD monitor
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
Monitor felbontás: 1024 x 600
Bemenetek: 3x AV
Kontraszt: 300: 1
Állítható: fényerő, kontraszt, szín
Tápellátás: DC 12V-24V
Fogyasztás: 5W
Üzemi hőmérséklet: -10ºC 60 ºC
Tárolási hőmérséklet: -20ºC 70ºC

Kamera jellemzői:

Képérzékelő: CMOS MIX SONY225 1/3 "
Felbontás: HD 1024x600
Rendszer: PAL / NTSC
Minimális megvilágítás: 0,1 LUX
IR éjjellátó: igen 18 IR LED
Éjjellátó távolság: 10 m
Látószög: 150 °
Védettség: IP 66 vízálló, pormentes, sérülésnek ellenálló
Fogyasztás: 3W
Üzemi hőmérséklet: -20 és 70 ° C
DC tápellátás: 12V-24V

Csomag tartalma:

1x 7" LCD monitor AHD
1x AHD Capture Camera
1x Csatlakozó kábel 20m
1x távirányító
1x Napellenző
1x Tartó monitor
1x Tartó kamera
2x tápkábel
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek

újdonságok kedvezmény
újdonságok kedvezmény