AHD visszafordítjuk szett 7" LCD monitor + 3x kamera + 18x IR L

Termék kódja: 19-047 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 96 668 Ft
Ár ÁFA-val 116 000 Ft 148 800 Ft
- +

Termékleírás AHD visszafordítjuk szett 7" LCD monitor + 3x kamera + 18x IR L

AHD visszafordítjuk szett 7" LCD monitor + 3x kamera + 18x IR LED akár 10 m széles körű használatra alkalmas van, minibusz, lakókocsi, busz, teherautó, félpótkocsi, mezőgazdasági gépek és egyéb járművek. A készlet tartalmazza a nagy LCD monitor, 3x kamera bemenet, mind a AHD felbontásban. Hála a AHD felbontás a monitor és a kamera látni fogja minden részletet tisztán és élesen, és a AHD kamera gondoskodik a kép minőségét nem csak a nap folyamán , de 18 IR LED látni fogja jól hátrameneti akár éjszaka is. a méret az LCD-képernyő határozza ezt meg, mint egy ideális segítő visszafordítására.

Lehetősége van arra, hogy csatlakozni akár 3 tolatókamerák, hogy mit fog értékelni, különösen, ha telepíti a nagyobb gépjárművek, ahol szükség van több különböző nézeteket. Ennek a rendszernek köszönhetően, akkor pontosan tudja, hogy mi történik, vagy mögötte a jármű körül. Ez a készlet tartalmaz egy 7" LCD monitor + 3x IR éjjellátó kamera + 3x 20m kábel segítségével csatlakoztassa a kamerát a monitor. Ez a miniatűr szett széles körű használatra. Alkalmas van, minibusz, lakókocsi, busz, teherautó, félpótkocsi, mezőgazdasági vagy építőipari gép és egyéb járművek. IP védelmi szintje a kamera akár IP 66 mi azt jelenti, hogy vízálló, porálló, és ellenáll a károkat.

Az első visszafordítjuk beállítani a piacon 1024x600p AHD felbontás és 7" LCD monitor a lehetőséget, hogy csatlakozni akár 3 AHD kamerák IR Night Vision.

Hála a AHD felbontás a monitor és a kamera látni fogja minden részletet tisztán és élesen.

Az autótelefon meghatározza a járművek

A monitor tartalmaz egy OSD menü, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa az élesség, fényerő, kontraszt, és lehetővé teszi, hogy forgatni, és tükrözi a képet, hogy reálisan megjeleníteni a jobb és a bal oldalon. A távirányító megkönnyíti, hogy működik a funkció. Szintén tartalmaz egy pár beépített hangszórók és 1024x600px képernyő felbontása 16: 9. Minden kamera saját csatornát, és az egyes kamerák váltani meghatározva gombok közvetlenül a monitoron vagy a távirányítón keresztül. Az LCD monitor lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a fényképezőgép szükséges a tolatólámpa a kapcsoló áramkör, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan a kiválasztott kamera, amely megjelenik a monitoron tolatáskor. Lehet csatlakoztatni az LCD monitort a kamera különböző módokon, például, hogy bekapcsolja a hátrameneti vagy ha a jármű elindul. A kamera szöge állítható. A monitor a kamera van felszerelve állítható tartóval, amit csatolni a kívánt helyre. Ugyancsak tartalmazza a napellenző, ami garantálja a tiszta képet, és nem vakító.

Ahd 3 kamera csengő szett LCD 10 + kamera IR

Abban az esetben, meg kell szerelni a monitort más módon, mint a konzol (amit a csomagban), megtalálja kínálatunkban másik három fajta áll, amely lehetővé teszi, hogy csatolja a monitor például rá a szélvédő vagy hol van szükség. Abban az esetben meg kell tenni a fényképezőgépet egy trailer, amely képes eltávolítani az autó vagy kamion, meg lehet vásárolni a mi e-shop egy csatlakozókábel a tolatókamera pótkocsik és félpótkocsik. Ez biztosítja az egyszerű lekapcsolása az irányváltó, és újra kapcsolatot.

Jellemzők:

AHD 7" LCD monitor
Akár 3 kamera csatlakoztatható
Éjjellátó 10m-ig
Látószöge a kamera 150 °
OSD menü távirányító
Kijelző felbontása 1024x600px

Műszaki adatok a kijelzőn:

7" LCD monitor
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
Monitor felbontás: 1024 x 600
Bemenetek: 3x AV
Kontraszt: 300: 1
Állítható: fényerő, kontraszt, szín
Tápellátás: DC 12V-24V
Fogyasztás: 5W
Üzemi hőmérséklet: -10ºC 60 ºC
Tárolási hőmérséklet: -20ºC 70ºC

Kamera jellemzői:

Képérzékelő: CMOS MIX SONY225 1/3 "
Felbontás: HD 1024x600
Rendszer: PAL / NTSC
Minimális megvilágítás: 0,1 LUX
IR éjjellátó: igen 18 IR LED
Éjjellátó távolság: 10 m
Látószög: 150 °
Védettség: IP 66 vízálló, pormentes, sérülésnek ellenálló
Fogyasztás: 3W
Üzemi hőmérséklet: -20 és 70 ° C
DC tápellátás: 12V-24V

Csomag tartalma:

1x 7 „LCD monitor AHD
3x AHD tolatókamera
3x Csatlakozókábel 20m
1x távirányító
1x Napellenző
1x Tartó monitor
3x Tartó kamera
4x tápkábel
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek