Biztonsági beállítás a DOD RC500S autóba GPS és DUAL 1080P kame

Termék kódja: 55-036 Kérdésem van
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 133 332 Ft
Ár ÁFA-val 160 000 Ft
- +

Termékleírás Biztonsági beállítás a DOD RC500S autóba GPS és DUAL 1080P kame

Biztonsági beállítás a DOD RC500S GPS és DUAL 1080P fényképezőgéppel , amely két FULL HD felbontású objektív páratlan minőségben, 30 fps felvételi sebességgel. A DUAL kamera érzékeli a 1080P felbontást és hatékony polarizáló szűrővel (a fényvisszaverődések kiküszöbölésével) a készülék érzékeli a jelenetet a jármű előtt és után . Kép tömörítés H.264, MOV fájl, adatfolyam kb. 15 Mbps minden csatornához. Egy perc 1080p felbontással 30fps videó egyetlen csatornáról kb. 110 MB.

Rc500s kettős kamera

A kamera egy 145 ° -os elülső kamerával rendelkező széles látószögű objektívvel és 140 ° -os hátsó kamerával rendelkezik. A hátsó kamera használata opcionális, az elülső kamera külön is használható . Tisztán optikai paraméterek esetén a DOD RC500S egyenértékű a DOD LS500W-vel (és fordítva). Az első és a hátsó kamera 180 ° -os fordulata is lehetséges (a fényképezőgépet „le lehet állítani”).

Az elülső kamera fel van szerelve a vadonatúj SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291 érzékelővel, amely forradalmi éjszakai üzemmódot kínál teljes sötétben is! Beépített szuper kondenzátor a Li-Ion akkumulátor helyett - a kamera még jobb ellenállása és élettartama.

Technológiailag ez a "következő generációs" autókamera - a legújabb technológiákkal (optika, mikrochip, funkciók), amelyeket az autópiac kínál.

A DOD cég zászlóshajója - a SMART autó kamera új koncepciója

Tanúsított videokamera az EU egész területén (azaz Ausztriában, Németországban és más tagállamokban). Ezek megfelelnek a műszaki szabványok követelményeinek, és a járműben használhatók.


A DOD RC500S elegáns és diszkrét, hengeres alakú, igazán mini-méretű méretekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy az elülső kamerát a szélvédő tetején lévő tükör közelében helyezze el. Ennek a pozíciónak köszönhetően nem zavarja a nézetet, és kívülről nézve teljesen feltűnő. A 7,5 cm-es kompakt mérettel ellátott hátsó kamera 3M-es tartóval és ragasztószalaggal van ellátva. A kamerák közötti kábelcsatlakozás körülbelül 5,5 m hosszú. A DOD RC500S 12 / 24V-os tápegységhez csatlakoztatható, így az autót más járművekhez, teherautókhoz vagy buszokhoz is használhatja. Az elülső kamera könnyen rögzíthető az autó szélvédőjére egy 3M-os ragasztóval, amely könnyen csatlakoztatható a fényképezőgéphez. A DOD nagyon hasznos kiegészítővel is rendelkezik - egy állítható, kör alakú polarizáló szűrő, amely hatékonyan csökkenti a visszavert fényt.

Legfeljebb 128 GB-os micro SD-kártyák támogatása (kb. 18 órányi felvétel mindkét kameráról - 9 óra egy csatornára)


Kettős kamera rc500s

A felvétel mindkét kameráról rögzítésre kerül, és akár 12800 ISO-érzékenységgel kombinálva lehetővé teszi, hogy az autó környezetét rossz fényviszonyok mellett is megfigyelhesse. Ez az új DOD RC500S új vezető szerepet tölt be a biztonság piacán, nemcsak az utazás videofelvételével, hanem az autó távfelügyeletével is .

Nagy előnye az új generációs parkolási módrendszer, amely 15 másodperccel elkezdi rögzíteni a mozgás észlelése előtt. Ez biztosítja, hogy nyilvántartást kapjon arról, hogy mi történt a jármű elején és mögött elhelyezkedő kamerák elejétől a végéig . Ha tovább folytatja a vezetést, a kamera visszalép a felvételre hurok üzemmódban.

A vezető az autó biztonságának és felügyeletének piacán

Parkolási mód DOD rc500s kamera

A kamera max. 128 GB-os micro SD kártyákat támogat (standard kamerák akár 32 GB-ig). Baleset, komoly fékezés vagy az autó billentése esetén a fényképezőgép a G-érzékelő funkcióval rendelkezik, amely megvédi a fájlokat az ütközéstől. A vészhelyzetben a felhasználók manuálisan is védhetik a meglévő fájlt az "SOS" gomb hosszú megnyomásával. A FULL HD autókamera fejlett WDR 2.0 technológiával és WiFi csatlakozással megbízható útitárs az utakon.

Kettős RC500S autós fényképezőgép-készlet FULL HD és WIFI támogatással

Egy okos DOD (Android / iOS) alkalmazás okostelefonokra vagy tabletták, ahol a párosítás után WiFi-n keresztül tudja játszani a videókat az út, hogy megkeresse aktuális pozícióját a Google Maps, vagy megváltoztathatja a fényképezőgép beállításait.
Wifi támogatás app dod rc500s
A termék jellemzői:
  • 1080p HD videofelvétel
  • Széles látószög - 145 ° -os első kamera, 140 ° -os hátsó kamera
  • G-szenzoros fájlok védelme
  • SOS funkció - Zár funkció
  • Parkolási felügyelet
  • Fejlett WDR 2.0 technológia
  • WiFi kapcsolat
  • Hatékony, állítható kör alakú polarizáló szűrő
Dual FULL HD 1080p videofelvétel
A jármű elülső és hátsó nézetét 1080p minőségben rögzítették, nagy FULL HD felbontásban. Ezenkívül a kép a 145 ° -os első kamera, a 140 ° -os hátsó kamera teljes védelme érdekében az ultra széles látószögben kerül rögzítésre.

Rc500s teljes hd felbontás

Bővített ISO tartomány 12800-ig
A DOD RC500S egy új Sony STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amelynek érzékenysége nemcsak normál világítás, hanem gyenge megvilágítási körülmények között is. A fokozott tartomány növeli a gyorsan mozgó objektumok éjszaka fényerejét. A fényképezőgép még több részletet készíthet ultra gyenge fényviszonyok között.

Rc500s iso 12800

Fejlett WDR 2.0 technológia
Lenyűgöző videó bármilyen fény és kiegyensúlyozott expozíció esetén minden állapotban. Az éjszakai felvételek fényesebbé válnak, és a legszebb kép eléréséhez csökkenti a fényhatást.

Rc500s wdr technológia

Nagy f / 1,6 rekesznyílás, nagy teljesítmény alacsony fényben
A nagy rekesznyomás tükrözi az érzékelőre eső fény mennyiségét. Minél nagyobb a rekesznyílás (tsmaller f), annál több fényt fog rögzíteni a fényképezőgép érzékelőjében. A DOD kamerák a legszélesebb megjelenésűek, ami 66% -kal nagyobb, mint a piaci verseny.

Rc500s első és hátsó nyílás f / 1.6

6G éles üveglencse
A 6 elemből álló, hat üvegből készült éles lencse lenyűgöző, tiszta és torzítatlan képet biztosít

Rc500s 6g-os üveglencse

Széles látószög 145 °
A kép 145 ° -os széles látószögben történő rögzítése az optimális lefedettség és az egyértelműség érdekében. Az elülső kamera rendkívül széles látószögű objektívvel van felszerelve, ami növeli a felvételi tartományt, mivel a jármű elején található panoráma minden torzítás nélküli oldalt rögzít (így nem torz kép).

Rc500s széles látószög

Állítható kör alakú polarizáló szűrő - hatékonyan csökkenti a visszavert fényt
Az állítható szűrő kiküszöböli a szélvédő ragyogását, és ezzel egyidejűleg növeli a telítettséget. Csökkenti a nem kívánt visszaverődéseket és a túlzott expozíciót vagy a polarizáló hatásokat, hogy biztosítsa a legmagasabb minőségű képet és védje a lencsét.

Rc500s lencse polarizáló szűrő

WiFi kapcsolat - távoli megtekintés ingyenes alkalmazással
Nem kell többé várni, ha izgalmas pillanatokat szeretne lejátszani. A DOD APP segítségével egyszerűen átmásolhatja vagy vizualizálhatja a fényképezőgépben lévő fájlokat a beépített memóriakártyáról a fényképezőgépbe.

Rc500s wifi kapcsolat

Parkolási felügyelet
A parkolás felügyeletével akkor is elégedett lesz, ha parkolsz és elhagyod az autót. Javított parkolási mód , amely automatikusan elindul 10 perccel a jármű elhagyása után. Ha tovább folytatja a vezetést, a kamera visszaáll a felvételi üzemmódba a ciklusban. A SONY STARVIS érzékelővel élvezheti a forradalmi éjszakai látványt az elülső kamera számára és még a teljes sötétben is.

dod Rc500s parkolási felügyelet

Első vagy hátsó kamera mozgásérzékelése , vagy összeomlás esetén elkezdi a videó felvételét és zárolja a fájlt. A kamera 15 másodpercig elkezdi a felvételt a mozgás észlelése vagy a hatás észlelése előtt, ami biztosítja, hogy nyilvántartást kapjon arról, hogy mi történt az elejétől a végéig. Feltétel, hogy a fényképezőgépet egy akkumulátoros akkumulátorral kell táplálni a DOD DP4 járműbe való állandó telepítéshez.

Megtekintheti, hogyan működik a javított parkolási mód ebben a videóban:

GPS-processzor 10 Hz-es sebességgel
A leggyorsabb 10 Hz-es GPS-sel integrált, pontosabb adatok rögzítése a jármű helyéről és sebességéről. Lehetővé teszi, hogy rögzítse az útvonalat a térképen, miközben megnézte a videókat a DOD lejátszóban. Jelenleg a videokamerákban használt leggyorsabb GPS-frissítés.

Rc500s gps processzor

DOD GPS lejátszó V2.0
A jobb felhasználói felülettel rendelkező DOD GPS Player 2.0 új verziója még világosabb. FULL HD videofelvételeket jelenít meg valós idejű adatokkal, például járműsebességgel, gps koordinátákkal, túlterheléssel. Az internetkapcsolat a jármű aktuális helyét mutatja a Google térképeken.

Rc500s dod játékos

A sebességmérő detektálása
A rendszer emlékezteti Önt arra, hogy a sebességhatár közelében tartózkodik, és ahol egy radar elhelyezhető, így lassíthatja. Kerülje a csapdákat, és mindig ellenőrizze a meghajtót.
* Jelenleg a rendszer az alábbi országokat támogatja: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.

Az idő és a dátum szinkronizálása
Automatikus idő kalibrálás, a manuális időbeállítástól függetlenül. A beépített 10x sebességű GPS-processzor segítségével pontosan kalibrálhatja a helyi időt és automatikusan tárolhatja a fényképezőgép memóriájában.

G-érzékelő védelme ütközés ellen
Baleset, vészfékezés vagy egy autó billentése esetén automatikusan megvédi az összes tárolt és aktuális rekordot. Ezzel a funkcióval a fájlok nem törlődnek vagy felülírásra kerülnek, még akkor sem, ha időhurkot rögzítenek.

Kézi fájlzár - SOS védelem
Vészhelyzet esetén lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a meglévő fájlt egy "SOS" gomb hosszú megnyomásával védjék, amely a fájlt a rögzítési hurokból tartja, és megvédi a többi fájl felülírásától.

Automatikus felvétel és leállítás
A jármű elindítása után a fényképezőgép automatikusan elkezdi a felvételt. Amikor kikapcsolja a motort, a fényképezőgép automatikusan kikapcsol, ha egyetlen gombot sem nyom meg.

Hurokfelvétel - Ciklikus felvétel
Ha a behelyezett microSD-kártya tárhelye megtelt, akkor automatikusan felülírhatja a régebbi fájlokat újakkal, így a fájlok folyamatosan törlődnek.

Támogatja a 128 GB-os Micro SD kártyákat
A 4x-os nagyobb memória kompatibilitás a régebbi kameramodellekhez képest, akár 128 GB-os micro SD-t is támogat, több mint 18 órás rögzítéssel.

Termékleírás:
Videó felbontás: elülső kamera: 1920x1080 @ 30 kép / mp, hátsó 1920x1080 @ 30 fps
Érzékelő: SONY STARVIS CMOS érzékelő
Széles látószögű elülső lencse: 145 °
Széles látószögű hátsó lencse: 140 °
Első nyílás: f / 1,6
Hátsó nyílás: f /1.6
ISO érzékenység: ISO 12800-ig
Videó formátum: MOV
Felvételi adathordozó: Micro SDHC / SDXC Class 10 (legfeljebb 128 GB)
Audio: mikrofon és mono hangszóró (mellékelve)
Akkumulátor: szuper kondenzátor
Bemeneti teljesítmény: 5V 1,5A
Elülső kamera méretek: 122 (D) * 35,8 (W) * 60,6 (V) mm
Hátsó fényképezőgép méretei: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Elülső kamera súlya: 120g
Hátsó kamera súlya: 41 g
Üzemi hőmérséklet -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

A mellékelt tartozékok:

1x Profi kamera DOD RC500S ragasztótartóval
1x Hátsó kamera ragasztótartóval
1x CPL szűrő
1x autós töltő 12-24V (4M bővítő kábel)
1x Összekötő kábel a hátsó fényképezőgéphez (5M)
1x ragasztó készlet kameratartóhoz
1x Manua

Rc500s kiegészítők

Hozzászólások

Egyéb termékek