Cloud Dual autókamera GPS valós idejű megfigyelő rendszer PROFI

Termék kódja: 55-208 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 133 332 Ft
Ár ÁFA-val 160 000 Ft
- +

Termékleírás Cloud Dual autókamera GPS valós idejű megfigyelő rendszer PROFI

Cloud Dual autós kamera GPS valós idejű megfigyelő rendszer PROFIO X5 - Android doboz 4G / LTE / WiFi támogatással az élő alkalmazáshoz / webhez a megfigyeléshez. A PROFIO Electronics X5 legújabb kamerarendszere olyan funkciókat kínál , mint a GPS Tracker , a jármű élő GPS online nyomon követése a telefonon vagy a PC-n lévő alkalmazáson keresztül, valamint az élő kép valós időben történő megjelenítése a kamerából. Ez egy 2 kamerás (elülső, hátsó) csatlakoztatásának lehetőségével rendelkező felvevő, amely lehetővé teszi mindkét kamera videofelvételének egyidejű rögzítését (támogatja a micro SD-t 128 GB-ig ). Az elülső kamera FULL HD 1920x1080p felbontású . A kamerák mérete minimális, és nem korlátozzák a járműben lévő helyet. Az android doboz eszköze elrejthető , ezért nem kell elhelyezni a műszerfalon, és nem zavarja a járműből való kilátást.

Értékelni fogja a WiFi 4G hotspot létrehozásának támogatását is a behelyezett 4G SIM-kártyán keresztül . A képeket egy támogatott micro SD memóriakártyán tárolhatja, legfeljebb 128 GB-ig . Ennek a kamerarendszernek nincsenek gombjai közvetlenül az eszközön, így megakadályozza az esetleges manipulációt és megkísérli a felvételek szerkesztését / törlését. A rendszer tápellátása közvetlenül a jármű biztosítékdobozába van beszerelve. Az Android doboz elhelyezkedése a jármű bármely pontján lehetséges, olyan helyen, ahol a doboz nem lesz látható. Lehetőséget kínál a behelyezett SIM és a Micro SD kártya zárolására a rekordok illetéktelen szerkesztése ellen. A kamera a külső kábel SOS gombján elhelyezett mikrofonon keresztül is rögzíthet hangot.

Felhő / Android kettős kamera valós idejű távfelügyelethez

autó kamerarendszer profio x5 élő autó pozicionálás

profi x5 kettős kamerarendszer az élő követéshez

Van egy külső SOS gomb is a kábelen, és vészhelyzet esetén 3 másodpercig megnyomhatja az SOS riasztás aktiválásához. Vezetői viselkedés elemzése - A beépített 9 tengelyes G érzékelő lehetővé teszi a vezető viselkedésének elemzésének jobb elvégzését. Nem megfelelő vezetői magatartás esetén, például gyors gyorsulás, erős fékezés vagy nagy motorfordulatszám esetén a kamera figyelmezteti Önt erre a tényre az alkalmazás segítségével, és egyúttal elmenti a vezetési rekordot az SD kártyára, valamint a Cloud szerverre . A Profio X5 ideális és kifinomult módszer az autó biztonságának növelésére folyamatos ellenőrzéssel, vagy átfogó megoldás a vállalatok számára a flotta mozgásának figyelemmel kísérésére.

A PROFIO Cloud kamerarendszerek egyes modelljeinek összehasonlítása

pofio autó kamerák modellek

profio kamerák összehasonlítása

Megfigyelő rendszer a jármű védelme és a valós idejű távfelügyelet funkcióival

Élő videót nézhet a kamerából egy "Tracksolid " nevű, szabadon elérhető mobilalkalmazáson keresztül (Android / iOS támogatás), vagy a PC-n lévő webplatformon keresztül. Ezzel az alkalmazással valós időben is nyomon követhető a jármű online GPS-pozíciója a térképen. A kábelkészletet közvetlen csatlakoztatásra tervezték a 12 / 24V biztosítékdobozzal, lehetővé téve az autó kamera állandó áramellátását. Előny egy kettős kamerarendszer , amely az első vagy a hátsó kamerákról biztosítja a felvételeket. Tud-e csatlakozni a jármű a mobil telefon alkalmazás, valamint a PC platform vagy tabletta. A térkép megmutatja az Ön aktuális helyzetét, az időt, a sebességet és a GPS koordinátákat. Az alkalmazás valós időben támogatja az élő nézet funkciót is.

autófigyelő rendszer

Tud-e csatlakozni a járművet keresztül az alkalmazás a mobiltelefon, valamint az internetes platformot, a PC-n vagy tabletta.

A térkép megmutatja az Ön aktuális helyzetét, az időt, a sebességet és a GPS koordinátákat. Az alkalmazás valós időben támogatja az élő nézet funkciót is.

pályaszilárd nyomkövető rendszer

Élvezze a GPS nyomkövetést közvetlenül a www.tracksolid.com internetes felületen keresztül

Nincs szükség semmilyen szoftver telepítésére. Minden elérhető az interneten keresztül egy asztali számítógépen, laptopon, táblagépen vagy mobiltelefonon található böngészőből. Az alapvető funkció a gépjármű nyomon követése, legyen az autó vagy teherautó. Ha a jármű online állapotban van, akkor a térképen látni fogja az aktuális helyzetét, és nyomon követheti az útvonalát. Ha offline állapotban van, megjelenik az utolsó ismert helye. Minden járműnek megvan a maga egyedi azonosító száma a regisztráció után, és ennek az azonosítónak a használatával megtalálhatja a vezetési nyilvántartást a vezetési előzményekben (7 napos előzmények). Az archivált út elindítása után láthatja a mozgást a térképen. A részletes menetrendben láthatja, hogy a pontos jármű mely időpontban és milyen címen tartózkodott abban a pillanatban. A GEO FENCE funkció lehetővé teszi e-mail értesítés küldését, amikor elhagyja a megjelölt helyet (ha a jármű vezetője véletlenül elhagyja a tervezett útvonalat). A funkciók használatához vásárolnia kell egy követési licencet.

profio x5 gps járműkövetés
kettős autó kamera profio x5 trackolid

Videóesemények a felhőbe

Súlyos baleset, ütközés vagy rendellenes viselkedés esetén a videó automatikusan feltöltődik a felhőbe . A 4G kapcsolatnak köszönhetően nagyobb adatsebességet és nagyobb lefedettséget érhet el, lehetővé téve azonnali reagálást vagy cselekvést.

profio x5 felhő és android kamera


Különböző felhasználási forgatókönyvek

Az Android BOX Profio X5 olyan eszköz, amely sokféle felhasználást tesz lehetővé. A kamerák bárhol elhelyezhetők a járműben.

autó kamerarendszer profio scenare of use profio x5

DBA - A vezetési magatartás elemzése

A vezető viselkedésére vonatkozó adatok figyelése, beleértve az erős gyorsulást, a nagy fékezést és az extrém kanyarokat, segít csökkenteni a flotta baleseteit és javítani az üzemanyag-takarékosságot.

DBA elemzés a vezetési magatartásról profio x5

Távirányító

Ez az egyedülálló rendszer lehetővé teszi a felvételek lejátszását a kameráról. A rezgésjelző figyelmezteti Önt a nem kívánt ütésekre (behatolás autóba, ütközés vagy baleset).

profio x5 távirányító kb

WiFi HOTSPOT és 4G nagy sebességű adatátvitel

Csak helyezzen be egy 4G SIM-kártyát, és egyszerűen csatlakozhat az internethez. Miután behelyezte a SIM-kártyát a készülékbe, létrejön az Ön számára egy 4G WiFi hozzáférési pont (a SIM-kártyán aktiválni kell az adatszolgáltatásokat), amely lehetővé teszi a csatlakozást a kamerarendszerhez. A Profio X5 támogatja a 2G GSM, 3G WCDMA és 4G (LTE) adatátvitelt. Így szinte bárhol csatlakozhat a nagy sebességű internethez. A motor beindításakor a WiFi hotspot automatikusan bekapcsol. A hotspot neve "IMEI", míg a jelszó az IMEI utolsó nyolc számjegye. Csak annyit kell tennie, hogy megnyitja a Car-Matrix alkalmazást, csatlakozik a megfelelő WiFi-hez, majd könnyedén lejátssza a felvételeit vagy módosíthatja a beállításokat.

profio x5 wifi hotspot és 4G átvitel

Élő valós idejű követés

Nézze meg a képeket mindkét kamerából bármikor és bárhonnan az internet vagy a Tracksolid mobilalkalmazás segítségével, közvetlenül az okostelefonján.

valós idejű valós idejű követés profio x5

Beépített G-érzékelő

Vészfékezés, ütközés vagy ütközés esetén a G-érzékelő súlyosnak értékeli a helyzetet, és automatikusan megkezdi a felvételt. Ezután lezárja a videofájlt a baleset során. Ez a videó bizonyítékként szolgálhat a baleset esetén.

profio x5 beépített kamera g-szenzor

SOS segélyhívás

Vészhelyzet esetén 3 másodpercig megnyomhatja az SOS gombot az SOS riasztás aktiválásához. Ezután a kamera SOS sms-eket küld az előre beállított telefonszámokra, és megkezdi az előre beállított számok újratárcsázási ciklusát a hívás fogadásáig.

autó kamera profio x5 - sos sürgősségi gomb

Járműpark kezelése

Ha cége járműparkkal rendelkezik, akkor egyszerre nyomon követheti őket egy számlán. A Tracksolid platformunk segítségével számos fiókot követhet egy fiókban. Kényelmes, ha folyamatosan figyelheti flottáját. A Profio X5 kamerarendszer segítséget nyújt a flotta vezetőivel való kapcsolattartásban azáltal, hogy pontosan ellenőrzi teljesítményüket. Ez az egyedülálló rendszer segítséget nyújthat a járművezetőknek képességeik fejlesztésében és jobb döntések meghozatalában, valamint megvédheti Önt mint flottatulajdonost a hamis állításoktól és a tulajdonának megmagyarázhatatlan károsodásától.

kettős autó kamera - flotta menedzsment profio x5

FULL HD 1080 videó minőség

A Profio Tracking X5 rendszer elülső kamerája tökéletes képképességet nyújt. A felvételeket nagy tisztasággal rögzítjük. Minden, amit e kamera rögzít, sima és lenyűgöző videókba kerül. Eljött az idő, hogy éles és gyönyörű felvételeket élvezzen ..

camera profio x5 - full hd videó

Folytonos felvétel

A videókat 3 percenként tároljuk a micro SD kártyán (a beállításoktól függően). Ha az SD kártya megtelt, a régebbi felvételek automatikusan törlődnek és újakra cserélődnek.

professzionális autós kamerák - hurokban történő felvétel

Specifikációk:

Modell: PROFIO X5
Processzor: ARM Cortex A53 négymagos 1,4 GHz
Operációs rendszer: Android 8.1 GO
GPS + BDS, GSM és WCDMA, 4G LTE,
Videofelbontású elülső kamera: Full HD 1080p, 120 ° -os látószög, H.264 kódolás
Kábelhosszúságú elülső kamera: 2 méter
Videofelbontású hátsó kamera: 720p, fényképezési szög 100 °, H.264 kódolás
A hátsó kamera kábelének hossza: 2,45 méter
Wi-Fi: 802.11 b / g / n, 2.4 GHz frekvencia, hotspot
Távfelügyelet: PC és alkalmazás - PC szoftver: www.tracksolid.com, APP mobilhoz: Tracksolid
G-érzékelő: BMI160 (6-utas)
Micro SD támogatás: akár 128 GB
Hálózati támogatás: GSM, WCDMA, LTE
Adat interfész: Micro USB 2.0, micro SIM
Külső akkumulátor: 600mAh
Tápegység: 9V - 30V
Üzemi hőmérséklet -20 ° C ~ 70 ° C
DVR doboz: Szé / Ma / Mé 12 x 2,7 x 9,5 cm
Elülső kamera: Szé / Ma / Mé 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Hátsó kamera: Szé / Ma / Mé 7,2 x 3,2 x 2,5 cm

Csomag tartalma:

1. PROFIO X5 felvevő + SIM kártya adapter
2. Külső kamera 1
3. Külső kamera 2
4. GPS / LTE / WIFI antenna
5. Tápkábelezés + akkumulátor
6. SOS gomb
7. Szalag rögzítéshez és csatlakoztatáshoz
8. Öntapadó 3M szalagok
9. Beépítési készlet és burkolatok

profio x5 autó dvr csomag tartalma

profio elektronika A Profio X5 kamerarendszer az új PROFIO ELECTRONICS márka csúcsterméke, amely az innovatív kamerák fejlesztésére és gyártására specializálódott, amelyek új dimenziót hoznak a mindennapi gyakorlatban való használatukba.

Hozzászólások

Egyéb termékek