Digitális ébresztőóra WiFi kamerával és IR LED éjszakai látássa

Termék kódja: 10-169 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 50 000 Ft
Ár ÁFA-val 60 000 Ft
- +

Termékleírás Digitális ébresztőóra WiFi kamerával és IR LED éjszakai látássa

Ébresztőóra FULL HD kamerával, IR LED + WiFi + P2P. Ez egy nagyon elegáns ébresztőóra, számos további funkcióval, mint például az időjárás állomás. Ez kiegészül a mozgásérzékeléssel és a hőmérséklet és páratartalom érzékelésére szolgáló érzékelőkkel az űrben. Elegáns, fényes, fekete színű kialakítású, bármilyen belső térbe illeszkedik anélkül, hogy bárki észrevenné, hogy ez egy rejtett kamera az eszközben. A kiváló minőségű kijelző biztosítja a rendelkezésre álló adatok problémamentes olvashatóságát még intenzív napfényben is.

A digitális ébresztőóra, kivéve a tényleges időt, tájékoztatja a hőmérsékletet és a páratartalmat

digitális riasztás HD kamerával
A beépített rejtett kamera rögzíti a Full HD 1920x1080 felbontású képeket hanggal , ami elegendő a kiváló minőségű részletes felvételekhez. Az IR LED éjszakai látásnak köszönhetően akár 6 méteres távolságra is jó képet kaphat még éjszaka is. A digitális riasztás támogatja a Wi-Fi-t és vezeték nélküli, lehetővé téve, hogy a készüléket bárhol a belső térben helyezze el, és az összes rejtett kamera funkciót a szabadon elérhető "TinyCam" okostelefonalkalmazással (iOS, Android) vezérelheti , amelyen keresztül megtekintheti az igazi - a képek és a fényképezőgép beállításainak módosítása. A fényképezőgéppel ellátott ébresztőóra WiFi vagy P2P segítségével csatlakoztatható egy otthoni útválasztóhoz, így bármikor és bárhol megtekintheti a képet a mobiltelefonján.

fényképezőgép riasztás IR LED éjszakai látás
A digitális riasztás egy mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felvétel elindítását az űrben történő mozgás közben. Egy nagyszerű funkció, amellyel nem hagyhat ki semmilyen fontos lövést, csak a képeket rögzíti a tevékenység során. A C rögzített rekordok a H.264 tömörítésen mennek keresztül a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy 128 GB- ig támogatott micro SD kártyán tárolódnak . A készülék beépített 300 mAh akkumulátorral rendelkezik , amely teljes töltésenként 2 órás folyamatos felvételt biztosít, és a készüléket egy hagyományos hálózathoz is csatlakoztathatjuk, ezért a rejtett kamera és a meteorológiai állomás folyamatosan működhet. Minden otthonban megtalálható, mint egy teljes értékű digitális ébresztőóra, amely tájékoztatja Önt a helyiség levegőjének idejéről és hőmérsékletéről. Kétségtelen, hogy a legfontosabb és leghasznosabb funkció a megfigyelt környezet nyomon követése.

kém kamera riasztás közben mozgásérzékeléssel

Jellemzők:

Kém kamera digitális ébresztőóra
WiFi valós idejű videoátvitel
Állandó tápellátás a hálózatból
Mozgásérzékelő funkció
Éjszakai IR LED látás akár 6 méterig

Műszaki adatok:

Képérzékelő: HD 1920x1080p
Lencse: CMOS
Keretarány: 25 fps
Tömörítési formátumok: H.264
Látási szög: 120 °
Éjszakai látókör: 6 méter
Memóriakártya: Micro SD / TF kártya max. 128 GB
Akkumulátor: 300mAh lítium akkumulátor
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Munkaidő (nap): körülbelül 8 óra
Munkaidő (éjszaka): kb. 3 óra
Töltési idő: 3-4 óra
Tápegység: DC-5V / 2A
Méretek: (szélesség) 109 x (magasság) 46 mm x (mélység) 39 mm
Súly: 150 g

Csomag tartalma:

1x Digitális ébresztőóra HD kamerával
1x USB-kábel
1x tápegység
1x USB utasításokkal
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek