Digitális kémfigyelő készülék + 8x zoom + ébresztés

Termék kódja: 09-049 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 40 000 Ft
Ár ÁFA-val 48 000 Ft
- +

Termékleírás Digitális kémfigyelő készülék + 8x zoom + ébresztés

Digitális kémfigyelő készülék + 8x zoom + 100 m-es ébresztés a behelyezett micro SD kártyára, akár 32 GB-os támogatással. Ez egy tökéletes digitális hallgató készülék , amelyet elsősorban a természet szerelmesei vagy a kémjátékok rajongói fognak értékelni . Professzionális távfelügyeleti készülék hangok rögzítésére és rögzítésére + monokuláris, hirtelen 100 méteres távolságra. Nagyszerű eszköz a természetben távoli hangok hallgatására vadászat közben, a környezet és egyéb tevékenységek figyelése.

A készülék beépített monokuláris, amely lehetővé teszi, hogy (kivéve a hallgatást) akár 8-szor nagyobb objektumokat is nézzen , és rendelkezik digitális felvevővel a rögzített hangok rögzítésére, és később is lejátszhatja őket. A rekordokat a behelyezett micro SD kártyán tárolják. A frekvenciahangolás is elérhető a széles hangfogadás beállításához, így csak egy hangforrásra koncentrálhat.

profi spy hallgató eszköz

Az eszközön kívül a csomag a minőségi sztereó fejhallgatót is magában foglalja. Az e-shopunkon online áron vásárolhatsz egy kedvező áron. Vessen egy pillantást a kémfelszerelés kínálatára, és meg fogja találni, amit keres.

kémfelvető eszköz és monokuláris

Műszaki adatok:

A hangok távolsága: 100m max
Beépített monokuláris: zoom 8x
Fejhallgató csatlakozó: 3,5 mm
Tápegység: 1x 9V akkumulátor
Sztereó fejhallgató: állítható hossz 160 mm ~ 200 mm
Támogatja a micro SD-t akár 32 GB-ig

A csomag tartalma:

1x Hallgató eszköz
1x sztereó fejhallgató
1x felhasználó manua

Hozzászólások

Egyéb termékek