DOD IS350 autókamera FULL HD 150 ° + SONY Exmor érzékelő + WDR

Termék kódja: 55-206 Kérdésem van
újdonságok DOD IS350 autókamera FULL HD 150 ° + SONY Exmor érzékelő + WDR
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 50 000 Ft
Ár ÁFA-val 60 000 Ft
- +

Termékleírás DOD IS350 autókamera FULL HD 150 ° + SONY Exmor érzékelő + WDR

DOD IS350 FULL HD autókamera 150 ° -os látószöggel + SONY Exmor érzékelő + WDR. Éjjel-nappal rögzítheti vezetési felvételeit, és az F / 1.8 rekesznyílású objektívnek és a Sony Exmor CMOS érzékelőnek köszönhetően valóban kiváló minőségűek lesznek. Az autó kamerája ultrakönnyű, 57 g és mikromérete 34 (L) 70,5 (W) 50 (H) mm. 2,45 hüvelykes szélesvásznú kijelzővel és stílusos kialakítással rendelkezik, amely minden szükségeset megjelenít nagyon felhasználóbarát, az egyes gombok egyszerű kezelésével. A kamera ultraszéles, 150 ° -os látószögben rögzít videót, így semmit sem fog kihagyni a jármű előtt. A kamera nagy felbontású, 1920x1080px méretű képet rögzít 30 kép / mp sebességgel.

autó kamera dod is350

Baleset, erős fékezés vagy az autó megdöntése esetén G szenzor funkcióval rendelkezik, amely ütközés esetén védi a fájlokat, és ugyanakkor méri a túlterhelés erejét és tárolja a GPS adatokat. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a meglévő fájlokat az "SOS" gomb hosszú megnyomásával, ha szükséges. Az IS350 FULL HD autókamera fejlett WDR- mel és a 128 GB-ig terjedő Micro SDXC memóriakártyák támogatásával az útitársa az utakon. A könnyű mikrokamerával elérhető további fejlett funkciók közé tartozik az automatikus felvétel, a hurokfelvétel és a kikapcsolás. A SONY Exmor érzékelőnek és az automatikus fényerő-beállítási lehetőségnek köszönhetően az éjszakai videókat ugyanolyan tisztán rögzítheti, mint nappal.

Nagyon könnyű és rendkívül kicsi

A 34 (L) 70,5 (W) 50 (H) mm méretű és 57 g tömegű mikroméreteinek köszönhetően a szélvédőn keresztüli kilátás szabad és tiszta marad, anélkül, hogy minden eddiginél jobban elzárná a képet. A 2,45 "átlós IPS képernyőnek köszönhetően kényelmesen beállíthatja vagy megtekintheti a rekordokat.

ultra könnyű autó kamera


All-in-one funkciók

A hagyományos autókamerákkal ellentétben a DOD IS350 műszerfalú autókamera SONY EXMOR érzékelővel rendelkezik és FULL 1080P videominőséget ér el.
A WDR technológia használatával tiszta és elmosódásmentes képet hoz létre. Támogatja a micro SD memóriakártyákat 128 GB-ig

is350 multifunkcionális autó kamera

Parkolásfelügyelet

A (mozgásérzékelés) funkció használatával az automatikus videofelvétel a mozgás rögzítésekor indul el, egyetlen gomb megnyomása nélkül. Ideális járműve megfigyeléséhez és védelméhez távollétében.

dod kamerák - parkolásfelügyeleti mozgásérzékelés


SONY Exmor CMOS érzékelő

Az Exmor annak a technológiának a neve, amelyet a Sony néhány CMOS képérzékelőjébe beépített. Végzi az analóg / digitális jel átalakítását a chipen, és kétlépcsős zajcsökkentést párhuzamosan a CMOS-érzékelő minden oszlopán. A kép így láthatóan élesebb és csökkenthető a nem kívánt zajtól.

dod kamerák - sony exmor érzékelő

Fejlett WDR technológia

Lenyűgöző videó bármilyen könnyű és kiegyensúlyozott expozíció mellett, minden körülmények között. Világosabb éjszakai felvételeket készít, és csökkenti az erős fény expozíciót (tükröződés esetén) a legszebb kép elérése érdekében

fejlett wdr technológia - autó kamera

Fényképezési szög 150 °

A kamera felvételi szöge legfeljebb 150 °, ami csökkenti az úgynevezett vakfolt lehetőségét. A kép minden részletét és élességét megőrzi.
A pásztázási szög fontos például egy autóbalesetnél bekövetkező közlekedési balesetben, ahol látható lesz, mi történt az oldalakon a baleset során.

Fényképezési szög 150 fok

Alapfunkciók:

° 1080P videofelvétel
° Fejlett WDR technológia - lenyűgöző videó bármilyen fényben
° 2,45 “IPS LCD kijelző
° 150 ° ultraszéles látószög
° G-Sensor - adatvédelem ütközés esetén
° Fájlok kézi zárolása törlés ellen
° Automatikus felvétel és kikapcsolás
° Hurokfelvétel (a régi képeket automatikusan újakra cserélik)
° Micro SDXC memóriakártya támogatás 128 GB-ig (nem tartozék)

Specifikációk:

Képernyő: 2,45 "IPS LCD kijelző
Videó felbontás: FULL HD 1920x1080 @ 30fps
Érzékelő: Sony Exmor CMOS
Nagylátószögű lencse: 150 °
Rekesz: f / 1,8
ISO érzékenység: Automatikus
Videó formátum: MOV
Audio: Mikrofon és mono hangszóró
Akkumulátor: Szuper kondenzátor
Bemeneti teljesítmény: 5V 1,5A
Méretek: 34 (L) 70,5 (W) 50 (H) mm
Súly: 57 g
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C ~ 65 ° C
Adathordozók: Micro SDHC / SDXC támogatás akár 128 GB (10. felvételi osztály)

Csomag tartalma:

1x DOD IS350 kamera
1x 3M ragasztótartó + tartalék 3M matrica
1x autós töltő
1x kézikönyv

dod is350 - a csomag tartalma

Hozzászólások

Egyéb termékek