DOD LS430W Autó DVR GPS

Termék kódja: 55-012 Kérdésem van
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, de ez a termék már elfogyott. Ez a termék már nem kapható.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 58 332 Ft
Ár ÁFA-val 70 000 Ft

Termékleírás DOD LS430W Autó DVR GPS

DOD LS430W Autó DVR GPS kapsz FULL HD videó minőség felbontás akár 1920x1080. Ez egy 2,7 „, 16: 9 TFT LCD kijelző a könnyebb láthatóság és a videó beállításokat. Kamera könnyen felszerelhető a szélvédőre autóval keresztül tapadókorongot konzol. Ez rendelkezik beépített G-szenzor, amely automatikusan megvédi az összes mentett fájlokat az ütközés, vészfékezés vagy tilt az autó. akkor minden bizonnyal értékelni fogják a cseh menü kényelmes beállításainak kamera.

A kamera Intelligens Over Speed figyelmeztetés. Állítsa be a sebességet, és ha egyszer halad át a sebességhatárt, akkor a riasztás figyelmezteti Önt „Lassíts, készen is túl gyorsan hajt.” Továbbá azt a széles, 140 ° látószög, rögzíti útra, és a két oldalán, az automatikus kalibráció ideje GPS, iránytű HUD kijelző, HUD sebesség kijelzés. Ön szívesen a funkció GPS Logger funkció azt jelenti, hogy a rekord vezetsz (GSP hely, az aktuális sebesség, videó), akkor képes lesz arra, hogy néz ez a PC-n a mellékelt szoftver segítségével. Ideális vállalat a kontroll a vezetés az alkalmazottak, a hivatásos járművezetők stb

Az új WDR technológia - magas minőségű video bármilyen fényviszonyok

WDR technlogy

Mozgásérzékelés rögzítés lehetővé teszi, hogy automatikusan elindul a felvétel, amikor a jármű mozgásban van, anélkül, hogy egyetlen gomb sem. Arra is lehetőség van, hogy indítsa el a felvételt, amikor elindítja a kocsit. Az új kamera DOD LS330W Önnek nem kell aggódnia, hogy a memóriakártya megtelt, a készülék rendelkezik egy olyan funkcióval időhurokban. Ha a kapacitás a micro sd kártya megtelt, a fényképezőgép automatikusan felülírja a régebbi felvételeket újabbak. Beépített HDMI csatlakozó műveket, mint videokimenet és a rögzített videó fájlokat lehet letölteni a számítógépre USB-n keresztül, vagy közvetlenül a microSD-kártyát.

F1.6 nagy fényerejű objektív - szuper teljesítmény gyenge fényben, ez azt is jelenti, hogy a „Night képek” lesz tökéletesen látható.

dod kamera F1.6

A legújabb modell LS430W DOD jelenti a legjobb autó kamera a piacon.

A termék jellemzői:

 • Teljesítmény WDR technológia - magas minőségű video bármilyen fényviszonyok
 • F1.6 nagy fényerejű - szuper teljesítmény gyenge fényben
 • A kamera GPS logger
 • 140 ° széles látószög
 • Automatikus kalibráció ideje
 • HUD iránytűmegjelenítéséhez
 • HUD sebesség kijelző
 • Intelligens sebességtúllépés figyelmeztetés
 • 6G éles üveglencse, széles látószöggel
 • jelszavas védelem
 • Full HD 1080p
 • 2,7 „, 16: 9 szélesvásznú kijelző
 • G-szenzor - automatikus fájl védelem
 • SOS funkció - fájlzárolás
 • Auto Start felvétel
 • Mozgásérzékelés felvétel
 • Felvétel egy hurok, a jelölést a dátum és az idő


Előnyök és innovatív funkciói DOD LS430W kamera:

6 g lencse 6G éles üveg lencse. Ez történt a 6 rétegű üveg, amelyen keresztül felveheti elképesztően tiszta és torzításmentes képek, világosabb részletek (lemezek, útjelző táblák, stb.)
HD CMOS-érzékelő 1080p FULL HD videó felvétel és superHD megapixeles CMOS képérzékelő. Függetlenül attól, hogy nappal vagy éjszaka, akkor tökéletesen rögzíti minden alkalommal.
f 1.6 objektív Méri részletesebb felvételek az új nyílás F1.6 - a hatás a felvétel gyenge fényviszonyok mellett. Méri jobb éjszakai felvételek, mint F2.0 és feljegyzések egyértelműen részletei, például rendszámot, közúti jelzőtáblák és egyéb.
Jelszó védelem Jelszavas védelmet. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a tulajdonos jelszóval védett vezérlési beállítások vagy más működési beállításait, módosíthatja vagy törölheti a video vagy kép fájlokat.
hud iránytű HUD iránytű kijelzőn. Eléri az 5-ször gyorsabb GPS frissítés. Az elektronikus iránytű megjeleníti a valós idejű on-screen azzal a képességgel, hogy jelezze, milyen irányba megy.
gyorshajtás Intelligens figyelmeztetések gyorshajtás. Állítsa be a saját tempójában, és amikor a sebesség túllépése esetén a riasztás automatikusan figyelmezteti a megnövelt sebesség.
fordulatszám kijelző HUD sebesség kijelzőn. Eléri az 5-ször gyorsabb GPS frissítés. Sebesség jelenik meg a képernyőn km / h
auto kalibrálás Automatikus kalibráció ideje. A GPS-jeleket, és rögzíti az „idő” és a „dátum és automatikusan elmenti kamerái.
g szenzor G-szenzor adatvédelmet hatása.
A hatás, vészfékezés vagy billentse az autó automatikusan védi az összes tárolt és élő videó fájlokat. Ezzel a funkcióval a fontos fájlokat nem lehet törölni, vagy felülírni a felvételt a Time Warp.
sos zár fájl
SOS védelmet. Vészhelyzetben lehetővé teszi a felhasználók, hogy megvédje a létező fájl hosszú nyomja meg a „SOS” opciót, hogy megőrizzék a fájlt a felvételi hurokban felülírni.
2.7 TFT LCD kijelző Kijelző 2,7 „TFT LCD 16: 9. Van egy nagyobb megtekintési terület 16: 9-es szélesvásznú és több helyet kínál a videó lejátszásához.
Széles látószögű kilátás A széles, 140 ° látószög, rögzíti az eseményeket, mielőtt a jármű
és oldalát.
Mozgásérzékelés Mozgásérzékelés felvétel. Videofelvétel automatikusan elindul, amikor a jármű mozgásban van, anélkül, hogy egyetlen gomb sem.
autoprepis adatok Automatikus felülírás adatok - időhurokban. Ha a kapacitás beágyazódik micro sd kártya kamera az autó automatikusan felülírja a régebbi felvételeket később.
autostart felvétel Automatikus üzemmód - és indítsa el a felvételt. Elindítása után az autó automatikusan elindítja a felvételt, majd 5 másodperc után kikapcsolja a felvétel fájl mentése, és automatikusan kikapcsol.


Mellékelt szoftver kezeléséhez DOD kamerák GPS (GPS location)

GPS szoftver dod
Termékleírás:

Videó felbontása:
1920x1080 @ 30 képkocka másodpercenként
1280x720 @ 30fps
1280x720 @ 60 képkocka másodpercenként
848x480 @ 30fps
640x480 @ 30fps
Érzékelő: 3 megapixeles 1/3 „CMOS
Széles látószögű 140 °
Kijelző 2,7 „TFT LCD, 16: 9
MOV video formátum
Kép formátum: JPEG HD-kimenet
Videó formátum AVI

Videó kimenet:
HDMI: CTS1.2 kompatibilis, támogatja
1080 / 720p / WVGA / VGA kimenet üzemmód
Összetétel NTSC / PAL
Képfelbontás: 1,3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Adathordozók: Micro SDHC / MMC kártyával (akár 32G)
Audio kimenet: hangszóró (mono)
Audio bemenet: Mikrofon
Zár gomb Elektronikus zár
Zársebesség 1/2 - 1/1000 másodperc
Csatlakozás USB porton keresztül 2.0 / HDMI / TV
3.7V 500mAh lítium-ion akkumulátor
Nagy sebességű USB 2.0
Tápegység: 5V 1A
Méretek: 112,4 (d) x 65 (W) x 32,8 (H) mm
Tömeg: 97 g
Üzemi hőmérséklet: -30 ° C ~ 80 ° C-on

Mellékelt tartozékok:

1x DOD LS430W Autó DVR GPS
1x autós töltő
1x konzol
1x tapadókorong
1x USB kábel
1x HDMI kábel
1x Használati utasítás

Gépkocsi GPS

Hozzászólások

Egyéb termékek