DOD LS470W autó DVR - superior modell

Termék kódja: 55-021 Kérdésem van
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 93 000 Ft
Ár ÁFA-val 111 600 Ft
- +

Termékleírás DOD LS470W autó DVR - superior modell

DOD LS470W autó DVR - superior autómodell kamera segítségével online vásárlás jó áron. A termék készleten készen rendelni. FULL HD, GPS logger 10x gyorsabb frissítések, 150 ° látószög, 7G üveglencse, ISO 12800-ig, WDR 2.0.

DOD LS470W fényképezőgép-modell i s közvetlen utóda DOD LS460W (legjobb autó DVR az év 2015), s jelenleg a legjobb kortárs ajánlatát autó kamerák autók a globális piacon. Bebizonyosodott, nem csak a használt technológia, de főleg megelégedésére vezetők, akik aktívan használják a kamerával. Ára viszonylag magasabb, de kínál kiváló technológia és termeli a rekordokat is lehet használni akár a bizonyítékok balesetek. Ezzel a fényképezőgéppel biztos lehet benne, hogy mindig lehet olvasni a rendszámot a jármű okozta károk vagy fenyegeti a vehicle.Meets kritériumok műszaki szabványok és fel lehet használni a járművet.

Abszolút újdonság DOD LS470W   összehasonlításakor a régebbi modell DOD LS460W rendelkezik a Sony Exmor szenzor az új, fejlett WDR 2.0 technológia növeli a fényérzékenységet egészen ISO 12800 (DOD LS460W csak 3200-ig). Fel van szerelve egy új 150 ° széles látószögű torzítás nélkül (DOD LS460W 140 ° -os szögben). 7G üveg lencse - kombinációja hét réteg üveg, egy meglepően fényes, világos és torzításmentes képet (DOD LS 460 W-os - 6G üveg lencse). Ez egy 10-szeres sebességű GPS processzor, a leggyorsabb autó GPS technológia biztosítja a pontos nyomon követését a jármű sebességét és ultragyors GPS pozíció az utazás (DOD LS460W - 5x Speed GPS processzor). A kamera egy teljesen új újratervezett és továbbfejlesztett szoftver PC - DOD GPS 2.0 lejátszó (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 lejátszó). Szintén adunk funkció A parkolás mód - figyeli a parkolás alatt, amikor a kamera érzékeli a mozgást tárgyak a kamera előtt, és automatikusan rögzíti a rekordokat.

  Az új bajnok jön most - a kamera DOD LS470W !!!

dod ls470w promo

A kamera könnyen rögzíthető a szélvédőre egy tapadókorong tartóval, amely könnyen csatlakoztatható a kamera. Beépített G-érzékelő az automatikus indítási fájl védelem hatása, vészfékezés vagy ha autó van döntve, automatikusan védi az összes jelenlegi és tárolt videó fájlokat. Ez biztosítja FULL HD videó minőség felbontás akár 1920x1080. Ez egy 2,7 „TFT LCD 16: 9-es kijelző a könnyebb láthatóság és videó beállításokat. A széles 150 ° -os látószöggel rögzíti az eseményeket a jármű elején és két oldalán, az automatikus kalibráció időt GPS használatával, HUD iránytű kijelző, HUD sebesség kijelző. akkor minden bizonnyal értékelni fogják a funkció GPS Logger, t ő nyilván a kört (GPS helyen, az aktuális sebesség.) akkor nézze meg videóit a számítógépre a mellékelt szoftver segítségével. Ideális vállalatok ellenőrzése vezetői személyzet vagy a szakmai vezetők stb A kamera is csatlakoztatható a tápegység 12 / 24V így segítségével lehetséges, minden gond nélkül, nem csak a személyes járművet, de akár más járművek, például a teherautók vagy buszok.

DOD LS470W már támogatja az ultra-nagy érzékenysége ISO 12800 A kiterjesztett tartomány növeli a világosság a gyorsan mozgó tárgyak éjjel. A kamera most elfog bővebben ultra alacsony fényviszonyok között.

ISO 12800 dod ls470w

F1.6 nagy fényerejű objektív - nagyobb nyílás, annál erősebb a teljesítményt gyenge fényviszonyok! Sony Exmor szenzor elősegíti, hogy a fény átviteli gyenge fényviszonyok mellett is, amely lehetővé teszi, hogy elfog lenyűgöző mélység élesség és a kiváló éjszakai látást.

Objektív F1.6 dod ls470w

Beépített 10-szeres sebességgel GPS processzor, a legújabb technológiát autós GPS biztosítja a pontos nyomon követését a jármű sebességét és ultragyors GPS pozícióját a kört, valós időben. Jelenleg ez a leggyorsabb GPS frissítések használt autó kamerák.

10 GPS frissíti dod ls470w

2.7 '' 16: 9 széles képernyős LCD kijelző. A kamera egy nagy szélesvásznú kijelző, amely egyértelmű és kellően nagy kép megjelenítésére alkalmas beállítások és játszani a videókat közvetlenül a fényképezőgép kijelzőjén.

2,7 „LCD-kijelző

Az új verzió a DOD GPS Player 2.0 javított felhasználói felület még egyértelműbb. Mutatja FULL HD video felvételek az adatokat valós időben, mint a jármű sebessége, a GPS koordináták, túlterhelés, stb Ha csatlakoztatva van az internetre, a jelen helyzetben a jármű jelenik meg a Google Maps.

DOD gps player 2.0

Bemutatás részletek (vízjel) a videót. Amikor megtörténik a baleset, vagy más úton események, ez a funkció lehetővé teszi, hogy azonnal ellenőrizheti a jármű helyét (GPS koordináták), a jármű sebességét, illetve a pontos dátumot és az időt a felvétel. És ez erősíteni fogja a hitelességét bizonyíték a bizonyítási felelősséget.

vízjel dod ls470w

Részletes 7G üveglencse - kombinációja hét rétegű üveg, ez egy bonyolult 7G éles lencse. Hála a pontos fény útját, egy elképesztően világos, tiszta és torzításmentes képet.

DOD ls470w 7 g lencse

150 ° széles látószög. A kamera van felszerelve, ultra nagy látószögű objektív, amely fokozza a különböző képrögzítő, mert a panoráma az első a jármű felölel minden oldalról torzítás nélkül (azaz torzításmentes képet).

150 ultra széles látószögű DOD ls470w

Az útvonal elemzés új funkció számítani a távolságot, időt és átlagsebessége az úthoz pont pont B. Például azonosítani tudja a legrövidebb vagy leggyorsabb útvonalat otthonról dolgozni az adatai alapján elemzést az út. Nagyon gazdaságos és praktikus módja annak, hogyan takaríthat meg időt és az üzemanyag-fogyasztás.

útelemzés dod ls470w

Az új Advanced Technology WDR 2.0 - Megdöbbentő videó bármilyen könnyű és kiegyensúlyozott expozíciót bármilyen körülmények között. Fényesebb éjszakai felvételeket, és csökkenti az erős fény hatására, hogy elérje a legszebb képet.

WDR technológia dod ls 470W

Automatikus kalibrálás alatt, függetlenül a kézi beállítás alatt. A beépített 10X GPS sebesség processzor képes, hogy jelezze a helyi pontos időt kalibrált és automatikusan tárolja a kamera memóriájában.

HUD iránytű dod ls470w

HUD sebesség és iránytű kijelzés. A készülék képes jelezni, hogy melyik irányba az irányt. És hála a 10x gyorsabb GPS frissítés pontos nyomon követése az adott jármű sebességét.

HUD kijelző dod ls470w

G-szenzor adatvédelmi becsapódáskor. Abban az esetben, ütközés, baleset, vészfékezés vagy amikor az autó meg van döntve, akkor automatikusan védi az összes jelenlegi és tárolt videó fájlokat. Ezzel a funkcióval a fontos fájlokat nem lehet törölni, vagy felülírja a felvétel egy időben hurok.
g-szenzor DOD ls470w
Kézi SOS védelmet. Vészhelyzetben lehetővé teszi a felhasználók védelme érdekében a meglévő fájlt hosszabb megnyomásával a „SOS” gomb, amely elmenti a fájlt egy felvételi hurokban és megakadályozza annak felülírja egy másik fájlt.
sos manualna védelem dod ls470w
Monitoring parkolás közben. Kapcsolja be ezt a funkciót állandó áramellátás, és a fényképezőgép érzékeli a mozgást, a tárgyak a kamera előtt. Ha a fényképezőgép kiértékeli, hogy nincs minden mozgást a jármű elején, akkor automatikusan kikapcsolja a videofelvétel. Ez a funkció védelemre alkalmas jármű vagy ellen lopás dolgot.
nyomon parkoló dod ls470w

Termékleírás:


Video felbontás: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30 fps, 640x480 @ 30fps
Érzékelő: SONY Exmor CMOS
Széles látószögű: 150 ° ultra-nagy látószögű objektív
Rekesz: f 1.6
ISO érzékenység: akár 12800
LCD kijelző: 2,7 „16: 9-es szélesvásznú
Video formátum: H.264 MOV
Támogatás: Micro SDHC Class 10 memóriakártya (támogatás 32GB-ig)
Audio: Beépített mikrofon / hangszóró
Akkumulátor: Beépített nagy kapacitású 3,7 V lítium akkumulátor 200mAh
Teljesítmény: 5V 1,5A
Méretek: 112,6 (L) x 61 (W) x34,3 (H) mm
Súly: 100 g

Mellékelt tartozékok:

1x Profi Car kamera DOD LS470W
1x autós töltő
1x Holder
1x Tapadókorong
1x CD DOD GPS Player 2.0
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek