DOD LS470W + autós kamera - prémium modellje

Termék kódja: 55-022 Kérdésem van
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 109 668 Ft
Ár ÁFA-val 131 600 Ft
- +

Termékleírás DOD LS470W + autós kamera - prémium modellje

DOD LS470W + autós kamera - prémium modellje lehet vásárolni online, jó áron. A termék készleten készen rendelni. Full HD, GPS logger 10-szer gyorsabb frissítése, 150 ° látószög, 7G üveglencse, ISO 12800-ig, WDR 2.0.

Fényképezőgép típusa DOD LS470W + összehasonlítjuk a modell DOD LS470W felszerelt polarizációs szűrő, akkumulátor kapacitása 650mAh (akkumulátor élettartama akár 3 óra), a nagyobb képernyő 3,0”. Az egyéb paraméterek és jellemzők a kamerák és a DOD LS470W LS470W + ugyanaz.

Összes Autó DVR DOD LS470W LS470W +, és jelenleg a legjobb kortárs ajánlat a fekete doboz az autók a globális piacon. Ezt bizonyítja a nem csak a   alkalmazott technológiák, de a fenti   elégedettség a járművezetők, akik aktívan használják ezeket a kamerákat. Az ár viszonylag magasabb, de magas mûszaki színvonalat, és hogy a bejegyzések, amelyek ténylegesen is alkalmazható, ha bizonyíték a balesetek. Ezekkel kamerák, akkor biztosan előfordulhat, hogy nem tudja olvasni a rendszámot a jármű, amely valahogy kárt vagy fenyegető. Gépkocsi felhasználásra minősítettek az EU-ban (pl Ausztriában, Németországban és más tagállamokban).   Felelnek meg a műszaki szabványok és fel lehet használni a járműveket.


Abszolút újdonság DOD LS470W + van Sony Exmor szenzor az új, fejlett WDR 2.0 technológia növeli a fényérzékenységet egészen ISO 12800 (DOD LS460W csak 3200). Fel van szerelve az új 150 ° széles látószögű kép torzítás nélkül (DOD LS460W 140 ° -os látószög). 7G üveg lencse - kombinációja hét réteg üveg, amely meglepően fényes, világos és torzításmentes képet (DOD LS 460 W-os - 6G üveg lencse). Azt GPS 10x sebességű processzor, a leggyorsabb autó GPS technológia biztosítja a pontos nyomon követése a jármű sebességét és szupergyors GPS pozíció az utazás (DOD LS460W - 5x GPS Speed Processor). A kamera kap egy vadonatúj újratervezett és továbbfejlesztett szoftver PC - DOD GPS Player 2.0 (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 lejátszó). Parkolás adunk funkció üzemmód - figyeli a parkolás alatt, amely alatt a fényképezőgép érzékeli a mozgást a kamera előtt, és automatikusan rögzíti elkészíteni.

  Az új bajnok csak jön - kamera DOD LS470W + !!!

dod ls470w promo +

A kamera könnyen csatlakoztatható a szélvédőre a tapadókorong tartóval hogy könnyen csatlakoztatható a kamerához. Beépített G-érzékelő az automatikus indítás fájl védelem becsapódáskor, vészfékezés vagy billentse az autó automatikusan védi az összes jelenlegi és tárolt videó fájlokat. Kapsz egy FULL HD videó minőség felbontás akár 1920x1080. Ez egy nagy, 3,0 „TFT LCD 16: 9-es kijelző a könnyebb láthatóság és videó beállításokat. A széles 150 ° -os látószöggel képet, rekord útra, és az oldalán, az automatikus kalibráció ideje a GPS, HUD iránytű kijelző, HUD sebesség kijelzés. Természetesen értékelik a GPS logger funkció tehát nyilván a kört (GPS helyen, aktuális sebesség) videó, akkor képes lesz arra, hogy néz a számítógépen a mellékelt szoftver segítségével. Ideális a vállalkozások ellenőrzésére vezetés munkatársak szakmai vezetők, stb   A kamera is csatlakoztatható a tápegység 12 / 24V, így alkalmazása nélkül is lehetséges problémák kivételével autók és egyéb járművek, például. teherautók vagy buszok. A kamera menü is rendelkezésre áll a szlovák nyelvet.

Polarizáló szűrő - jelentősen csökkenti a tükröződés. Ez lehetővé teszi a jobb kép, jobb kontrasztot és ami a legfontosabb, jelentősen csökkenti a tükröződést a szélvédőre, így a képek tisztábbak nélkül tükröződés.

polarizáló szűrő DOD LS470W +

Nagy 650mAh akkumulátor (200mAh LS470W DOD), hogy 3xnásobná így nagyobb tartósságot képest DOD LS470W. Ennek hiányában tápegység növeli a megfigyelési (parkoló) üzemmódban, és ezáltal nagyobb védelmet.

nagy teljesítményű akkumulátor 650mAh DOD LS470W +

3 '16: 9 szélesvásznú kijelző (DOD LS470W 2,7 „kijelző). A kamera egy nagy szélesvásznú kijelző, amely egyértelmű és kellően nagy kép alkalmas a képernyő beállításait, és a lejátszás videók közvetlenül a fényképezőgép kijelzőjén.

3 „kijelző DOD ls470w +

DOD LS470W + most már támogatja az ultra-magas ISO 12800. kiterjesztett tartomány növeli a világosság a gyorsan mozgó tárgyak éjjel. A kamera most már lehetséges, hogy elfog még több részletet ultra alacsony fényviszonyok között.

ISO 12800 dod ls470w

F1.6 nagy fényerejű objektív - minél nagyobb a rekeszérték, annál nagyobb teljesítményt gyenge fényviszonyok! A Sony Exmor szenzor elősegíti, hogy a fényáteresztés gyenge fényviszonyok mellett is, amely lehetővé teszi, hogy elfog lenyűgöző mélységélesség és kiváló éjszakai látást.

Objektív apertúra F1.6 DOD ls470w

Beépített GPS 10x sebességű processzor, a legújabb technológia automatikus GPS biztosítva a pontos nyomon követése a jármű sebességét és szupergyors GPS pozíció az utazás valós időben. Jelenleg a leggyorsabb frissítés használt GPS kamerái.

10 GPS frissítés dod ls470w

Az új verzió a DOD GPS Player 2.0 felhasználói felület fejlesztései még világosabb. Jeleníti meg a Full HD videofelvétel, valós idejű adatok, mint például a jármű sebességét, GPS, zsúfoltság, stb internet mutatja a jármű aktuális pozícióját a Google Maps.

dod GPS Player 2.0

Adatok megtekintése (vízjel) közvetlenül a videó. A baleset vagy más közúti események, lehetővé teszi az azonnali megtekintéséhez jármű helyét (GPS koordináták), a jármű sebességét, illetve a pontos dátumot és az időt a felvétel. Amely megerősíti a hitelességét a bizonyítékok bizonyító felelősséget.

Watermark dod ls470w

Részletes 7G üveglencse - kombinációja hét rétegű üveg, kifinomult 7G éles lencse, amely meglepően világos, tiszta és torzításmentes képet.

7 g üveg lencse DOD ls470w +

150 ° széles látószög. A kamera van felszerelve, különösen nagy látószögű objektív, amely fokozza a tartományban videofelvétel, mint   panorámával az első a jármű által elfoglalt összes fél torzítás nélkül (azaz nem torzított kép).

150 ultra széles látószögű DOD ls470w +

Path elemzés egy új funkciót távolság kiszámításánál, az idő és az átlagos sebesség az utazás pontból B Például azonosítani tudja a legrövidebb vagy leggyorsabb útvonal otthonról dolgozni az elemzés alapján az út . Nagyon gazdaságos és praktikus módja annak, hogy időt takarít meg, és az üzemanyag-fogyasztást.

út elemzése DOD ls470w +

Új, fejlett technológiát WDR 2.0 - lenyűgöző videó bármilyen fényviszonyok között és kiegyensúlyozott expozíciót minden időjárási körülmények között. Ez létrehoz egy fényesebb éjszakai felvételeket, és csökkenti az expozíció erős fény, hogy elérjék a legszebb képet.

WDR technológia dod LS 470 watt +

Automatikus kalibráció ideje, független manuális beállítási idő. beépített   GPS 10x sebességű processzor képes megadni a pontos helyi idő és automatikusan kalibrálni megjegyzett kamera.

HUD iránytű dod ls470w +

HUD sebesség és iránytű kijelzés. A készülék képes azt az irányt, amit szed. Amellett, hogy 10x gyorsabb GPS frissítése amely pontos nyomon követése az adott jármű sebességét.

DOD LS470W + HUD kijelző

G-szenzor adatvédelmi becsapódáskor. A hatás, vészfékezés vagy billentse az autó automatikusan védi az összes jelenlegi és tárolt videó fájlokat. Ezzel a funkcióval a fontos fájlokat nem lehet törölni, vagy felülírni rögzítésekor a Time Warp.
g-érzékelő + DOD ls470w
Kézi SOS védelmet. Vészhelyzetben lehetővé teszi a felhasználók, hogy megvédje a létező fájl hosszú nyomja meg a „SOS” tartani a fájlt a felvétel hurkok és megakadályozza felülírása más fájlokat.
SOS manualna védelem dod ls470w +
Monitoring parkolás közben. Ha ezt a funkciót állandó áramellátás, és a fényképezőgép érzékeli a mozgást, a tárgyak a kamera előtt. Ha a fényképezőgép kiértékeli az első a jármű nem mozog automatikusan kikapcsolja a videofelvétel. Ez akkor hasznos, hogy ne sérülhessen meg a jármű, a lopás dolgot.
felügyelet parkolási dod ls470w +

Termékleírás:


Video felbontás: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30 fps, 640x480 @ 30fps
Érzékelő SONY Exmor CMOS
Széles látószögű objektív: 150 ° ultra-nagy látószögű objektív
Objektív rekesz: F 1.6
ISO: legfeljebb 12800
LCD kijelző: 3.0 „16: 9-es szélesvásznú
Videó: H.264 MOV
Support Micro SDHC Class 10 memóriakártya (támogatja az akár 32 GB)
Audio: Beépített mikrofon / hangszóró
Akkumulátor: Beépített nagy kapacitású lítium akkumulátor 3,7V 650mAh
Tápegység: 5V 1A
Méretek: 112 (H) x 71,9 (W) x39,2 (V) mm
Súly: 140 g

Mellékelt tartozékok:

1x Profi kamera autó DOD LS470W +
1x autós töltő
1x tartó
1x tapadókorong
1x CPL szűrő
1x CD DOD GPS Player 2.0
1x angol nyelvű kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek