DOD LS475W + autós DVR FULL HD 60fps + GPS-vel

Termék kódja: 55-037 Kérdésem van
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 120 000 Ft
Ár ÁFA-val 144 000 Ft
- +

Termékleírás DOD LS475W + autós DVR FULL HD 60fps + GPS-vel

TOP autó kamera DOD LS475W + FULL HD 60fps + GPS naplózó, 10-szer gyorsabb frissítéssel, 145 ° -os látószög, 6G üvegobjektív, ISO 12800-ig, WDR 2.0.

A DOD LS475W + a DOD LS470W + közvetlen utódja, és a legújabb DOD kamerákhoz tartozik. Folytatódik a népszerű LS470W fényképezőgépek sorában, az új DOD LS475W + újabb lépést tesz előre, és számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik. FULL HD felbontás 1920x1080P 60 kép / mp-nél (képkocka / másodperc) , legfeljebb 128 GB-os micro SD-támogatás (standard kamerák akár 32 GB-ig), ahol legfeljebb 18 órányi felvétel tárolható, akár 900mAh akkumulátor , széles látószög 145 ° és nagy látószög. 3 "TFT LCD kijelző 16: 9. A teljesen új SONY STARVIS (Starlight Visibility) érzékelővel felszerelt, amely forradalmi éjszakai üzemmódot kínál teljes sötétben is!

Prémium videokamera , amely a legigényesebb ügyfeleket is kielégíti .

Ls475w autós dvr + parkolási mód

A DOD LS475W + H.264 képtömörítést, MOV fájlt , kb. 20 Mbps. Egy perccel a felbontásnál 1080p 60fps videó kb. 150 MB. A képet 180 ° -kal elforgathatja (a fényképezőgépet „le lehet állítani”). Nagyon hasznos kiegészítője - egy állítható kör alakú polarizáló szűrő, amely hatékonyan csökkenti a visszavert fényt.

Technológiailag ez a "következő generációs" autókamera - a legújabb technológiákkal (optika, mikrochip, funkciók), amelyeket az autópiac kínál.

Tanúsított videokamera az EU egész területén (azaz Ausztriában, Németországban és más tagállamokban). Ezek megfelelnek a műszaki szabványok követelményeinek, és a járműben használhatók.

SONY STARVIS érzékelő - (csillag láthatóság vagy láthatóság a csillagok fényében)6G üveglencse - hat üvegréteg kombinációja, amely lenyűgözően világos, tiszta és torzítatlan képet biztosít. 10-szeres sebességű GPS-processzorral rendelkezik, a leggyorsabb GPS-technológia biztosítja a jármű sebességének és az ultra gyors GPS-pozícióinak pontos nyomon követését. A csomag egy teljesen újratervezett és továbbfejlesztett szoftvert tartalmaz a PC - DOD GPS 2.0 lejátszóján.

Nagy előnye az új generációs parkolási módrendszer, amely 15 másodperccel elkezdi rögzíteni a mozgás észlelése előtt. Ez biztosítja, hogy nyilvántartást kapjon arról, hogy mi történt az elejétől a végéig. Ha tovább folytatja a vezetést, a kamera visszalép a felvételre hurok üzemmódban.

A vezető az autó biztonságának és felügyeletének piacán

Ls475w + parkolási mód dod kamera számára

A fényképezőgép könnyen rögzíthető a szélvédőre egy szívócsésze segítségével, amely egy egyszerű módon rögzített tartóhoz van rögzítve. Széles 145 ° -os látószög rögzíti az eseményeket a jármű előtt és az oldalakon, automatikus idő kalibrálást a GPS segítségével. A GPS-naplózó funkcióját is értékelni fogja (a GPS-hely, az aktuális sebesség). A mellékelt szoftver segítségével megtekintheti a számítógépén található videókat. Ideális a vállalatok számára, hogy ellenőrizzék a személyzet, a szakmai vezetők útját. A fényképezőgép csatlakoztatható egy 12 / 24V-os tápegységhez, így más járművekhez, tehergépkocsikhoz vagy buszokhoz is használhatja az autót. Baleset, komoly fékezés vagy az autó billentése esetén a kamera G-érzékelő funkcióval rendelkezik, amely megvédi a fájlokat az ütközéstől. A vészhelyzetben a felhasználók manuálisan is védhetik a meglévő fájlt az "SOS" gomb hosszú megnyomásával . A kamera menü szlovák nyelven is elérhető .

A DOD LS475W +, LS500W és RC500S + autókamera új modelljei jelenleg a világpiacon található fekete dobozok csúcspontja .

Ezt nemcsak a használt technológiák teszik lehetővé, hanem főként a járművezetőket, akik aktívan használják ezeket a kamerákat. Az árak viszonylag magasabbak, de csúcstechnológiát kínálnak, és olyan rekordokat készítenek, amelyek a baleset idején is használhatók. Ezekkel a kamerákkal nem lehetséges, hogy nem tudja elolvasni a sérült vagy veszélyeztetett jármű rendszámát.

Max. 128 GB-os micro SD kártyák támogatása (kb. 18 óra felvétel)

Ls475w + a legújabb generációs kamera

A termék jellemzői:

Kiváló FULL HD felbontás, 1080p, 60 kép / mp sebességgel
Mozgás elmosódás csökkentése
Bővített ISO tartomány ISO 12800-ig
Speciális WDR 2.0 technológia - lenyűgöző videó bármilyen fényben
Állítható kör alakú polarizáló szűrő
Parkolási felügyelet

1080p @ 60fps kinematikus videofelvétel
1080P-nál stabilabb és folyamatosabb videofelvételt kínál a felhasználóknak 60 képkocka / másodperc alatt, ami növeli a részleteket.

Ls475w + teljes hd felbontás

Mozgás elmosódás csökkentése
Más járművezetők túl gyorsan mennek, és a rendszámtáblák számát el lehet mosni a videóból? A mozgás elmosódását csökkentő technológiát használják a gyorsan mozgó objektumok tisztaságának növelésére.

dod475w + elmosódott képcsökkentés

Bővített ISO tartomány 12800-ig
A DOD LS475W + egy új Sony STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amely nemcsak a normál világításban, hanem a rossz fényviszonyok között is érzékenyebb. A fokozott tartomány növeli a gyorsan mozgó objektumok éjszaka fényerejét. A fényképezőgép még több részletet készíthet ultra gyenge fényviszonyok között.

dod Ls475w + iso 12800

Fejlett WDR 2.0 technológia
Lenyűgöző videó bármilyen fény és kiegyensúlyozott expozíció esetén minden állapotban. Az éjszakai felvételek fényesebbé válnak, és a legszebb kép eléréséhez csökkenti a fényhatást.

dod ls475w + wdr technológia

Nagy f / 1,6 rekesznyílás, nagy teljesítmény alacsony fényben
A nagy rekesznyomás tükrözi az érzékelőre eső fény mennyiségét. Minél nagyobb a rekesznyílás (kisebb szám f), annál több fényt fog rögzíteni a fényképezőgép érzékelőjében. A DOD kamerák a legszélesebb megjelenésűek, ami 66% -kal nagyobb, mint a piaci verseny.

dod ls475w + elülső és hátsó nyílás f / 1.6

6G éles üveglencse
A 6 elemből álló, hat üvegből készült éles lencse lenyűgöző, tiszta és torzítatlan képet biztosít

dod ls475w + 6G üveglencse

Széles látószög 145 °
A kép 145 ° -os széles látószögben történő rögzítése az optimális lefedettség és az egyértelműség érdekében. Az elülső kamera rendkívül széles látószögű objektívvel van felszerelve, ami növeli a felvételi tartományt, mivel a jármű elején található panoráma minden torzítás nélküli oldalt rögzít (így nem torz kép).

dod ls475w + széles látószög

Állítható kör alakú polarizáló szűrő - hatékonyan csökkenti a visszavert fényt
Az állítható szűrő kiküszöböli a szélvédő ragyogását, és ezzel egyidejűleg növeli a telítettséget. Csökkenti a nem kívánt visszaverődéseket és a túlzott expozíciót vagy a polarizáló hatásokat, hogy biztosítsa a legmagasabb minőségű képet és védje a lencsét.

dod ls475w + polarizáló szűrő

Nagy 3 hüvelykes LCD-képernyő
Nagy 3 "16: 9-es szélesvásznú kijelző - a fényképezőgép nagy, széles képernyős kijelzővel rendelkezik, amely világos és nagy képernyőt kínál a beállítások megtekintésére és a videók lejátszására közvetlenül a fényképezőgép kijelzőjén.

dod ls475w + 3 hüvelykes képernyő

Nagy teljesítményű akkumulátor
Nagy teljesítményű Li-ion akkumulátor 900mAh (DOD LS470W + 650mAh). Az áramellátás hiányában növeli a megfigyelési időt (parkolási mód), és így nagyobb védelmet nyújt.

dod ls475w + erős akkumulátor

Parkolási felügyelet
A parkolás felügyeletével akkor is elégedett lesz, ha parkolsz és elhagyod az autót. Javított parkolási mód , amely automatikusan elindul 10 perccel a jármű elhagyása után. Ha tovább folytatja a vezetést, a kamera visszaáll a felvételi üzemmódba a ciklusban. A SONY STARVIS érzékelővel élvezheti a forradalmi éjszakai látványt az elülső kamera számára és még a teljes sötétben is.

dod ls475w + parkolási felügyelet

Első vagy hátsó kamera mozgásérzékelése , vagy összeomlás esetén elkezdi a videó felvételét és zárolja a fájlt. A kamera 15 másodpercig elkezdi a felvételt a mozgás észlelése vagy a hatás észlelése előtt, ami biztosítja, hogy nyilvántartást kapjon arról, hogy mi történt az elejétől a végéig. Feltétel, hogy a fényképezőgépet egy akkumulátoros akkumulátorral kell táplálni a DOD DP4-be történő állandó telepítéshez.

GPS-processzor 10 Hz-es sebességgel

A leggyorsabb 10 Hz-es GPS-sel integrált, pontosabb adatok rögzítése a jármű helyéről és sebességéről. Lehetővé teszi, hogy rögzítse az útvonalat a térképen, miközben megnézte a videókat a DOD lejátszóban. Jelenleg a videokamerákban használt leggyorsabb GPS-frissítés.

dod ls475w + 10x gps processzor

DOD GPS lejátszó V2.0
A jobb felhasználói felülettel rendelkező DOD GPS Player 2.0 új verziója még világosabb. FULL HD videofelvételeket jelenít meg valós idejű adatokkal, például járműsebességgel, gps koordinátákkal, túlterheléssel. Az internetkapcsolat a jármű aktuális helyét mutatja a Google térképeken.

dod gps lejátszó

A sebességmérő detektálása
A rendszer emlékezteti Önt arra, hogy a sebességhatár közelében tartózkodik, és ahol egy radar elhelyezhető, így lassíthatja. Kerülje a csapdákat, és mindig ellenőrizze a meghajtót.
* Jelenleg a rendszer az alábbi országokat támogatja: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Az idő és a dátum szinkronizálása
Automatikus idő kalibrálás, a manuális időbeállítástól függetlenül. A beépített 10x sebességű GPS-processzor segítségével pontosan kalibrálhatja a helyi időt és automatikusan tárolhatja a fényképezőgép memóriájában.
Útvonalelemzés
Új lehetőség, hogy kiszámítsa az útvonal távolságát, idejét és átlagos sebességét az A ponttól a B. pontig. Például megtalálhatja a legrövidebb vagy leggyorsabb módját az otthoni munkavégzésre , az útvonalelemzés adatai alapján. Ez egy nagyon gazdaságos és praktikus módja az idő és az üzemanyag-fogyasztás megtakarításának.
G-érzékelő védelme ütközés ellen
Baleset, vészfékezés vagy egy autó billentése esetén automatikusan megvédi az összes tárolt és aktuális rekordot. Ezzel a funkcióval a fájlok nem törlődnek vagy felülírásra kerülnek, még akkor sem, ha időhurkot rögzítenek.

Kézi fájlzár - SOS védelem
Vészhelyzet esetén lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a meglévő fájlt egy "SOS" gomb hosszú megnyomásával védjék, amely a fájlt a rögzítési hurokból tartja, és megvédi a többi fájl felülírásától.

Automatikus felvétel és leállítás
A jármű elindítása után a fényképezőgép automatikusan elkezdi a felvételt. Amikor kikapcsolja a motort, a fényképezőgép automatikusan kikapcsol, ha egyetlen gombot sem nyom meg.

Hurokfelvétel - Ciklikus felvétel
Ha a behelyezett microSD-kártya tárhelye megtelt, akkor automatikusan felülírhatja a régebbi fájlokat újakkal, így a fájlok folyamatosan törlődnek.

Jelszó védelem
Miután beállította a jelszót, megakadályozhatja, hogy mások töröljék a videókat vagy fényképeket. Ez egy nagyon hasznos funkció azoknak a vállalatoknak, amelyek saját vezetőkkel rendelkeznek.

Támogatja a 128 GB-os Micro SD kártyákat
A 4x-os nagyobb memória kompatibilitás a régebbi kameramodellekhez képest, akár 128 GB-os micro SD-t is támogat, több mint 18 órás rögzítéssel.

Műszaki adatok:

Videó felbontás: 1920x1080 @ 60fps
Érzékelő: SONY STARVIS CMOS érzékelő
Széles látószögű objektív: 145 °
Apertúra: f / 1.6
ISO érzékenység: ISO 12800-ig
Kijelző: 3 "TFT LCD 16: 9
Videó formátum: MOV
Felvételi adathordozó: Micro SDHC / SDXC Class 10 (legfeljebb 128 GB támogatás)
Audio: Mikrofon és hangszóró (mono)
Akkumulátor: 3,7V 900mAh kapacitású lítium akkumulátor
Bemeneti teljesítmény: 5V 1A
Méret: 112,6 (D) x 71,9 (W) x 36,4 (V) mm, (4,4 "x 2,8" x 1,4 ")
Súly: 145g
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

A mellékelt tartozékok:

1x Profi kamera DOD LS475W +
1x autós töltő 12-24V (4M bővítő kábel)
1x Csatlakozó tartó
1x CPL szűrő
1x Kézikönyv

dod ls475w + kiegészítők

Hozzászólások

Egyéb termékek