DOD LS500W kettős autós kamera FULL HD 1080P + GPS

Termék kódja: 55-038 Kérdésem van
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 120 000 Ft
Ár ÁFA-val 144 000 Ft
- +

Termékleírás DOD LS500W kettős autós kamera FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W kettős autós kamera FULL HD 1080P + GPS. Tartalmaz egy Sony STARVIS képérzékelőt, 6G üveg lencsét és ISO 12800-ig . A DOD LS500W egyike az első DOD kameráknak a FULL HD 1080p kamerával, amely teljes értékű videót kínál páratlan minőségben mindkét kamera 30 csatornás felvételi frekvenciával.

FULL HD 1080p HD videofelvételeket rögzít, amelyek 10 Hz-es GPS-t tartalmaznak , parkolási móddal és H.264 képtömörítéssel , MOV-fájlokkal, kb. 15 Mbps minden csatornához. Egy perc 1080p felbontással 30fps videó egyetlen csatornáról kb. 110 MB. Támogatja a 128 GB-os micro SD-t.

ls500w autós kamera

A kamera ISO-érzékenysége akár 12800-ig is kiváló, alacsony fényviszonyok mellett és éjszakai videó esetén. A beépített 10 Hz-es GPS-processzor lehetővé teszi a járművezetők számára a pontos sebesség és pozíció rögzítését. A DOD LS500W egyszerűen vezérelhető nyomógombokkal és tiszta 2,7 "-os LCD kijelzővel . A kamera menüje szlovák nyelvű.

DOD LS500W fényképezőgép típusától képest a modell DOD RC500S található LCD 2,7" lítium akkumulátor kapacitása 180 mAh (DOD RC500S egy szuper kondenzátor). A másik viszont a DOD RC500S van olyan funkció, WiFi-n keresztül app a Smartphone vagy a tablet és a CPL polarizáló szűrője A DOD LS500W és RC500S kamerák egyéb paraméterei és jellemzői azonosak.

A kamera egy 145 ° -os elülső kamerával rendelkező széles látószögű objektívvel és 140 ° -os hátsó kamerával rendelkezik. A hátsó kamera használata opcionális, az elülső kamera külön is használható . Tisztán optikai paraméterek esetén a DOD LS500W egyenértékű a DOD RC500S-vel (és fordítva). Az első és a hátsó kamera 180 fokos fordulópontja is van (a fényképezőgépet „le lehet állítani”). Beépített lítium akkumulátor , amelynek kapacitása 180 mAh.

Tanúsított videokamera az EU egész területén (azaz Ausztriában, Németországban és más tagállamokban). Ezek megfelelnek a műszaki szabványok követelményeinek, és a járműben használhatók.

Az elülső kamera fel van szerelve a vadonatúj SONY STARVIS (csillag-láthatóság vagy láthatóság a csillagok fényében) érzékelőjével, amely forradalmi éjszakai üzemmódot kínál teljes sötétben is!

Sony starvis érzékelő dod kamera

Technológiailag ez a "következő generációs" autókamera - a legújabb technológiákkal (optika, mikrochip, funkciók), amelyeket az autópiac kínál.

A DOD LS500W az egyik legjobb kamerarendszer, két első és hátsó kamerával.

Ez az őrrendszered napközben és éjjel-nappal.

Az elülső kamerát a szívócsésze vagy a ragasztó tartó igénye szerint csatlakoztathatja. A 7,5 cm-es kompakt mérettel ellátott hátsó kamera 3M-es tartóval és ragasztószalaggal van ellátva. A kamerák közötti kábelcsatlakozás körülbelül 5,5 m hosszú. A DOD LS500W csatlakoztatható egy 12 / 24V-os tápegységhez, így az autót más járművekhez, teherautókhoz vagy buszokhoz is használhatja. Az elülső kamera könnyen rögzíthető az autó szélvédőjére egy 3M-os ragasztóval, amely könnyen csatlakoztatható a fényképezőgéphez.

Legfeljebb 128 GB-os micro SD-kártyák támogatása (kb. 18 órányi felvétel mindkét kameráról - 9 óra egy csatornára)

dod kettős autó kamera gps

A felvétel mindkét kameráról rögzítésre kerül, és akár 12800 ISO-érzékenységgel kombinálva lehetővé teszi, hogy az autó környezetét rossz fényviszonyok mellett is megfigyelhesse. Nagy előnye az új generációs parkolási módrendszer, amely 15 másodperccel elkezdi rögzíteni a mozgás észlelése előtt. Ez biztosítja, hogy nyilvántartást kapjon arról, hogy mi történt a jármű elején és mögött elhelyezkedő kamerák elejétől a végéig . Ha tovább folytatja a vezetést, a kamera visszalép a felvételre hurok üzemmódban.

A vezető az autó biztonságának és felügyeletének piacán

Parkolás modd az dod-kamerákhoz

A kamera max. 128 GB-os micro SD kártyákat támogat (standard kamerák akár 32 GB-ig). Baleset, komoly fékezés vagy az autó billentése esetén a kamera készlet G-érzékelő funkcióval rendelkezik, amely megvédi a fájlokat az ütközéstől. A vészhelyzetben a felhasználók manuálisan is védhetik a meglévő fájlt az "SOS" gomb hosszú megnyomásával. A FULL HD autókamera fejlett WDR 2.0 technológiával és WiFi csatlakozással megbízható útitárs az utakon.

A termék jellemzői:
  • Dual 1080p HD videofelvétel
  • Bővített ISO tartomány ISO 12800-ig
  • G-szenzoros fájlok védelme
  • SOS funkció - Zár funkció
  • Parkolási felügyelet
  • Fejlett WDR 2.0 technológia
  • Ultra könnyű lencse f / 1.6 nyílással
  • Támogatja a 128 GB-os Micro SD kártyákat
Dual FULL HD 1080p videofelvétel
A jármű elülső és hátsó nézetét 1080p minőségben rögzítették, nagy FULL HD felbontásban. Ezenkívül a kép a 145 ° -os első kamera, a 140 ° -os hátsó kamera teljes védelme érdekében az ultra széles látószögben kerül rögzítésre.
Ls500w kamera teljes hd felbontás
Bővített ISO tartomány 12800-ig
A DOD LS500w új Sony STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amely nemcsak a normál világításban, hanem a gyenge megvilágítási körülmények között is érzékenyebb. A fokozott tartomány növeli a gyorsan mozgó objektumok éjszaka fényerejét. A fényképezőgép még több részletet készíthet ultra gyenge fényviszonyok között.
Ls500w kamera iso 12800
Fejlett WDR 2.0 technológia
Lenyűgöző videó bármilyen fény és kiegyensúlyozott expozíció esetén minden állapotban. Az éjszakai felvételek fényesebbé válnak, és a legszebb kép eléréséhez csökkenti a fényhatást.
ls500w kamera wdr technológia
Nagy f / 1,6 rekesznyílás, nagy teljesítmény alacsony fényben
A nagy rekesznyomás tükrözi az érzékelőre eső fény mennyiségét. Minél nagyobb a rekesznyílás (tsmaller f), annál több fényt fog rögzíteni a fényképezőgép érzékelőjében. A DOD kamerák a legszélesebb megjelenésűek, ami 66% -kal nagyobb, mint a piaci verseny.
Ls500w első és hátsó nyílás f / 1.6
6G éles üveglencse
A 6 elemű, hat üvegből készült éles lencse lenyűgöző, tiszta és torzítatlan képet biztosít.
Ls500w kamera 6g-os lencse
Széles szög kilátás 145 °
A kép 145 ° -os széles látószögben történő rögzítése az optimális lefedettség és az egyértelműség érdekében. Az elülső kamera rendkívül széles látószögű objektívvel van felszerelve, ami növeli a felvételi tartományt, mivel a jármű elején található panoráma minden torzítás nélküli oldalt rögzít (így nem torz kép).
500W széles szög kilátás
Parkolási felügyelet
A parkolás felügyeletével akkor is elégedett lesz, ha parkolsz és elhagyod az autót. Javított parkolási mód , amely automatikusan elindul 10 perccel a jármű elhagyása után. Ha tovább folytatja a vezetést, a kamera visszaáll a felvételi üzemmódba a ciklusban. A SONY STARVIS érzékelővel élvezheti a forradalmi éjszakai látványt az elülső kamera számára és még a teljes sötétben is.
Ls500w parkolási felügyelet
Első vagy hátsó kamera mozgásérzékelése , vagy összeomlás esetén elkezdi a videó felvételét és zárolja a fájlt. A kamera 15 másodpercig elkezdi a felvételt a mozgás észlelése vagy a hatás észlelése előtt, ami biztosítja, hogy nyilvántartást kapjon arról, hogy mi történt az elejétől a végéig. Feltétel, hogy a fényképezőgépet egy akkumulátoros akkumulátorral kell táplálni a DOD DP4-be történő állandó telepítéshez.
GPS-processzor 10 Hz-es sebességgel
A leggyorsabb 10 Hz-es GPS-sel integrált, pontosabb adatok rögzítése a jármű helyéről és sebességéről. Lehetővé teszi, hogy rögzítse az útvonalat a térképen, miközben megnézte a videókat a DOD lejátszóban. Jelenleg a videokamerákban használt leggyorsabb GPS-frissítés.
Ls500w autó dvr gps processzor
DOD GPS lejátszó V2.0
A jobb felhasználói felülettel rendelkező DOD GPS Player 2.0 új verziója még világosabb. FULL HD videofelvételeket jelenít meg valós idejű adatokkal, például járműsebességgel, gps koordinátákkal, túlterheléssel. Az internetkapcsolat a jármű aktuális helyét mutatja a Google térképeken.
dod gps player 2.0
A sebességmérő detektálása
A rendszer emlékezteti Önt arra, hogy a sebességhatár közelében tartózkodik, és ahol egy radar elhelyezhető, így lassíthatja. Kerülje a csapdákat, és mindig ellenőrizze a meghajtót.
* Jelenleg a rendszer az alábbi országokat támogatja: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Az idő és a dátum szinkronizálása
Automatikus idő kalibrálás, a manuális időbeállítástól függetlenül. A beépített 10x sebességű GPS-processzor segítségével pontosan kalibrálhatja a helyi időt és automatikusan tárolhatja a fényképezőgép memóriájában.
Útvonalelemzés
Új lehetőség, hogy kiszámítsa az útvonal távolságát, idejét és átlagos sebességét az A ponttól a B. pontig. Például megtalálhatja a legrövidebb vagy leggyorsabb módját az otthoni munkavégzésre, az útvonalelemzés adatai alapján. Ez egy nagyon gazdaságos és praktikus módja az idő és az üzemanyag-fogyasztás megtakarításának.
G-érzékelő védelme ütközés ellen
Baleset, vészfékezés vagy egy autó billentése esetén automatikusan megvédi az összes tárolt és aktuális rekordot. Ezzel a funkcióval a fájlok nem törlődnek vagy felülírásra kerülnek, még akkor sem, ha időhurkot rögzítenek.
Kézi fájlzár - SOS védelem
Vészhelyzet esetén lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a meglévő fájlt egy "SOS" gomb hosszú megnyomásával védjék, amely a fájlt a rögzítési hurokból tartja, és megvédi a többi fájl felülírásától.
Automatikus felvétel és leállítás
A jármű elindítása után a fényképezőgép automatikusan elkezdi a felvételt. Amikor kikapcsolja a motort, a fényképezőgép automatikusan kikapcsol, ha egyetlen gombot sem nyom meg.

Hurokfelvétel - Ciklikus felvétel
Ha a behelyezett microSD-kártya tárhelye megtelt, akkor automatikusan felülírhatja a régebbi fájlokat újakkal, így a fájlok folyamatosan törlődnek.

Jelszó védelem.
Miután beállította a jelszót, megakadályozhatja, hogy mások töröljék a videókat vagy fényképeket.
Támogatja a 128 GB-os Micro SD kártyákat
A 4x-os nagyobb memória kompatibilitás a régebbi kameramodellekhez képest, akár 128 GB-os micro SD-t is támogat, több mint 18 órás rögzítéssel.
Termékleírás:
Videó felbontás: elülső kamera: 1920x1080 @ 30 kép / mp, hátsó 1920x1080 @ 30 fps
Érzékelő: SONY STARVIS CMOS érzékelő
Széles látószögű elülső lencse: 145 °
Széles látószögű hátsó lencse: 140 °
Első nyílás: f / 1.6
Hátsó nyílás: f / 1.6
ISO érzékenység: ISO 12800-ig
Videó formátum: MOV
Felvételi adathordozó: Micro SDHC / SDXC Class 10 (legfeljebb 128 GB)
Audio: mikrofon és mono hangszóró (mellékelve)
Akkumulátor: 3,7V 180mAh lítium akkumulátor
Bemeneti teljesítmény: 5V 1,5A
Elülső kamera méretek: 112,6 (D) * 61,5 (W) * 33,4 (V) mm
Hátsó fényképezőgép méretei: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Elülső kamera súlya: 110g
Hátsó kamera súlya: 41 g
Üzemi hőmérséklet -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

A mellékelt tartozékok:

1x Profi kamera DOD LS500W készülékhez
1x Hátsó kamera ragasztótartóval
1x Összekötő kábel a hátsó fényképezőgéphez (5M)
1x autós töltő 12-24V (4M bővítő kábel)
1x tartó
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek